2:5
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 16:30

19.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klikov nastřílel Staňkovu pět branek


Branky


69. R. Novák , 80. S. Fila - 43. R. Plucar , 48. V. Čapek , 57. L. Michal (p.) , 74. Z. Mládek , 78. Z. Mládek
0

Staňkov přivítal na svém hřišti Blesk Klikov. Ten už od začátku zápasu dominoval a zaslouženě si odvezl tři body. 

Byli jste na zápase? Ohodnoťte úroveň hry, rozhodčích nebo oznámkujte jednotlivé hráče!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná branka rozhodla první poločas

Domácí mužstvo Staňkova vstoupilo do zápasu bez několika zraněných hráčů a v útoku byla znát nepřítomnost Studničky. První poločas nebyl z obou stran nikterak povedený. Obě mužstva kazila jednoduché přihrávky a šancí bylo jako šafránu. Hra se odehrával převážně mezi vápny a když už to vypadalo, že poločas skončí bez branek, tak se po pěkné kombinační akci trefil obránce Radim Plucar - 0:1. Domácí mužstvo, tak doplatilo, jako v minulých zápasech na laxní obsazování útočících hráčů. Do kabin tak odcházeli klikovští z hubeným jednobrankovým vedením a staňkovští s nadějemi na zvrat výsledku.

Šest branek bylo k vidění ve druhé polovině

Druhý poločas zápasu začal zcela rozdílně než ten první. Klikov se tlačil dopředu a chtěl navýšit své skóre. To se mu povedlo už tři minuty po začátku, když se trefil útočník Václav Čapek. V 57. minutě bylo ještě veseleji, to se trefil Ladislav Michal - 0:3 pro Klikov. V tuto chvíli si zdálo, že utkání už nic nepřinese. Náskok hostů byl dostatečný a očekávalo se spíš taktické bránění. V 69. minutě snížil po pěkně zahraném rohu na rozdíl dvou branek záložník Rostislav Novák, ale jeho radost trvala pouhé čtyři minuty. Útočník Zdeněk Mládek vstřelil dvě branky po pěkných individuálních akcích a bylo po zápase. Nic na tom neměnilo snížení Stanislavem Filou na konečných - 2:5. Klikov, tak výsledkově přehrál domácí mužstvo, herně to už tak slavné nebylo, ale počítají se tři body. Zápas řídil sudí Pavel Picka.



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Staňkov
Josef Bušta: Do zápasu s Klikovem ve kterém moc fotbalové krásy k vidění nebylo, jsme nastoupili bez několika zraněných hráčů, v útoku hlavně byla znát nepřítomnost Studničky a opět se ukázalo, že naší slabou stránkou je nedůsledné obsazování hráčů na což jsme také doplatili při první brance ve 43.minutě, i když jinak první poločas se odehrával spíše mezi vápny a šancí bylo k vidění minimum. Během 12 minut druhého poločasu nám klikovští vstřelili dvě branky a bylo rozhodnuto. Hosté byli fotbalovější a zaslouženě vyhráli, co se týče nás, byl to nejhorší výkon z podzimních zápasů na domácím hřišti.

TJ Blesk Klikov
Milan Bušta: První poločas byl z naší strany velmi nepovedený. Kazili jsme spoustu přihrávek, hráli jsme bez pohybu, těžko jsme se dostávali do zakončení. Těsně před koncem prvního poločasu jsme se ujali vedení, když po pěkné kombinační akci se trefil Plucar. Ve druhé půli jsme během 10. minut navýšili naše vedení o tři branky, takže bylo o zápasu prakticky rozhodnuto. Domácí sice ještě snížili po rohu na 3-1, pak nás ale definitivně uklidnil dvěma góly Mládek. Naše vítězství bylo zasloužené, i když se nerodilo lehce, zvláště v prvním poločase. Staňkov hrozil jenom ze standardek a to bylo k našemu štěstí málo. Celkově bylo utkání svou úrovní průměrné.



Sestavy


TJ Hraničář Staňkov
J. Hejna [-] - S. Fila [-] , J. Fleischman [-] , M. Vonka [-] , R. Novák [-] , M. Černoch [-] , V. Matuška [-] , A. Bednář [-] , M. Tobolka [-] , M. Pilař [-] (57. P. Koukol [-] ) , P. Jecha [-]

TJ Blesk Klikov
D. Wollner [-] - M. Mužík [-] , M. Rezek [-] , M. Zavadil [-] , D. Melichar [-] - V. Čapek [-] , J. Lochman [-] (65. T. Špulák [-] ) , L. Michal [-] , O. Šetka [-] - R. Plucar [-] (57. J. Němec [-] ) , Z. Mládek [-] -

ŽK: 52. P. Jecha - 39. M. Mužík , 39. R. Plucar .
Místo: Tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Picka Pavel - ČURDA František (N), BUŠTA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.