Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 15:00

21.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hobzí nasázelo šest branek Číměři


Branky


0

Staré Hobzí si chtělo po neúspěšném minulém kole spravit chuť s Číměří a povedlo se jim to na výbornou. Před domácím publikem nastříleli šest branek a s přehledem získali tři body a drží si krásné třetí místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas ovládli domácí

Domácí mužstvo Starého Hobzí chtělo odčinit poslední prohraný zápas se Starou Hlínou a před domácím publikem vyhrát. Hostující Číměř přijela bez několika základních kamenů mužstva a průběh zápasu o tom také vypovídal. Hobzí nakročilo k vedení velice rychle, když v 8. minutě vstřelil první branku zápasu záložník David Mašát, který se nejlépe zorientoval v pokutovém území a pěknou střelou k tyči překonal brankáře. V 15. minutě přidal další branku Bohuslav Brůžek, který dorazil do sítě odražený přímý kop a vypadalo to, že zápas ovládnou zcela domácí hráči. Vytvořili si neskutečné množství šancí, ale v gólovou radost zatím přetavili jen dvě. Číměř zahrozila poprvé až v 18. minutě a dala gól, když dorazil míč do branky Jan Záhorka. Postupně se hra vyrovnávala a Hobzí zahazovalo další šance nebo je vychytal hostujcící brankář Plánka. Přesto dokázali domácí přidat ještě jednu branku, o kterou se postaral hlavičkou nestárnoucí Petr Distl ve 38. minutě. Do kabin odcházeli domácí spokojenější a s dvoubrankovým rozdílem.

Druhý poločas přinesl další čtyři branky

Druhý poločas začal náporem domácího týmu. Petr Distl se před vápnem skvěle uvolnil a nekompromisní střelou přidal svůj druhý zásah v utkání a Hobzí vedlo už 4:1. Na rozdíl dvou branek snížil o 8 minut později záložník Radim Prager, který zcela osamocený hlavičkoval na zadní tyči, ale to bylo od Číměře vše. Potom přišla část zápasu, které by se dalo říkat - festival neproměněných šancí. Domácí hráči netrefili branku nebo si vylámaly zuby na číměřském brankáři. Vypadalo to, že stav zápasu se již měnit nebude, ale přišla osmdesátá minuta zápasu a centr trefil záda domácího kanonýra Ondřeje Ličky. O čtyři minuty později přidal přesně umístěnou střelou poslední branku skvěle hrající Zdeněk Fišer a skóre zápasu se zastavilo na čísle - 6:2. Staré Hobzí jednozačně ovládlo domácí utkání a nedalo hostům šanci. Zasloužené tři body tak zůstaly na domácí půdě. Zápas řídil sudí Jan Maňhal.



Ohlasy k zápasu


TJ Dyje Staré Hobzí
Ondřej Dokulil: Z Číměře jsme měli vždycky obavy, herně je to nepříjemný soupeř - vzpomínáme hlavně na doby, kdy jsme s nimi bojovali v okresní soutěži. Rád bych dodal, že zápas jsme zvládli pouze s jedním hráčem z krajského přeboru. Výborný zápas odehrál Zdeněk Fišer, který svůj výkon odměnil hezkým gólem - prvním v našem dresu = lahvinka něčeho kvalitního).




Sestavy


TJ Dyje Staré Hobzí
V. Zejda [-] - M. Bican [-] (66. D. Brandl [-] ) , D. Mašát [-] , M. Habr [-] - P. Distl [-] , J. Peterek [-] , Z. Fišer [-] , D. Malášek [-] (77. D. Fiedler [-] ) - O. Lička [-] (81. M. Janek [-] ) , B. Brůžek [-] , O. Dokulil [-]

Sokol Číměř
M. Plánka [-] - Z. Beneš [-] , P. Nižník [-] - F. Náprava [-] , J. Drábik [-] , J. Záhorka [-] - V. Mol [-] , T. Láf [-] - R. Sehner [-] , R. Prager [-] , M. Veith [-]

ŽK: 60. M. Habr .
Hráči zápasu: Z. Fišer .
Místo: Tráva. Počet diváků: 40. Rozhodčí: MAŇHAL ING. Jan - PAVLŮ Milan (N), POUZAR Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.