Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Hlína si poradila se Stráží


0

Druhá Stará Hlína, která byla určitě favoritem v dnešním zápase, přivítala Stráž nad Nežárkou. V utkání nepřipustila žádné překvapení, nastřílela čtyři branky a jednoznačně si dokráčela pro plný bodový počet.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli bylo rozhodnuto

Domácímu mužstvu se podařilo bleskově vstoupit do utkání, kdy se už ve 3. minutě trefil domácí kanonýr Oldřich Šrom. V 6. minutě už to bylo o dvě branky, trefil se i druhý útočník Ivan Nadberežný. Na hřišti prakticky fungovalo jen jedno mužstvo. Hosté si nedokázali vytvořit vyloženější šanci a ohrozit tak branku soupeře. Stráž inkasovala do konce poločasu ještě jednou, když na správném místě stál záložník Jakub Šimkovský a dorazil odražený míč od tyče. Poločas tak skončil jednoznačným vedením 3:0 pro domácí a bylo jen otázkou, kolik jich bude ve druhé půli. 

 

 

 

Drama se nekonalo, domácí vyhráli v pohodě

Druhý poločas začal v poklidném tempu bez větších brankových příležitostí a šancí. Domácí hráči si byli vědomi, že náskok je dostačný a nehnali se za nějakým výraznějším gólovým přídělem. Poté přišla jediná šance hostujícího týmu, kdy z levé strany centroval Chmelař, ale zcela osamocený Koudelka míč pořádně netrefil. Stráž byla po zbytek zápasu naprosto neškodná a inkasovala ještě jednou těsně před koncem zápasu, když se po pěkné kombinační akci trefil střídající Václav Marek. Stará Hlína si tak v poklidu dokráčela ke třem snadným bodům a stále si drží pěkné druhé místo společně se Studenou. 

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Stará Hlína
Pavel Rychlý: Vydařil se nám úvod utkání a již v šesté minutě jsme vedli. Do poločasu ještě skóroval Šimkovský, který byl na správném místě a dorazil míč odražený od tyče. V závěru utkání skóre navýšil střídající Marek, který naskočil na poslední čtvrthodinu utkání a zakončoval kombinační akci. Po celé utkání jsme měli herně navrch a neproměnili jsme mnoho dalších vyložených příležitostí.

TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
Vlastimil Šicner: Zkušený domácí celek měl v sestavě až na střídajícího Marka samé hráče ve věku nad 33 let a na kvalitním trávníku ve všech směrech jednoznačně dominoval. Prohru o 4 góly lze označit ještě za milosrdnou, neboť hráči soupeře za rozhodnutého stavu své pohledné kombinační akce zakončovali příliš ležérně.



Sestavy


FK Stará Hlína
P. Rychlý [-] - M. Anichober [-] , P. Šauer [-] , P. Makovička [-] , R. Jičínský [-] - I. Nadberežný [-] , R. Chmátal [-] , R. Kopet [-] (18. J. Šimkovský [-] ) , M. Šauer [-] - O. Šrom [-] , S. Kadlec [-] (76. V. Marek [-] )

TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
J. Jedlička [-] - L. Chovítek [-] , A. Irschik [-] , P. Přílepek [-] , J. Jančura [-] - J. Kozel [-] (8. O. Oupor [-] ) , V. Čurda [-] , B. Chovítek [-] , P. Chmelař [-] (87. J. Felbáb [-] ) - J. Dědič [-] (72. J. Čada [-] ) , T. Koudelka [-] -

ŽK: 76. T. Koudelka .
Hráči zápasu: R. Chmátal .
Místo: Tráva, event. UMT. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Picka Pavel - KŘÍŽ Karel, CIGÁŇ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.