Staré Hobzí si drží jarní formu, tentokráte výhra s Popelínem


Branky


0

Staré Hobzí pokračuje ve stabilních výkonech a vyhrálo už čvrtý zápas v řadě. Popelín sice domácí mužstvo hodně potrápil, ale ani bod mu souzen nebyl. 

Byli jste na zápase? Ohodnoťte úroveň hry, rozhodčích nebo oznámkujte jednotlivé hráče!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Staré Hobzí na svém hřišti přivítalo Popelín, který má záchranářské starosti. Domácí hráči si mysleli, že to půjde samo a ono to tak na začátku opravdu vypadalo. Měli během prvních několika minut tři tutovky, které měly skončit gólem a bylo po zápase. Nakonec se jedna podařila proměnit, zaslouženě se po skrumáži trefil Bohuslav Brůžek střelou k tyči. Pak si svou slabou chvilku vybral stoper Ondřej Dokulil - nádherně si zpracoval míč a ukázkově poslal do protiútoku hostujícího střelce Pavla Pacholíka a ten opravdu neváhal srovnat na 1:1. Pak pokračoval festival zahozených šancí ze strany domácího týmu a už se to vezlo. Do poločasu nedokázali proměnit vůbec nic, zahodili, co se dalo. Buď šanci zastavil hostující gólman Skalák nebo vyhořeli domácí střelci. Poločas tak skončil nerozhodně a druhá polovina zápasu byla otevřená pro obě mužstva.

Hobzí vydřelo výhru v samém závěru

Druhou půli domácí tlačili, ale pořád se výsledek zápasu neměnil. Hosté hrozili zejména z trestných kopů, které byli velmi nebezpečné a z poměrně dobrých pozic, ale brankář Zejda mužstvo podržel. Hobzí pořád chtělo vstřelit gól, popelínští hráli spíš na remízu. V 83. minutě měli domácí standardní situaci zhruba z dvaceti metrů. Míč si postavil Ondřej Dokulil a přes zeď mu to tam padlo a odčinil tak svou hrubku ke konci poločasu. Skóre se do konce již nezměnilo, ale hosté měli pak asi tři velmi dobré šance a z jedné z nich nastřelili břevno (to mj. nastřelil i Miloslav Bican hlavou). O výsledek se domácí strachovali až do konce zápasu, ale jednobrankové vedení udrželi a mohli slavit další výhru v řadě a posun na třetí místo v tabulce. Jinak bylo k vidění dost žlutých karet, některé zákroky byly opravdu ostřejší.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Dyje Staré Hobzí
TJ Dyje Staré Hobzí: Noční můrou každého týmu je, když má šancí, jež by nedokázal fanoušek spočítat na prstech obou rukou a přesto se pak musí strachovat o výhru! A přesně to se nám dnes stalo. Co si budeme povídat, fotbal to určitě líbivý nebyl, moc zahozených šancí a nakonec jen dva góly, na počet šancí jsme si zasloužili vyhrát, ale na to se pak nehraje a výsledek to neodráží. Tři body však přesto zůstávají doma a my se můžeme těšit ze třetího místa v tabulce OP. Určitě však nemůžeme být spokojeni s výkonem, protože jestli s takovou přijedeme příští týden do Staré Hlíny, tak dostaneme šišku a pojedeme domů spráskaný jak psi.

SK Popelín 1932
Dominika Maršíková: V 19. kole OP nás v nedělním odpoledni čekal duel ve Sterém Hobzí. Do zápasu vstoupili lépe domácí, hned od začátku se tlačili před naší branku a po čtvrt hodině hry se ujali vedení po skrumáži po rohovém kopu. Z vedení se ale dlouho neradovali, když Pavel Pacholík vystihl špatnou rozehrávku domácích a srovnal stav. Herně jsme se domácím začali vyrovnávat, oba týmy si vytvořili nějaké šance, utkání se přiostřilo a na obou stranách bylo vidět několik tvrdších zákroků. Ve druhém poločase nás domácí zatlačili před naší branku, jeden útok stíhal druhý, ale naše defenziva s brankářem odolávala. O tom, že tři body zůstanou domácím rozhodl osm minut před koncem nepřímý kop, který domácí hráč zahrál přímo na branku a rozhodčí ho uznal.



Místo: Tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: SVÍTIL Jaroslav - PAVLŮ Milan (N), GAJDOŠ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.