S. Fila 49.
1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavonice sice vyhrály, ale hodně těsně


Branky


49. S. Fila - 43. M. Bodlák (p.) , 73. M. Trávníček
0

Domácí Staňkov přivítal na svém hřišti vedoucí celek ze Slavonic a určitě neudělali před domácím publikem ostudu. Favorita staňkovští hodně potrápili a uhráli s nimi velice přijatelný výsledek, bohužel to na body nestačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta rozhodla o vítězi první půle

Zápas začali Slavonice aktivněji, ale na malém hřišti bylo málo času na kombinaci a zkušený domácí tým tak stačil k hráčům přistupovat. První vážnější šanci si hosté vytvořili až ve 22.minutě, kdy se za obranu dostal Robert Peschel, bohužel jeho pokus vyběhnuvší brankář vyrazil nohou. Staňkov také hrozil a to zejména po rohových kopech nebo po dlouhých nákopech na útočníky. Po jednom z nich nesmyslně vyběhl Jan Pospíchal, domácí hráč ho obstřelil,ale na brankové čáře ho zastoupil Trávníček, který skluzem odvrátil balón na rohový kop. Domácí nadále kousali a slavoničtí někdy s vypětím všech sil odvraceli do bezpečí. Ve 36.minutě si na centr z rohu naskočil Milan Balík a míč z jeho hlavy zanechal razítko na spojnici. Ve 43. minutě si na aut naběhnul do velkého vápna Milan Balík, zpracoval balón, ale byl jedním z domácích beků podražen a hlavní arbitr Roman Bicek nekompromisně ukázal na bílý puntík. Míč k exekuci si převzal nejlepší střelec soutěže Martin Bodlák. Domácí brankář sice směr jeho střely vystihnul a dokonce si na něj i lehce sáhnul, ale střela byla dost razantní a rozvlnila síť. 0:1. Do poločasu si Slavonice hubený jednogólový náskok udrželi a do kabin odcházeli o něco spokojenější.

Staňkov favorita potrápil, výhra se lehce nerodila

Začátek druhého dějství opět hosté začali kombinačně a zdálo se, že konečně začnou hrát svojí hru a budou Staňkov přehrávat. Ale zdání někdy klame. Ve 49.minutě přišlo několik nedorozumění, domácí dostihli míč na brankové čáře, přišla přihrávka do velkého čtverce na zcela volného Stanislava Fila, který míč napálil na zadní tyč a srovnal tím skóre na 1:1. Tento moment slavonické hodně srazil do kolen a Staňkov měl v této fázi zápasu mnohem více ze hry. A mohlo být ještě hůř. V 57. minutě po jednom ze závarů před hostující brankou přišel faul na hranici šestnáctky. Sudí Bicek ani tentokrát nezaváhal a ukázal na penaltu. Staňkovští se nemohli dohodnout, kdo půjde pokutový kop zahrávat. Asi po půlminutě si vzal balón jeden z prošedivělých(zkušených) hráčů, rozběhl se a napálil míč velkou silou a ten rozvlnil síť, ale až tu která zachytává kulatý nesmysl, aby neletěl až do vsi. Skóre tak zůstalo nezměněno. Slavonice se trochu oklepali a začali být domácím opět vyrovnaným soupeřem. Po jednom odkopu z vápna vypíchnul míč soupeři Martin Bodlák, prokličkoval přes dva hráče, třetí obránce už mu nedovolil pokračovat jenom za cenu hrubého faulu. Následovala žlutá karta a přímý volný kop, ale pokus Milana Balíka mířil vysoko nad. O chvíli později při sólu Davida Drobiliče následoval další ostrý zákrok, další žlutá karta pro domácí a přímák z téměř stejného místa. Tentokrát si postavil míč Milan Trávníček. Všichni čekali centr, ale křížnou střelou trefil přesně vingl, že ani dvoumetrový gólman domácích neměl nejmenší šanci zasáhnout - 1:2. V 76.minutě dostal míč za obranu Robert Peschel, pomezní zvedl praporek a hlavní odpískal ofsajd. To rozohnilo Lumíra Křížku a pomeznímu vyčinil slovy, která mohou být publikována až po 22.hodině. Na stížnost domácích si přivolal pomezní hlavního arbitra a pro Lumíra zápas skončil, protože za své výroky uviděl kartu barvy červené. To pochopitelně naštvalo i trenéra a Lumírovi za tuto klukovinu pořádně vyčinil. Poslední čtvrthodinu následoval obrovský tlak domácích a favorit jen s vypětím všech sil odkopával míče pryč z vápna. Zuby nehty jednobrankové vedení udrželi a odvezli si velmi cenné a vydřené tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Staňkov
Josef Bušta: V zápase velmi dobré úrovně jsme s velkým favoritem drželi po celé utkání krok a výsledek byl na vážkách až do závěru zápasu. Hosté měli sice více držení míče na svých kopačkách, ale my po nepovedeném utkání v Dešné jsme se ukázali v úplně jiném světle. Slavoničtí se dostali do vedení ve 43.min. brankou z penalty, my hned na začátku II.půle ve 49.min. srovnali skóre a v 56. min. jsme měli možnost jít do vedení z nařízené penalty, ale tuto ke škodě dalšího vývoje zápasu jsme neproměnili. Hosté v 73.min. z trestného kopu trefili šibenici a rozhodli o výsledku zápasu. My jsme se sice ještě v závěru pokusili o vyrovnání, ale slavoničtí si výsledek již pohlídali. Pochvalu zaslouží celé mužstvo za bojovnost.

TJ Sokol Slavonice
Vojtěch Balík: Na malém hřišti ve Staňkově to byl boj a každý metr, což nám moc nevyhovuje a bylo to taky znát. Zápas mohl skončit jakkoliv, za stavu 1:1 jsme přežili penaltu domácích, kterou neproměnili. Po té se krásně trefil Tráva a 3 body jsme vybojovali, i když nás to stálo hodně sil po vyloučení našeho hráče, o to jsou 3 body cennější. Nyní přivítáme Popelín a nic jiného než vítězství nebereme.



Sestavy


TJ Hraničář Staňkov
Z. Novotný [-] - S. Fila [-] , M. Studnička [-] , R. Novák [-] (82. J. Farkota [-] ) , M. Černoch [-] , M. Vonka [-] , V. Matuška [-] (70. J. Fleischman [-] ) , M. Vonka [-] (80. F. Pletka [-] ) , M. Tobolka [-] , M. Pilař [-] , P. Jecha [-]

TJ Sokol Slavonice
J. Pospíchal [-] - O. Kubeš [-] , J. Dvořák [-] , M. Jahoda [-] , M. Trávníček [-] - D. Drobilič [-] , V. Balík [-] , M. Balík [-] , L. Křižka [-] - R. Peschel [-] (87. T. Tepřík [-] ) , M. Bodlák [-] -

ŽK: 52. M. Pilař , 80. M. Vonka - 77. V. Balík . ČK: 75. L. Křižka .
Místo: Tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: BICEK Roman - CHLAŇ Jaromír, KOLLMANN Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.