Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

20.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Suchdol si doma poradila se Stráží


2

Rezerva Suchdola přivítala na svém hřišti Stráž. Domácí si zápas pohlídali a vyhráli třetí utkání v řadě. Hostům nasázeli čtyři branky.

Byli jste na zápase? Ohodnoťte úroveň hry, rozhodčích nebo oznámkujte jednotlivé hráče!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky Štěpánka rozhodli poločas

V sobotním utkání přivítal suchdolský záložní tým nevyzpytatelný celek Stráže nad Nežárkou. Úvod utkání se nesl v režii suchdolskeho celku Stráž působila odevzdaným dojmem. Hrálo se na jednu branku a jen vinou špatné předfinální a finální fáze byl stav bezbrankový. Ve 20. minutě postupoval na branku hostů Heřman, před hranicí velkého vápna vystřelil střelu, ta se mu moc nepovedla, ale nabíhající Lukáš Štěpánek jí měl přímo do kroku a vstřelil úvodní branku zápasu. Domácí nepouštěli hosty do vážnějších šancí a tak opět s chutí hrající Lukáš Štěpánek ve 27. minutě zvyšoval na 2:0. Poté co si obhodil obránce a přesně zakončil. Ve 37. minutě se dostali i hosté do 100% šance, ale Chmelař nastřelil jen dobře postaveného brankáře Poláka. Poločas tak skončil převahou domácího mužstva a dvoubrankovým vedením.

 

Poločas přinesl stejný počet branek jako ten první

Úvod druhé půle se nesl ve znamení nepřesností na domácí straně a hosté neinkasovali jen vinou špatné domácí koncovky. V 63. minutě hosté v jasne šanci z malého vápna hlavou přestřelili. To bylo pro domácí varování, přešli na vyšší obrátky a v 68. minutě nejlepší hráč zápasu Martin Prášil po pěkně kombinaci, kterou sám začal zvýšil na 3:0. Poté se utkání pouze dohrávalo bez emocí a v klidu. V 88. minutě hosté faulovali a Filip Rácik z trestného kopu z hranice šestnáctky vymetl hostujícímu brankáři Jedličkovi všechny pavouky - 4:0. Poté rozhodčí Karel Kříž ml. zápas ukončil. Suchdol si tak připsala vysokou výhru a mohla se radovat z dalšího zisku tří bodů. 



Ohlasy k zápasu


Sokol Suchdol nad Lužnicí B
Martin Šuba: Hosté přijeli úplně odevzdaní a od vyššího přídělu je uchránila pouze naše nepřesnost a zbrklost v zakončení. Opět musím vyzdvihnout výkon Martina Prášila, který si hlasitě říká o šanci v prvním mužstvu. Z pozice předstopera ovládal hru podporoval neúnavně útok a vyhrával osobní souboje. Stráž toho moc nepředvedla a 3 body zaslouženě zůstali v Suchdole.

TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
Vlastimil Čurda: Po bojovném výkonu v uplynulém kole zanedbali někteří hráči přípravu na další utkání a výsledkem je již třetí jarní venkovní prohra v poměru 0:4. Naštěstí pro nás soupeř nehrál naplno a 2 branky v každém poločase mu stačily. Naše mužstvo mělo v první půli jednu tutovku po krásné křižné přihrávce L. Nohavy, kterou ale Chmelař neproměnil. Ve druhé půli pak Koudelka mířil hlavou pouze do břevna a v poslední brankové šanci neuspěl ani L. Nohava.



Sestavy


Sokol Suchdol nad Lužnicí B
P. Polák [-] - R. Gorný [-] , L. Štěpánek [-] (77. V. Kanděra [-] ) , M. Čáp [-] (70. P. Dlužanský [-] ) , M. Matějček [-] , T. Kamiš [-] (46. T. Potěšil [-] ) , F. Rácik [-] , M. Havelka [-] (70. J. Kollmann [-] ) , J. Heřman [-] (46. J. Brabec [-] ) , V. Soudek [-] , M. Prášil [-]

TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
J. Jedlička [-] - P. Přílepek [-] , T. Koudelka [-] , J. Čada [-] (16. O. Oupor [-] ) , V. Čurda [-] , D. Přílepek [-] , J. Jančura [-] , P. Chmelař [-] , A. Irschik [-] , J. Šimánek [-]

ŽK: 60. P. Chmelař .
Hráči zápasu: M. Prášil .
Místo: Tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kříž Karel ml. - TRMAL Karel (N), KOLLÁR Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
12. 5. 2016 19:23
Opraveno, děkujeme za upozornění...
11. 5. 2016 21:51
V úvodu článku máte, že Suchdol přivítal STAŇKOV (Rezerva Suchdola přivítala na svém hřišti Staňkov), nebyl toStaňkov ale Stráž, jak je popsáno dále ve článku.