Klikov si doma poradil s Novosedly


Branky


34. V. Čapek (p.) , 42. V. Čapek , 50. L. Michal , 72. Z. Mládek - 24. L. Voldřich , 65. T. Nohava
0

Klikov přivítal na svém hřišti Novosedly, kterým se v jarní části vůbec nedaří. Hosté statečně bojovali, ale na body to tentokráte nestačilo.

Byli jste na zápase? Ohodnoťte úroveň hry, rozhodčích nebo oznámkujte jednotlivé hráče!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klikov vyhrál první poločas, Čapek otočil nepříznivý stav

Domácímu mužstvu Klikova se na jaře daří, za to Novosedly mají opačný problém. Trápí je početná marodka a starosti jak poskládat sestavu. Začátek zápasu byl vcelku vyrovnaný, útoky se střídaly na každé straně, ale bylo to pouze mezi vápny. První velkou šanci zápasu měli domácí, kdy Mládek trefil tyč a odražený balon chytil brankář Malý. Hned za minutu běžel sám na bránu hostující Nohava, ale zastavil ho odmávaný ofsajd. Ve 23. minutě po akci Šafránek, Nohava odcentroval Kroupa a Lukáš Voldřich krásně hlavou otevřel skóre utkání. Po půlhodině mohlo být s Klikovem ještě hůře, ale Novosedly s obrovskou šancí naložili zle nedobře. Nohava posunul balon mezi obránce tak šikovně, že šli tři hostující hráči sami na brankáře, ale Kroupa si v rozhodujícím momentu předkopl míč a gólman Wollner ho chytil. Za dvě minuty se potvrdilo okřídlené nedáš dostaneš. Po faulu ve vápně vyrovnal z penalty domácí Václav Čapek. Poté nebezpečný volej domácího hráče vytlačil Malý konečkami prstů na roh. Dvě minuty před přestávkou dostal přihrávku mezi beky opět Václav Čapek a prudkou ranou k tyči nedal hostujícímu brankářovi šanci. Domácí tak odcházeli spokojenější a s jednobrankovým náskokem.

 

Domácí berou tři body, hostům se zranil ještě Poborský

Ve druhém poločase již byl převaha Klikova viditelnější, hru kontrolovali a pět minut po přestávce vystřelil Čapek a následnou dorážku zužitkoval Ladislav Michal ve vedení 3:1. Poté měl pěknou příležitost Voldřich, ale nadvakrát Wollnera nepřekonal. V 64. minutě se vyznamenal Michal bombou z 25 metrů, která skončila na spojnici tyčí. Za dvě minuty vyrobil domácí brankář obrovskou chybu a Tomáš Nohava neměl problém uklidit míč do prázdné branky a snížil na rozdíl jediné branky. V 72. minutě se měnilo skóre naposledy. Po další chybě hostujícího týmu na půlce hřiště podnikli domácí rychlý útok a bombou za tyč se trefil Zdeněk Mládek. Za zmínku ještě stojí šance Plucara, ale jeho střelu vykopl reflexivně brankář Malý. Domácí mužstvo Klikova, tak bralo všechny tři body a hostům z Novosedel přibyl kromě špatných výsledků ještě zraněný hráč a tahoun Roman Poborský. 



Ohlasy k zápasu


TJ Blesk Klikov
Milan Bušta: Začátek zápasu byl vcelku vyrovnaný, útoky se střídaly na každé straně, ale bylo to pouze od vápna k vápnu. Hosté se ujali vedení po centru z pravé strany, kdy se hlavou trefil hostující hráč Nohava. Poté jsme začali mít převahu, nastřelili jsme tyč a po faulu v pokutovém území na pronikajícího Mládka, vyrovnal z penalty Čapek. Ještě v prvním poločase tentýž hráč po samostatném úniku z pravé strany prudkou ranou k tyči prostřelil brankáře hostí. Ve druhém poločase již byla naše převaha viditelnější, hru jsme kontrolovali a podařilo se nám navýšit vedení na 3-1. Pak ještě hosté snížili po chybě našeho brankaře na rozdíl jediné branky, ale žádné drama se nekonalo. Vzápětí jsme přidali čtvrtou branku a o vítězi bylo prakticky rozhodnuto. Byli jsme lepší, zvláště ve 2. poločase a proto jsme zvítězili zcela zaslouženě. Mužstvo bojovalo, dařilo se zvláště ostrostřelci Mládkovi, který svým důrazem a rychlostí platil na obranu soupeře.

SK Novosedly n. Než
Pavel Fryš: Na velice špatném terénu měli první šanci domácí, ale Mládek trefil tyč a našeho Nohavu zastavil ofsajd. Do vedení jsme se dostali pěknou hlavičkou Voldřicha. Rozhodující moment zápasu vidím ve 31. minutě, kdy šli tři naši hráči sami na gólmana, ale Kroupa si předkopl balon a bylo po šanci. Fotbal se nehraje na kdyby, ale na góly a ty daly domácí a vyhráli tím poločas. Po přestávce dali domácí třetí gól, ale pak jsme ještě snížili po chybě gólmana na 3:2. Jiskérka naděje byla uhašena krásným Mládkovým gólem na 4:2. Hezkým momentem utkání, který sice neskončil brankou, byla rána Michala, která skončila na spojnici tyčí. Domácí byli asi o trochu lepší, ale čekal jsem od nich mnohem více, hlavně v obraně byli zranitelní, čehož my jsme bohužel nedokázali využít. Prohra v Klikově není to nejhorší, ale horší je, že se zranil Poborský a my už to opravdu nemáme s kým hrát. Nejlepší hráči byli Kreim a Nohava.



Sestavy


TJ Blesk Klikov
D. Wollner [-] - M. Mužík [-] , M. Rezek [-] , M. Zavadil [-] , R. Hynek [-] - O. Šetka [-] , L. Michal [-] , J. Lochman [-] , V. Čapek [-] (50. J. Němec [-] ) - Z. Mládek [-] (88. T. Hanes [-] ) , Z. Mládek [-] (88. T. Hanes [-] ) , R. Plucar [-] -


ŽK: 14. T. Nohava , 32. R. Poborský .
Hráči zápasu: P. Kreim , T. Nohava .
Místo: Tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: HONZÍK René - BEDNÁŘ Václav (N), VACEK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.