5:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

22.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strmilov doma nezaváhal


Branky


44. P. Šuba , 61. T. Dohnal , 67. P. Šuba , 87. T. Dohnal , 90. D. Hanzal - 39. T. Dymák , 51. M. Zeman
0

Strmilovští přivítali na svém hřišti rezervu Kardašovy Řečice. Mírným favoritem byli bezesporu domácí a dokázali to také potvrdit výsledkově.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Podrobnosti připravujeme...



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Strmilov
Lukáš Janák: Od začátku jsme byli lepším týmem a měli jsme několik dobrých šancí, bohužel se žádná z nich neuchytila a jak je u nás zvykem, nechali jsme soupeře vytvořit si několik akcí a po našich chybách se soupeř ujal vedení. Do poločasu jsme díky přesné trefě Šuby srovnali na 1:1. A za stavu 1:1 se šlo do kabin. Druhý poločas začal stejně jako první, po několika našich šancích soupeř skóroval a opět se ujal vedení, ale poté začala "kanonáda" Dohnala, který třemi góly otočil zápas v náš prospěch. V závěru utkání ještě navýšil skóre Hanzal D. na konečných 5:2.

FK Kardašova Řečice 1922 B
Robert Vyhlídka: Jsem rád, že se nám podařilo dát dohromady 11 hráčů a neopakovala se ostuda z Popelína. Jedenáctým hráčem se stal Michal Kupka, který si na pár dní odskočil z Anglie a nakonec se musel postavit do brány. Jinak strmilovší hrají dobře, jsou dobří na balonu a a mají rychlé hráče. Naštěstí neměli střelecký den a několik branek jsme doslova darovali. Co mě dost rozhořčilo je fakt, že si stoupne člověk či dva, v důchodovém věku, s pivem v ruce za branku a křičí a ponižují chudáka brankáře. Myslím, že kdyby toto udělal(i) někde jinde, neodešli by po svých.



Sestavy


TJ Jiskra Strmilov
A. Bláha [-] - T. Holec [-] (70. O. Nečeda [-] ) , J. Dvořák [-] , J. Kubíček [-] , M. Lehejček [-] - P. Šuba [-] , F. Procházka [-] , L. Janák [-] , D. Hanzal [-] - Z. Popelka [-] , T. Dohnal [-]

FK Kardašova Řečice 1922 B
M. Kupka [-] - K. Janeček [-] , F. Sedláček [-] , J. Vosecký [-] , R. Vyhlídka [-] - L. Zápotoka [-] , F. Markes [-] , M. Zeman [-] - Z. Roubík [-] - M. Zeman [-] , T. Dymák [-]

ŽK: 8. F. Markes .
Místo: Tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: CHVÁLA Michal - PŘIBYL Ondřej (N), ZEMANOVÁ Martina (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.