Strmilov díky dvěma zásahům Šuby vydřel výhru v Suchdole


Branky


0

Strmilov, který se výsledkově zvedá zajížděl do Suchdola nad Lužnicí a prvních deset minut zápasu jim stačilo na to, aby vyhráli celé utkání. Záložník Pavel Šuba svými dvěma zásahy dovedl své mužstvo ke třem bodům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prvních deset minut rozhodlo o vítězi

Do zápasu lépe vstoupili hosté ze Strmilova a od začátku utkání udávali jeho ráz. Lépe se pohybovali, kombinovali a dlouhými nakopy od obránců za domácí obranu a do křídel se za ni snadno dostávali. Po jednom takovém nakopu domácí nezachytili náběh do křídla, odkud hostující útočník odcentroval do prostoru malého vápna, kde zcela nekrytý Pavel Šuba bez problémů skóroval. Za pět minut bylo ještě hůř domácí chybovali ve středu hřiště, hosté zaútočili do otevřené obrany a střelecky disponovaný Šuba zvýšil vedeni hostí . To byl pro domácí šok! 11. minuta utkání a - 0:2. Domácí tahali za kratší konec, ale nezadařilo se jim. Od 30. minuty se hra vyrovnala a do konce poločasu se hrál vyrovnaný zápas. V prvním poločase rozhodčí neuznal hostům dvě branky, první po signalizovanem postavení mimo hru a druhý po faulu na domácími brankáře. Poločas přesto vyhráli hosté a odcházeli do kabin spokojenější.

Štěpánek zápas zdramatizoval

Do druhé půle nastoupilo domácí mužstvo tak jak se na domácí tým sluší a zlepšeným pohybem, zpřesněním přihrávek a větším důrazem a nasazením soupeře začal jednoznačně přehrávat a vytvářet si šance, které končily na dobře chytajícím Přibylovi nebo na nepřesném zakončení. V 60. minutě přišel do hry domácí Soudek, který po chvíli na hřišti našel kolmici za obránce domácího Lukáše Štěpánka, který vyzpovídal celou hostující obranu a nedal Přibylovi šanci a snížil na - 1:2. Poté domácí zamkli hosty na jejich polovině a hrálo se na jednu bránu, ale šance domácích Štěpánka, Soudka a Krejčího se nepodařilo dotáhnout ke zdárnému konci. V poslední minutě kopal domácí tým rohový kop na který se do hostujícího vápna vydal i domácí gólman Kanděra a po závaru ve vápně mohl domácí dorostenec Brabec vyrovnat, ale balón dobře netrefil a jen ho poslal do náručí již bezmocně ležícímu gólmanovi hostí. Poté rozhodčí zápas ukončil. V prvním poločase byli hosté lepší ve druhém domácí. Suchdol doplatila na špatný vstup do utkání a nemohoucnost v zakončení.



Ohlasy k zápasu


Sokol Suchdol nad Lužnicí B
Martin Šuba: Doplatili jsme na špatný vstup do utkání a neproměňování šancí. Jinak s hrou ve druhém poločase jsme byli spokojeni a i s tím že nastoupilo několik dorostenců. Pokud budeme praktikovat hru z druhé půle tak se musí výsledky dostavit. A nejlépe už v sobotu při derby s Klikovem.

TJ Jiskra Strmilov
Tomáš Dohnal: Do utkání jsme vstoupily aktivně. Hned v 6. minutě jsem ve vápně našel Šubiho, který dával na 1:0. O 4. minuty později zvyšoval Šuba na 2:0 po individuální akci. Do konce poločasu jsme přidali ještě dva regulérní góly, které nám nebyly uznány. Soupeř se prakticky k ničemu nedostal. Druhy poločas byl oproti prvnímu úplně jiný. Chyběl nám pohyb, pořádně jsme si nenahráli, zbytečně chybovali a nedařilo se nic. Toho soupeř využil a dostali jsme kontaktní gól na 2:1. Dalo by se říct, že jsme druhý poločas jen bránili a hrozili z brejku. Naštěstí to pro nás dobře dopadlo a důležité 3. body jsou doma.



Místo: Tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: CHLAŇ Jaromír - ROUS Zdeněk (N), PŘIBYL Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.