0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

15.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jediná branka rozhodla o vítězství Klikova


Branky


0

Domácí celek už ve druhé minutě vyrobil osudovou hrubku v obraně, kterou potrestal klikovský matador Plucar. V dalším průběhu se sice na obou stranách zrodilo poměrně dost brankových příležitostí, ale skóre se už nezměnilo. A to ani v závěrečné čtvrthodině, kdy Řečice ve snaze vyrovnat svého soupeře výrazně zatlačila.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná branka byla k vidění v prvním poločase

Po zimní přestávce se utkali mužstva s opačných pólů tabulky. Klikov který se dostal až na druhou příčku za vedoucího lídra ze Slavonic a rezerva Kardašovy Řečice, která boju je o udržení v soutěži. Řečické "béčko" se sešlo vůbec poprvé na hřišti, o čemž vypovídal i vstup do utkání, než se hráči stačili rozkoukat prohrávali 0:1. Branku vstřelil již ve druhé minutě Radim Plucar. Klikovští byli lepší na míči a pohyblivější a proto jich také bylo celé hřiště. Naopak domácím nevycházela kombinační hra a jejich akce tak končili většinou už za polovinou soupeře. Hosté si pak vytvořili několik slibných příležitostí, ale ani jednou se gólově neurodilo. Do jediné velké příležitosti domácích se dostal Porochoňski, ale jeho střelu gólman vytáhl na roh. Do kabin se tak odcházelo za hubeného vedením hostí.

V druhé části se drama nekonalo

Ve druhé polovině zápasu se domácí Řečice, alespoň trochu vyrovnala soupeři, ale branku příliš neohrozila. Klikov se snažil z brejků navášit své vedení v zápase, ale narážel na dobře postavenou domácí obranu. Žádná branka již v utkání nepadla a všechny body brali hosté z Klikova a drží si o lepší skóre pěkné druhé místo.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Kardašova Řečice 1922 B
Robert Vyhlídka: Klikov k nám přijel posílený o nebezpečného útočníka Mládka, který je znám tím, že góly dávat rozhodně umí. My se chtěli soustředit na obranu, což se nám z počátku nepodařilo a hned z první akce jsme inkasovali. Krom dvou našich šancí byl Klikov nebezpečnější. Ve druhé půli jsme se snažili tlačit dopředu, ale Klikov dobře bránil a stále hrozil z brejků. Obě obrany pracovaly do konce zápasu pozorně a tak si Klikov odvezl nejtěsnější výhru 0:1.

TJ Blesk Klikov
Milan Bušta: Začátek utkání nám opět skvěle vyšel, jako už poněkolikáté v této sezoně. Již ve 2.minutě jsme se ujali vedení po brance Plucara. Měli jsme herní převahu, několik vyložených šancí, ale koncovka byla naší slabinou. Šance, kdy jsme šli sami hráči nevyužili a tak se šlo do kabin za našeho hubeného vedení. Ve 2. poločase domácí vyrovnali hru a my jsme se začali obávat o výsledek. Vytvořili si i několik šancí, hlavně v závěru utkání, ty však k našemu štěstí neproměnili nebo je vychytal vynikajícími zákroky náš brankař Brabec a tak jsme těsné vítězství uhájili.



Sestavy


FK Kardašova Řečice 1922 B
L. Šamal [-] - J. Vosecký [-] , K. Janeček [-] , M. Zeman [-] , F. Sedláček [-] , R. Vyhlídka [-] - P. Smrž [-] , S. Sedláček [-] , D. Mikloš [-] - R. Porochoňski [-] (53. L. Zápotoka [-] ) , Z. Roubík [-] (53. F. Sivák [-] ) -

TJ Blesk Klikov
K. Brabec [-] - R. Hynek [-] , M. Zavadil [-] , O. Podojil [-] (32. J. Lochman [-] ) - Z. Mládek [-] , V. Čapek [-] , O. Šetka [-] , D. Melichar [-] - M. Mužík [-] (74. J. Němec [-] ) , R. Plucar [-] (86. D. Wollner [-] ) - M. Rezek [-]

ŽK: 32. J. Vosecký - 58. Z. Mládek .
Místo: K. Řečice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: JANN Jan - BOČEK Petr, NEČEDA Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.