Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

25.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Suchdol přejel Stropnici


Branky


0
Suchdol získal nejvyšší jarní výhru nad definitivně poslední Stropnicí.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas pro Suchdol

   Od úvodního hvizdu se dalo na hřišti rozeznat postavení týmů v tabulce. Domácí byli více v držení míče. Přihrávkami po zemi, kombinační hrou a křídelními akcemi hrozili. Hosté se snažili nakopávanými míči kamkoliv dopředu o brejky. Suchdol většinu hlaviček a soubojů získal ve svůj prospěch. Už v 1. minutě po nebezpečném centru zprava hlavičkoval Filip Rácik a v seniorské kategorii debutující Smolen s problémy vyškrábl na roh. Po 5ti minutách hry rozehrál rychle ve středu hřistě Hešík na Březinu, který si zatáhl míč do středu, ale vystřelil mimo. Po další standartce o chvíli později hlavičkoval osamocený Filip Rácik nad. V jedenácté minutě zahrávali domácí přímák z rohu vápna po Staňkově faulu. Trefili jen Haňura ve zdi a bylo po nebezpečí. Po necelé čtvrt hodině se osmělili i hosté. Staněk poslal po křídle Vlastimila Baštu jenž se probil do vápna kde mu ovšem domácí míč ukopli. Ve 24. minutě zahrával Suchdol přímý kop ze slibné vzdálenosti. Kapitán Hešík zatočil míč k první tyči kde byl znovu připravený Smolen a odvrátil alespoň na roh. Dvě minuty nato střílel Hešík z vápna mimo. Prakticky v zápětí po centru do úniku vyslal polovysokou a umístěnou střelu k tyči z halfvoleje poblíž vápna Radek Arenberger, 1:0. Pak znovu zahrozili domácí prostřednictvím Filipa Rácika. Za Stropnici pak vystrčil růžky po průniku středem hřiště Tošner. Pět minut před koncem poločasu prostrčil Březina míč na Radka Arenbergera, který střelou z úhlu ale zblízka trefil jen výborně hrajícího Chovance ve skluzu. Minutu před koncem půle pláchl po křídle Jakub Záruba a pěkným centrem vyzval k zakončení Radka Arenbergera, ale ten mezi tři tyče nemířil. 

Stropnice hrála v závěru vabank a Suchdol to potrestal

   Obrázek hry se druhém poločase příliš nezměnil. Po necelých deseti minutách odvracel stoper Szypula centr Hešíka hlavou jen k Radku Arenbergerovi jenž nechytatelnou střelou k tyči zvýšil na 2:0. O chvíli později tečoval ve slibné pozici Jakub Záruba mimo. Po hodině hry posunul Vlastimil Bašta na Michaela Baštu, který po sprintu z rohu vápna zamířil mimo bránu. V 69. minutě Szypulův nákop hlavou prodloužil Vlastimil Bašta, ale Tošnerův pokus o lob z vápna bez větších problémů Michal Rácik lapil. Čtvrt hodiny před koncem dostihl zdánlivě ztracený míč na brankové čáře Vlastimil Bašta a pokusil se z úhlu překonat Rácika v brance a ten jen s obtížemi vyrazil na roh. V 81. minutě pálil z dálky střídající Lenz. Krátce poté Lenz přihrál Vlastimilu Baštovi, který se prosmýkl mezi dvěma domácími obránci a snížil na 2:1. Stropnice cítila šanci a vrhla všechny síly do útoku. Chvílemi to vypadalo, že posledního hraje střední záložník Tříska. V 88. minutě přízemní centr Hešíka na několikátý pokus dostrkal na zadní tyči do sítě Filip Rácik, 3:1. V závěru zápasu se po Holejově rohu dostal do brejku a tváří v tvář se Smolenovi ocitl Čáp. Hostující gólman si ovšem počínal v rozporu s pravidly a kopala se penalta. S přehledem jí proměnil Radek Arenberger a zkompletoval hattrick, 4:1.


Ohlasy k zápasu


Sokol Suchdol nad Lužnicí
Vlastislav Michálek ( vedoucí mužstva domácí ): Myslím, že na závěr sezóny hrála obě mužstva uvolněně. Konečně se nám podařilo proměnit šance a zaslouženě jsme vyhráli. Velmi dobrý zápas odehrál střelec hattricku Radek Arenberger, Martin Prášil a celkem tradičně i Lukáš Hešík .

TJ Hraničář Horní Stropnice
David Szypula ( hráč hosté ): Soupeř byl po většinu zápasu lepším týmem. Měli spoustu šancí a jen díky výborném výkonu našeho brankáře a možná i štěstíčku jsme neprohráli větším rozdílem. My máme problémy s hráčským kádrem. Nejsme schopni se sejít na zápas. Na tuhle soutěž prostě nemáme, ale je to pro nás další zkušenost a ponaučení, že bez poctivé práce holt nejsou koláče. Náš nejlepší hráč byl dorostenec Dominik Chovanec, jenž je naším asi největším talentem do budoucna.



Sestavy


Sokol Suchdol nad Lužnicí
M. Rácik [-] - A. Arenberger [-] , J. Kříž [-] (74. M. Durek [-] ) , T. Záruba [-] , M. Prášil [-] (77. T. Kamiš [-] ) - J. Záruba [-] (74. D. Čáp [-] ) , M. Březina [-] , L. Hešík [-] , R. Arenberger [-] - F. Rácik [-] , P. Krejčí [-] (60. R. Gorný [-] ) -

TJ Hraničář Horní Stropnice
L. Smolen [-] - D. Chovanec [-] , J. Haňur [-] , Z. Staněk [-] (72. D. Lenz [-] ) , D. Szypula [-] - J. Holej [-] , V. Bašta [-] , M. Bašta [-] , R. Tříska [-] - T. Kořínek [-] (41. J. Kunágl [-] ) , M. Tošner [-]

ŽK: 70. M. Prášil - 22. T. Kořínek , 90. L. Smolen .
Místo: Tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Novák Roman - HUČÍK Michal, KŘÍŽ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.