0:4
(0:3)
8. K. Starý (p.)
38. D. Přílepek
40. J. Kozel
78. M. Tobolka (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 10:30

14.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stráž přehrála jednoznačně Staňkov na jeho hřišťi


Branky


8. K. Starý (p.) , 38. D. Přílepek , 40. J. Kozel , 78. M. Tobolka (vl.)
0

Hraničář v sestavě postrádal tři stabilní obránce, což se výrazně promítlo do konečného skóre. Stráž se brzy ujala z pokutového kopu vedení, následně však domácí celek zahodil několik šancí. Zápas se lámal na konci prvního dějství, kdy hosté udeřili dvakrát v rozmezí tří minut.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas ovládli hosté ze Stráže

Předehrávka 14. jarního kola OP mužů skončila nečekaně hladkým vítězstvím Stráže nad Nežárkou, která tak bude přezimovat na 7. příčce se ziskem 21 bodů. Při absenci několika mladíků museli zasáhnout do utkání všichni starší hráči týmu. K vidění byl bojovný kolektivní výkon s množstvím pohledných akcí. První branka padla již v 8. minutě, kdy se trefil z pokutového kopu Kamil Starý za faul na Daniela Přílepka. Ve 38. minutě se blýskl pěknou individuální akcí Daniel Přílepek a přidal druhou branku hostujícího týmu. Pět minut před koncem poločasu se prosadil po dlouhém autovém vhazování Z. Mládka - Jan Kozel. První poločas tak jednozačně ovládli hosté a odcházeli do kabin z pohodlným náskokem. 

 

 

Druhá polovina zápasu drama nepřineslo

Druhá polovina utkání nepřinesla výraznější šance nebo zdramatizování výsledku. Hosté drželi svůj náskok a domácí Staňkov nedokázal vyzrát na jejich obranu. Definitivní tečku za výsledkem dal v 78. minutě domácí obránce Michal Tobolka, který si srazil do vlastní branky centr Rybeckého. Stráž tak velmi jednoduše dokráčela pro tři body. Zápas řídil sudí Radek Kuneš.

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Staňkov
Josef Bušta: Opět jsme nastoupili značně oslabeni a byli jsme rádi, že jsme dali vůbec mančaft dohromady, přesto citelně v obranné čtveřici chyběli 3 stabilní hráči, což bylo na obranné hře znát a projevilo se to hlavně v konečném výsledku. Zápas přesto nebyl tak jednoznačný, jak napovídá konečný výsledek, poté, co Stráž šla rychle do vedení jsme měli několik dobrých příležitostí, ale gólmana hostí se nám nepodařilo překonat a když jsme během 6-ti minut v závěru první půle 2x inkasovali, bylo o zápasu rozhodnuto.

TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
Vlastimil Šicner: Předehrávka 14. jarního kola OP mužů skončila nečekaně hladkým vítězstvím našeho mužstva, které tak bude přezimovat na 7. příčce se ziskem 21 bodů. Při absenci několika mladíků museli zasáhnout do utkání všichni starší hráči týmu. K vidění byl bojovný kolektivní výkon s množstvím pohledných akcí, 4 vstřelené branky a první podzimní nula na kontě brankáře Jana Jedličky, který se blýskl zejména za stavu 0:1 vytěsněním přímého kopu Černocha na břevno.



Sestavy


TJ Hraničář Staňkov
Z. Novotný [-] - M. Tobolka [-] , M. Vonka [-] , T. Cypra [-] , M. Studnička [-] - V. Matuška [-] , M. Vonka [-] , M. Černoch [-] , R. Novák [-] - S. Fila [-] , R. Cigáň [-]

TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
J. Jedlička [-] - J. Jančura [-] , K. Starý [-] , P. Přílepek [-] , M. Zvára [-] - P. Chmelař [-] , D. Přílepek [-] , V. Čurda [-] , J. Rybecký [-] (62. J. Čada [-] ) - J. Kozel [-] , Z. Mládek [-]

ŽK: 30. M. Vonka , 83. T. Cypra - 30. J. Kozel , 86. M. Zvára .
Hráči zápasu: D. Přílepek .
Místo: Staňkov. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Kuneš Radek - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.