Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

15.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední Dešná překvapivě zdolala Staňkov


Branky


0

 

Fotbalisté Dešné se konečně dočkali svého premiérového vítězství v sezoně. Rozhodly o něm především dva slepené góly v první půli v rozmezí tří minut a fakt, že hosté hráli už od 31. minuty pouze o deseti, když Macek fauloval unikajícího Ďurače a jeho zákrok sudí ocenil červenou kartou. Po přestávce poslední tým přeboru svůj náskok ještě navýšil a Staňkov stačil už jen korigovat.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí využili vítr ve svůj prospěch

Do začátku utkání vstoupili lépe hráči Dešné, když využili zaváhání staňkovské obrany a šli do vedení, kdy se trefil již v 11. minutě domácí útočník Milan Novotný. O deset minut později přišla druhá branka, kterou vsítil Bronislav Vařák a poslal tak poslední mužstvo okresu do dvoubrankového vedení. Se staňkovskými to v tu chvíli vypadalo bledě a to šli ještě ke všemu do oslabení, kdy se zbytečně nechal vyloučit J. Macek. Do konce poločasu už se nic dalšího nestalo a domácí tak měli dobře nakročeno ke třem důležitým bodům.

 

Domácí si první body pohlídali

Druhá polovina utkání začala bez větších brankových příležitostí a Dešná se snažila svůj výsledek zpečetit, což se jim i podařilo v 56. minutě, kdy se opět trefil Milan Novotný. Potom přišel nápor a dobývání domácí obrany, která se nepochopitelně stáhla dozadu a umožnila tak hostujícímu mančaftu vstřelit kontaktní gól, který zaznamenal v 68. minutě Miroslav Studnička. Bohužel pro zajímavější průběh utkání neměla branka větší smysl a hosté nedokázali navázat na zlepšenou hru v druhé polovině a neodváží si tak z Dešné ani jeden bod. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dešná
Václav Krejčí: Domácí potřebovali první výhru a první body. Po vydařených přípravných zápasech byla velká očekávání jak od hráčů, trenéru tak i od diváků, kterých přišlo dost. Ze hry měli více domácí, kteří první půlku utkání jasně dominovali. Ve druhé už hra domácích tak přesvědčivá nebyla.První gól domácích vstřelil Novotný. Dlouho nepřemýšlel a balon v odskoku z první trefil krásně k tyči. Druhou branku přidal Vařák ke kterému propadl centr a míč dorazil do brány s velkým přehledem. Třetí gól přidal opět Novotný po rychlém míči za obranu a klice hostujícímu brankáři vstřelil gól do prázdné brány.

TJ Hraničář Staňkov
Josef Bušta: V zápase jsme v prvním poločase nepodali výkon podle našich představ, domácí, kteří první poločas hráli po větru, využili naší hrubé chyby v obraně a šli do vedení, poté jsme přišli o vyloučeného hráče a v oslabení jsme inkasovali druhou branku. Ve druhém poločase jsme prohrávali již o tři branky, ale i v deseti jsme se přesto snažili zkorigovat výsledek, což se nám podařilo jen částečně, ale za výkon v prvním půli jsme si asi nezasloužili v tomto zápase bodovat.



Sestavy


TJ Sokol Dešná
M. Chvátal [-] - F. Adam [-] , A. Coufal [-] , J. Müler [-] - B. Vařák [-] (80. M. Bartošek [-] ) , R. Ďurač [-] - M. Novotný [-] , M. Píša [-] (87. P. Chalabala [-] ) , D. Zach [-] - J. Šteif [-] (82. V. Krejčí [-] ) , P. Radoušer [-]

TJ Hraničář Staňkov
Z. Novotný [-] - J. Nohava [-] , M. Studnička [-] , M. Vonka [-] (68. J. Farkota [-] ) , R. Novák [-] , M. Černoch [-] , P. Koukol [-] (46. M. Tobolka [-] ) , M. Vonka [-] , A. Bednář [-] , M. Pilař [-] (17. J. Macek [-] ) , P. Jecha [-]

ŽK: 86. M. Chvátal , 88. J. Müler - 31. M. Černoch , 79. P. Jecha . ČK: 31. J. Macek .
Místo: Tráva. Počet diváků: 45. Rozhodčí: SVÍTIL Jaroslav - DOBIÁŠ Karel (N), BUŠTA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.