L. Michal 12. (p.)
R. Plucar 49.
R. Plucar 64.
3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

14.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klikov porazil Studenou a dostal se tak na třetí pozici


Branky


12. L. Michal (p.) , 49. R. Plucar , 64. R. Plucar
0

Fotbalisté Blesku podali v závěrečném podzimním utkání soustředěný výkon a připsali si zasloužené vítězství. Cestu za ním odstartoval Michal proměněnou penaltou, po obrátce se dvakrát prosadil Plucar.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodla penalta Michala

Předehrávané utkání jarní části sezóny s oslabenou Studenou odehrál domácí Blesk Klikov ve velkém stylu. Od samého začátku zápasu hráli domácí agresivně, soupeře napadili již při jeho rozehrávce a výsledkem toho byl první gól, když v pokutovém území byl faulován obránce Plucar a Ladislav Michal s přehledem otevřel skóre. Do konce poločasu se nic nestalo a domácí tak odcházeli spokojenější a s jednobrankovým vedením. 

Studená výsledek nezdramatizovala

Domácí mužstvo předvádělo dobrý výkon, který přeneslo i do druhého poločasu. V tom nejdříve z tresného kopu vymetl šibenici a poté dorážkou uzavřel skóre Radim Plucar - rozdílový hráč tohoto zápsu. Zápas řídil sudí Jaromír Chlaň. 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


TJ Blesk Klikov
Milan Bušta: Předehrávané utkání jarní části sezony jsme odehráli ve velkém stylu. Od samého začátku zápasu jsme hráli agresivně,soupeře jsme napadili již při jeho rozehrávce a výsledkem toho byl náš první gol,když v pokutovém území byl faulován Plucar, mimochodem ,, muž" tohoto zápasu,a L.Michal s přehledem otevřel skore. Dál jsme předváděli dobrý výkon, který jsme si přenesli i do 2. poločasu.V tom nejdříve z tresného kopu vymetl šibenici a poté dorážkou uzavřel skóre Radim Plucar, rozdílový hráč tohoto zápsu. Dnešní výkon se mi hodnotí velmi dobře, protože byl náš nejlepší z celého podzimu na domácí půdě. S přehledem jsme uhlídali jejich nejnebezpečnějšího hráče Dvořáka, kterého jsme až na 1. šanci v závěru zápasu k ničemu nepustili.

FK Studená
Tomáš Lindourek: Do Klikova jsme vyrazili bez tří hráčů základní sestavy. Od prvních minut je tato absence znát a domácí náš tým přehrávají ve všech směrech. Aby těch zranění nebylo dost, o poločase odstoupil doposud nejlépe hrající P. Adamec - zraněné koleno. Klikov zaslouženě vzal všechny tři body a nám nezbývá nic jiného, než se dát přes zimu zdravotně do pořádku.



Sestavy


TJ Blesk Klikov
D. Wollner [-] - R. Plucar [-] (75. J. Němec [-] ) , R. Hynek [-] , O. Podojil [-] , M. Zavadil [-] (89. R. Fruhauf [-] ) - O. Šetka [-] , M. Mužík [-] (81. T. Špulák [-] ) , D. Melichar [-] , V. Čapek [-] - J. Lochman [-] , L. Michal [-]

FK Studená
P. Janák [-] - R. Popelínský [-] , K. Reidl [-] , P. Šimek [-] , J. Pospíšil [-] - L. Danyi [-] , P. Podolský [-] , P. Adamec [-] (46. D. Adamec [-] ) , K. Mitas [-] - J. Šára [-] , L. Dvořák [-]

ŽK: 51. O. Podojil , 69. R. Hynek - 67. L. Dvořák .
Místo: Klikov. Počet diváků: 55. Rozhodčí: Chlaň Jaromír - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.