Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 16:00

20.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studená doma podlehla Slavonicím


Branky


0

Studená, které se v posledních zápasech příliš nedaří přivítala první Slavonice. Dalo se očekávat bojovné utkání, ale nakonec se radovali hosté a připsali si tak další výhru v soutěži.

Byli jste na zápase? Ohodnoťte úroveň hry, rozhodčích nebo oznámkujte jednotlivé hráče!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase jen o jednu branku

Utkání začali aktivněji hosté ze Slavonic. Již v 8. minutě vysunul David Bártů rozběhnutého Vojtu Balíka, který se hnal sám na gólmana, vybral si střelu na bližší tyč, ale ta byla tak přesná, že opravdu tyčku trefila. K odraženému balónu se dostal Lovětínský, zpracoval si ho, vystřelil přesně, ale bohužel pro Slavonice nastřelil jen domácího obránce a tak protentokrát ještě zůstalo skóre nezměněno. Nadále byli hosté ti aktivnější, vybojovali několik rohů, první dva z nich nekopnul Balík příliš dobře, takže domácí snadno odvrátili. V 18. minutě přišel rohový kop číslo tři. K jeho zahrávání se opět postavil Balík, míč směřoval na přední tyč, kde byl Robert Peschel, hlavou ho jemně tečoval a ten zapadl do sítě - 0:1. Na to, že dá Robert branku hlavou musel být skoro stejný kurs jako na Leicester před sezónou,že vyhraje Premier League. Z tribun byli slyšet dvě desítky slavonických diváku v čele s bubeníkem Šmícou, kteří věnovali svůj čas a přijeli podpořit své mužstvo, za což jim patří velké poděkování! Studená hrála převážně nakopávané míče na rychlonohého Libora Dvořáka. Několikrát ho hostující obrana uhlídala, ale ve 27. minutě se střelec domácích uvolnil u brankové lajny, hráči reklamovali, že už byl balón za lajnou, jenže se hraje do té doby, než rozhodčí zapíská a tak Dvořák předložil míč před bránu, kde měl Daniel Krasnovský už jednoduchou úlohu a srovnal na - 1:1. Tento moment favorita trochu poznamenal a najednou měla více ze hry Studená. Přišla však 36. minuta a faul před šestnáctkou domácích. Míč si postavil Milan Trávníček, krátký rozběh, střela a míč se třepetal ve vinglu - 1:2. Milan opět předvedl svojí famózní kopací techniku a na jaře už dal svojí třetí branku a všechny tři by mohly kandidovat na gól roku. Zbytek první půle si hosté výsledek pohlídali a do šaten odcházeli s jednogólovým vedením.

 

Slavonice přidali ještě jednu branku

Domácí začali druhé dějství aktivně a chtěli výsledek otočit. Ve 48. minutě si tak dlouho v obraně přihrával Dvořák s Davidem Drobiličem, až se dostali pod tlak, domácí Libor Dvořák vypíchnul míč svému jmenovci, ten navíc ještě podklouznul, takže domácí ostrostřelec se řítil sám na brankáře Pospíchala, ten situaci ustál a střelu dokázal vyrazit na roh. V 53.minutě dostal míč do běhu David Bártů, dostal se až do šestnáctky, kde mu přišlápl nohu jeden z domácích obránců. Sudí Janák odpískal, ale nic neukázal. Běžel směrem k místu přestupku a všichni zůčastnění trnuli co se bude dít. Naštěstí pro Slavonice se jen šel přesvědčit, zda to bylo ve vápně a ukázal na bílý puntík. Míč si vzal prvně Martin Bodlák, ale posléze ho předal Davidovi Bártů. Ten si balón postavil, brankář Studené si vybral levou stranu, ale David kopnul míč doprostřed - 1:3. Na hřišti se začalo ještě více jiskřit od kopaček a nepřesný rozhodčí Janák svými nepřesnými verdikty tomu také příliš nepomohl. Studená se snažila s výsledkem ještě něco udělat, ale slavoničtí pozorně bránili, takže následovaly spíše střely zpoza šestnáctky a s těmi si Pospíchal hravě poradil. Hosté už se více soustředili na udržení dvoubrankového vedení a hráli spíše na brejky, které ovšem končily nepřesnou střelou nebo je přerušila obrana domácích. Jak čas plynul, tak i na kopačky hráčů Studené přicházelo víc a víc nepřesností a proto se zápas odehrával mezi vápny a hra se kouskovala častými fauly. Do konce zápasu už se nic nestalo a tři body si tak ze Studené odvezli Slavonice.



Ohlasy k zápasu


FK Studená
Petr Adamec: Slavonice po delší době nastoupily v kompletní sestavě, proto nám bylo jasné, že cesta k úspěchu našeho mladého týmu povede jen přes enormní bojovnost a nasazení. Slavonice hned na začátku nastřelily po úniku tyčku, to jsme ale netušili, že to byla jejich poslední šance ze hry. Dostali jsme bohužel tři góly ze standardních situací, třetí z vymyšlené penalty, na čemž jsme se po zápase se soupeřem shodli. Kluci zaslouží pochvalu, hráli velmi dobře a Slavonice přehrávali. Bohužel jsme opět nevyužili ani ty nejvyloženější šance. Pokud by se nám to povedlo, nemohli bychom dnes prohrát. Slavonice ale mají velmi zkušený a fotbalový tým, proto dokážou vyhrát i takovéto zápasy.

TJ Sokol Slavonice
Slavonice: https://www.youtube.com/watch?v=1aDE0dNqZCc



Sestavy


FK Studená
R. Kovář [-] (46. K. Duchoň [-] ) - J. Pospíšil [-] , L. Makovička [-] , P. Šimek [-] , R. Popelínský [-] (77. L. Danyi [-] ) - D. Krasnovský [-] (69. K. Reidl [-] ) , J. Šára [-] (83. J. Kubíček [-] ) , M. Pelej [-] , K. Mitas [-] , T. Lindourek [-] - L. Dvořák [-]

TJ Sokol Slavonice
J. Pospíchal [-] - M. Jahoda [-] , M. Trávníček [-] , J. Dvořák [-] - D. Drobilič [-] , R. Peschel [-] , D. Bártů [-] - M. Bodlák [-] - V. Balík [-] , M. Balík [-] , D. Lovětínský [-] (80. T. Tepřík [-] )

ŽK: 88. L. Dvořák - 55. M. Bodlák , 73. J. Dvořák .
Místo: Tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: JANÁK Pavel - ŠINDELÁŘ Martin (N), PŠENČÍK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.