Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 17:00

25.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velenice doma znovu bodovaly


0
Velenice smírně s Lomnicí
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas pro Lomnici

   V prvním poločase se dalo snadno rozpoznat tabulkové postavení obou mužstev. Velenice se prakticky k ničemu nedostávali a Lomnice byla lepším týmem. To se potvrdilo v 18. minutě kdy po standardce rozvlnil síť hlavičkující Mikuláštík, 0:1. Hostům se pak dlouho nedařilo prosadit. Až v samém závěru hosté zblokovali střelu domácích a zrodil brejk. Na jehož konce se nejvíce radoval Kaštánek, 0:2.

Velenice v deseti vyrovnali

   Začátek druhé půle patřil hostům. I když zřejmě klíčový moment utkání Lomnice nezvládla. Nohava totiž z penalty trefil jen břevno Marouškovi brány. Prakticky v ten moment se utkání zlomilo a Velenice začaly zlobit. V 54. minutě po pěkné akci zakončoval na dlouhou nohu střídající Mikudim a snížil na 1:2. Stejně jako Mikudim naskočil v 60. minutě do hry po karetním trestu Kica. Užil si však jen necelou čtvrt hodinu. Po dvou jeho faulech se zažlutilo a následovala karta červená. To možná domácí ještě více semklo a prali se o výsledek. Vyrovnání nejprve po standardce a Dvořákově zakončení zamezilo břevno. Stejnou část brankové konstrukce trefil i po přímém kopu Macho. Velenice se přeci jen dočkaly v 81. minutě, když přetažený centr umístil hlavou za Bočkova záda Kopecký, 2:2. Velenice nemají záchranu ve svých rukou. Pro setrvání v soutěži musí nutně vyhrát v Olešnici a doufat, že Lišov doma zdolá Chlum.


Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva České Velenice
Karel Macho ( vedoucí mužstva domácí ): V První půli nás hosté přehrávali a byli lepším týmem. My jsme si toho moc nevytvořili, pozdě přistupovali k hráčům a celkově to nebylo ono. V kabině jsem letos snad poprvé zvýšil hlas a ona bouřka se na hřišti projevila. Měli jsme ještě štěstí, že soupeř nedal penaltu 0:3 už by asi bylo moc. Ale od té doby jsme byli jako vyměnění. Vyloučení nás stmelilo a tlačili jsme až do konce, ale k vítězství to bohužel nedotáhli. Výborně dneska zahrál Kopecký i stoper Srpek.

TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
Vladimír Vrána ( trenér hosté ): Marodka nám stále bobtná a tak jsme do Velenic odjeli se 7 muži doplněni našimi mladíky. Přesto jsme po ztrátě dvou bodů zklamaní. První půle byla plně v naší režii a mohlo to být více než o dvě branky. Do druhé půle jsme vstoupili dobře, ale na jejím začátku jsme neproměnili penaltu, následně jsme začali hrát pasivněji a domácím se díky bojovnosti podařilo vyrovnat.



Sestavy


TJ Lokomotiva České Velenice
T. Maroušek [-] - K. Macho [-] , M. Srpek [-] , F. Dvořák [-] , T. Zemánek [-] - M. Filip [-] (60. J. Pospíchal [-] ) , P. Bambule [-] (35. P. Sokol [-] ) , T. Kopecký [-] , J. Bittengl [-] - J. Mikl [-] (46. R. Mikudim [-] ) , K. Janda [-] -

TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
J. Boček [-] - M. Bubal [-] , V. Nohava [-] , M. Šachl [-] , L. Čáp [-] - M. Dušák [-] , P. Hrubý [-] (79. J. Marsa [-] ) , P. Řehoř [-] , M. Šálený [-] - V. Mikuláštík [-] , V. Kaštánek [-] (87. T. Sedlák [-] ) -

ŽK: 36. M. Filip , 43. T. Zemánek , 65. J. Pospíchal - 61. M. Dušák , 73. M. Bubal , 88. V. Mikuláštík . ČK: 74. J. Pospíchal .
Místo: Tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: NOVÁK Matěj - BUMBA František, ROUS Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.