O. Vlásek 25. (p.)
M. Šimánek 72.
2:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

20.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Popelín si body rozdělil se Staňkovem


Branky


0

Souboj sousedních mužstev tabulky - Popelín a Staňkov. Zápas nabídl několik zajímavých momentů, ale z výhry se nakonec neradoval ani jeden z týmů.

Byli jste na zápase? Ohodnoťte úroveň hry, rozhodčích nebo oznámkujte jednotlivé hráče!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyhráli hosté

Domácí mužstvo Popelína, které stále bojuje o záchranu přivítalo na svém hřišti Staňkov. Hosté na tom nejsou v tabulce o moc lépe a budou mít do konce sezóny ještě co dělat. Začátek utkání byl vyrovnaný na obě strany. Nikdo nechtěl udělat zbytečnou chybu a dát šanci soupeři. První šance měli staňkovští a jednu z nich dokázali využít už v 11. minutě, když se trefil záložník Miroslav Studnička - 0:1. Vedení jim ale vydrželo pouze čtvrt hodiny. Ve vápně byl faulován domácí útočník Pacholík a Ondřej Vlásek z následného pokutového kopu vyrovnal - 1:1. Poté začal festival zahozených šancí. Hosté trefili 3x brankovou konstrukci a nedokázali v malém vápně dostatečně přehlavičkovat brankáře Skaláka. Přesto všechno dokázali ještě před poločasem strhnout vedení na svou stranu, když se opět trefil Miroslav Studnička - 1:2. Do kabin tak odcházeli spokojenější hosté. 

 

 

 

Popelín nakonec bod získal

Druhý poločas začal svižně. Obě mužstva si vytvořila několik nadějných šancí, ale žádná neskončila za zády brankáře. Po několika nepovedených pokusech se hra začala více přiostřovat. Rozhodčí musel hráče sklidňovat a rozdal několik žlutých karet. Dvě velké šance měli hosté, ale ani Studnička ani Fila domácího brankáře nepřekonali. Popelín ucítil šanci na zvrat v zápase. V 72. minutě napřáhl Martin Šimánek a jeho tvrdá střela překvapila hostujcího brankáře Macka - 2:2. Popelín to samozřejmě nakoplo a zatlačil Staňkov na jeho polovinu hřiště, kde hrozil především z rohových kopů. Velkou příležitost spálili domácí těsně před koncem, když hlavičkovali jen do břevna. Posledním zajimavým momentem tak bylo jen vyloučení domácí útočníka Pacholíka za druhou žlutou kartu. Obě mužstva si tak nakonec rozdělili pouze jeden bod a v záchranářských počtech neudělali žádné velké změny.



Ohlasy k zápasu


SK Popelín 1932
Dominika Maršíková: Ve 20. kole jsme sehráli zápas s týmem ze Staňkova. Začátek zápasu byl celkem vyrovnaný, ale větší šance měli hosté. Jednu z nich využili v desáté minutě. O čtvrt hodiny později hosté faulovali v šestnáctce Pavla Pacholíka a rozhodčí odpískal pokutový kop, kterého se ujal Ondra Vlásek a srovnal výsledek na 1:1. Minutu před koncem prvního poločasu hosté navýšili na 2:1. Druhý poločas se hra přiostřila s několika fauly na obou stranách. O konečný výsledek 2:2 se postaral Martin Šimánek, když překvapil hostujícího brankáře prudkou střelou. Deset minut před koncem byl po druhé žluté kartě vyloučen náš hráč Pavel Pacholík.

TJ Hraničář Staňkov
Josef Bušta: V Popelíně jsme konečně poprvé bodovali na jaře, ale co se týče vytvořených šancí během zápasu, je to pro nás spíše ztráta. O výsledku jsme mohli rozhodnout již v prvním poločase, kdy se domácím vůbec nedařilo, brzo jsme vstřelili vedoucí branku, ale z dalších šancí jsme již nedokázali skórovat. Ještě do konce poločasu jsme trefili 3x tyč a další vyloženou šanci Fila z malého vápna hlavičkoval do brankaře, domácí tým rovněž v jednom případě střílel do tyče. Do přestávky jsme šli s jednobrankovým náskokem, který jsme mohli zvýšit ve druhé půli, ale Fila ani Studnička své šance neproměnili a domácí zákonitě vyrovnali. V závěru zápasu nás domácí zatlačili a v nastavení po rohovém kopu neproměnil jejich hráč vyloženou šanci, když ze 2 m hlavičkoval na břevno, takže nakonec jsme rádi za bod, ale prohrát bychom si vůbec v tomto zápase nezasloužili.



Sestavy


SK Popelín 1932
J. Skalák [-] - T. Mach [-] , D. Kučera [-] - J. Šimánek [-] , P. Valek [-] (46. J. Ištok [-] ) , V. Princ [-] , M. Šimánek [-] , K. Tolkner [-] , R. Stejskal [-] - P. Pacholík [-] , O. Vlásek [-]

TJ Hraničář Staňkov
J. Macek [-] - J. Fleischman [-] , M. Studnička [-] , R. Novák [-] , M. Černoch [-] , P. Koukol [-] (46. R. Pipek [-] ) , V. Matuška [-] , S. Fila [-] , M. Tobolka [-] , M. Pilař [-] , P. Jecha [-]

ŽK: 17. O. Vlásek , 45. P. Pacholík , 80. R. Stejskal - 5. V. Matuška , 65. S. Fila , 86. R. Pipek . ČK: 80. P. Pacholík .
Hráči zápasu: O. Vlásek - M. Studnička .
Místo: Tráva. Počet diváků: 70. Rozhodčí: CHVÁLA Michal - GAJDOŠ Jaroslav (N), BUŠTA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.