M. Rezek 42.
1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strmilov vybojoval cennou výhru v Klikově


Branky


42. M. Rezek - 21. T. Dohnal , 74. D. Hanzal
0

Strmilov, který chce v jarních bojích říct ještě nějaké slovo, zajížděl na půdu třetího týmu okresu, Klikova a nakonec si odváží důležité tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil smírně

Strmilov, který na podzim prohrál doma s Klikovem, měl soupeři určitě co oplácet a chtěl v tomto zápase urvat všechny body na svou stranu. Po vydatnějších dešťových přeháňkách se dalo očekávat, že se zápas bude hrát na těžkém terénu, ale hosté si s tím přece jenom poradili lépe než hráči z Klikova. Strmilovští hráli většinu poločasu techničtěji a kombinačněji než soupeř a po půl hodině hry přišla odměna. Po pěkné kombinaci otevřel skóre záložník Tomáš Dohnal a poslal hosty do vedení, které bohužel netrvalo moc dlouho, jelikož v zápětí strmilovští faulovali před svým vápnem a domácí obránce Michal Rezek z přímého kopu vyrovnal skóre. Poločas tedy skončil smírně 1:1 a přítomní diváci se tak mohli těšit na druhou polovinu zápasu.

Strmilov naklonil misky vah na svou stranu

Ve druhém poločase hosté soupeře herně stále mírně přehrával a dalo by se říci, že byl i lepším týmem. V 74. minutě přišla odměna kdy dal branku hostující záložník David Hanzal. Potom se karta obrátila a domácí Blesk se snažil o dobývání strmilovské branky a alespoň uhrání remízy, která by stejně byla na domácím hřišti nejspíše ztrátou, ale ani jednou se gólově neurodilo, takže si velice cenné body odváží Strmilov. Utkání bylo obtížné pro obě dvě mužstva, ale šťastnější jsou strmilovští hráči. Zápas odřídil sudí Petr Nedvěd bez větších prolémů.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Blesk Klikov
Milan Bušta: Do utkání jsme vstoupili aktivně, vypracovali jsme si jednu velkou šanci, kterou však Čapek neproměnil. Hosté postupně vyrovnávali hru a hrozili z rychlých brejků. Po naší chybě se jim jeden brejk podařilo proměnit. Po této brance hosté začali mít navrch. Naši hráči špatně kombinovali, zbytečně ztráceli míče a když už se zdálo, že poločas skončí výhrou hostů, vyrovnal z trestného kopu Rezek, když z rychle rozehraného kopu přehodil brankáře, který šel k rozhodčímu protestovat kvůli odpískanému faulu. Ani ve druhém poločase se naše hra nezlepšila. Hosté byli rychlejší a důraznější, my jsme kazili spoustu přihrávek a těžko jsme se před bránou soupeře prosazovali. A tak přišel trest v podobě druhého gólu soupeře na který jsme už nedokázali odpovědět. V závěru utkání jsme si vytvořili velký tlak ale bez zakončení. Hosté za předvedenou hru vyhráli zcela zaslouženě.

TJ Jiskra Strmilov
Martin Lehejček: Všichni kluci co byli na place zaslouží velkou pochvalu, každý předvedl v zápase něco navíc. Nejlepší hráče bych ocenil dva naše krajní beky, kteří si svou práci odvedli na jedničku a útočníky do ničeho nepustili. Jestli ale musím říct jednoho, tak František Slavík.



Sestavy


TJ Blesk Klikov
K. Brabec [-] - M. Rezek [-] , R. Hynek [-] , M. Zavadil [-] (46. J. Lochman [-] ) - D. Melichar [-] , O. Šetka [-] , V. Čapek [-] (46. L. Michal [-] ) , Z. Mládek [-] - Z. Zegermacher [-] , D. Wollner [-] (70. J. Němec [-] ) , R. Plucar [-] -

TJ Jiskra Strmilov
O. Přibyl [-] - M. Lehejček [-] , F. Slavík [-] , J. Dvořák [-] , D. Hanzal [-] - T. Holec [-] , L. Janák [-] , F. Procházka [-] (80. M. Tuček [-] ) , T. Dohnal [-] - M. Novák [-] , Z. Popelka [-] -

ŽK: 32. M. Rezek - 40. D. Hanzal , 65. F. Procházka , 66. T. Dohnal .
Hráči zápasu: F. Slavík .
Místo: Tráva. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Nedvěd Petr - ŠVEC Bohumil, KOŘÍNEK Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.