Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duel dvou posledních týmů skončil nerozhodně


Branky


0

Souboj dvou posledních týmu okresního přeboru - Dešné a Popelína, nenabídl nějaké větší rozuzlení sestupových počtů a obě mužstva brala pouze bod, což je v dané situaci málo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Hosté z Dešné, kteří minulé kolo vyhráli, to chtěli potvrdit dalšími body s předspoledním Popelínem a bohužel pro ně se nepodařilo. První branka padla ve 29. minutě, když se trefil domácí útočník Pavel Pacholík.  Hostujícímu týmu se podařilo srovnat těsne před koncem poločasu. Brance předcházela pěkná kombinační akce od poloviny hřiště. Ďurač vyslal krásnou přihrávku za obranu a Michal Píša nezaváhal a vyběhnutému domácímu brankáři poslal míč vedle těla. Poločas tak skončil, jak začal a to nerozhodným stavem, ale do kabin přece jen odcházeli veselejší hosté.

 

 

 

Mužstva brala pouze bod

Druhá polovina zápasu opět lépe začala pro domácí. V 55. minutě se trefil popelínský záložník Josef Šimánek, když s míčem proběhl mezi několika hostujícími hráči a vstřelil branku na 2:1. Zbytek poločasu se hrál hodně nepohledný fotbal plný ostrý zákroků a neodpískaných faulů, což mělo za následek, že se na hřišti více mluvilo než hrálo. Když už vypadalo, že domácí urvou všechny body, nakopl v 80. minutě hostující Radoušek dlouhý balon od půlky hřiště a po následném akrobatickém zákroku skóroval Bronislav Vařák na konečných 2:2. Souboj dvou posledních týmů okresního přeboru tak nepoznal vítěze a bude zajímavé to dál sledovat. 

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Popelín 1932
Veronika Maršíková: V 16. kole jsme na svém hřišti přivítali hráče z Dešné. Do prvního poločasu jsem vkročili lepší hrou my. V průběhu jsme měli dobré šance, a tak jedné z nich využil ve 35. minutě Pavel Pacholík. Jednogólový náskok jsme do přestávky nedokázali uhlídat, a hosté srovnali na 1:1. Druhý poločas započal v 55. minutě gólem Šimánka, kdy s míčem proběhl mezi několika hostujícími hráči a vstřelil gól na 2:1. Oba týmy si vytvářeli šance, ale nebyly proměněny. Poté se hra přiostřovala. Po faulu nařídil rozhodčí proti nám přímý kop, ze kterého soupeř upravil na konečný výsledek 2:2.

TJ Sokol Dešná
Václav Krejčí: Jeli jsme potvrdit první domácí výhru a nepodařilo se. Po těžkém boji plného nepotrestaných faulů z obou stran skončilo utkání remízou. První branka hostů do šatny domácích padla po pohledné akci od půlky hřiště, kde na konci Ďurač vyslal přihrávku za obranu rychlému Píšovi ten nezaváhal. Druhý gól padl po dlouhém nakopnutém balónu od půli hřiště a následném akrobatickém zakončení Vařáka.



Sestavy


SK Popelín 1932
J. Skalák [-] - J. Koronczi [-] , D. Kučera [-] , T. Mach [-] - M. Šimánek [-] , R. Stejskal [-] , K. Tolkner [-] , J. Šimánek [-] , V. Princ [-] - O. Vlásek [-] , P. Pacholík [-]

TJ Sokol Dešná
M. Chvátal [-] - J. Müler [-] , P. Radoušer [-] - B. Vařák [-] , R. Ďurač [-] - M. Píša [-] , M. Novotný [-] - D. Zach [-] (46. J. Lukšan [-] ) , F. Adam [-] , A. Coufal [-] , J. Šteif [-]

ŽK: 90. R. Stejskal - 84. J. Müler .
Místo: Tráva. Počet diváků: 40. Rozhodčí: MAŇHAL ING. Jan - MACHÁČEK Patrik, NEČEDA Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.