5:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Číměř na svém hřišti překvapivě převálcovala Novosedly


Branky


5. J. Havel , 22. J. Havel , 58. J. Feytl , 90. V. Mol - 47. J. Kubata
0

Číměř posílená o několik fotbalistů z Nové Bystřice, která se začíná výsledkově i herně zvedat, přivítala na svém hřišti čtvrté Novosedly. V zápase jasně dominovali a hostům dali nepopulárního bůra. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky Havla rozhodly první poločas

Hned na úvod měly dvě velké šance Novosedly. V 1. minutě poslal Poborský do šance Doktora, ten se zjevil sám na velkém vápně, ale slabou střelou gólmana domácích nepřekonal. Za dvě minuty propadl dlouhý nákop za domácí stopery a opět Doktor šel sám na číměřského brankáře Drábika, ale branku vůbec netrefil. Hned z protiútoku skóroval Jiří Havel do odkryté branky po zmatcích Novosedelské obrany. Pak měli šanci hosté, ale Kubatovu střelu Drábik vyrazil. Pak se hra přestěhovala před branku hostů, tři velké šance ještě vyřešil hostující gólman Šmíd, ale tu čtvrtou přetavil v další gol opět Jiří Havel. Poté měli další dvě velké šance domácí, ale Šmíd vždy stačil nohou vyrazit. Na konci poločasu pěkně střílel Mazanec, ale brankář jeho střelu reflexivně vyrazil na roh. Do kabin se tak odcházelo za dvoubrankového vedení domácích fotbalistů.

Číměř bere všechny body

Hned po poločase vysvitla hostům naděje na lepší výsledek, když se pěkně z dálky trefil Jan Kubata. Tato jiskérka naděje, ale byla brzy sfouknuta dvěmi slepenými góly mezi 55. a 58. min., když se po pěkných kombinačních akcích trefili Zdeněk Březina a Jiří Feytl. Pak měli domáci další šance, většinou je likvidoval gólman Šmíd a jednou vykopával Nohava z brankové čáry. Ze strany hostů stojí za zmínku pouze šance Kubaty, který postupval sám na Drábika, ale míč si moc předkopl a z šance nic nebylo. Těsně před koncem přišla další ztráta míče a po rychlé akci upravil Václav Mol na konečných 5:1 pro domácí. Číměř tak podruhé za sebou vyhrála a zaslouženě získává tři body.



Ohlasy k zápasu


Sokol Číměř
Jiří Feytl: Od začátku jsme zápas kontrolovali. Hosté se na nic nezmohli a nakonec si odvezli jenom bůra.

SK Novosedly n. Než
Pavel Fryš: Do Číměře jsme odjeli pouze v jedenácti lidech (já se nepočítám). V den zápasu nám vypadli další tři lidi, dohromady nám jich chybělo pět včetně gólmana, chytat musel obránce Šmíd a to je ještě dlouhodobě zraněný Petr Fryš. Na začátku utkání měl dvě obrovské šance Doktor, které bohužel neproměnil a prakticky z protiútoku dali domácí první gól. Zbytek poločasu byli domácí ve velkém tlaku, spoustu šancí chytil Šmíd nebo je domácí špatně řešili, my jsme se dostávali k brance domácích jen sporadicky. Na začátku druhé půle snížil Kubata a chvíli to vypadalo, že by jsme mohli s výsledkem něco udělat, ale přání bylo pouze otcem myšlenky. Domácí dali rychle dva góly a hned bylo jasné kdo v tomto utkání zvítězí. My jsme se v kombinované sestavě jen velice těžce bránili domácím, kteří byli posilněni o Bystřické fotbalisty. Jména jako Havel, Bobál a Strejček je velká fotbalová kvalita na tuto soutěž, ale i Číměř má dobré fotbalisty jako jsou třeba Mol nebo Drábik. Domácí mohli dát daleko více branek, ale minimálně tři góly chytil Šmíd. My se musíme z této porážky rychle oklepat a uvidíme kolik se nám uzdraví hráčů, neboť marodka je značně veliká.



Sestavy


Sokol Číměř
P. Drábik [-] - M. Machatý [-] (79. M. Pánek [-] ) , P. Nižník [-] , R. Sehner [-] , M. Veith [-] (73. J. Jehnět [-] ) - J. Feytl [-] , P. Drábik [-] , P. Bobál [-] (46. J. Záhorka [-] ) - J. Havel [-] (46. J. Strejček [-] ) , V. Mol [-]

SK Novosedly n. Než
D. Šmíd [-] - J. Kubata [-] , R. Poborský [-] , T. Nohava [-] - L. Voldřich [-] , M. Visčur [-] , J. Doktor [-] (75. P. Fryš [-] ) - P. Šafránek [-] , M. Čuta [-] , J. Mazanec [-] , D. Kroupa [-]

ŽK: 75. J. Jehnět , 80. P. Drábik , 89. V. Mol - 35. D. Kroupa , 75. P. Šafránek .
Místo: Tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: CHVÁLA Michal - JANÁK Pavel, DEVERA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.