Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 10:15

24.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

8.0

Zázemí

--

Borovany nestačily na Suchdol


Branky


0

Suchdol otočil v Borovanech a po 8 kolech ochutnal vítězství

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodl

   Borovany loni sestoupily a podobný scénář se snaží odvrátit i nyní. Suchdol jaro nezastihlo v dobrém rozpoložení, poslední tříbodový zápas datovali hosté k 10.4. Navíc Suchdol přijel s netradiční jedenáctkou. To možná souviselo i s předváděnou hrou. Domácím hrozba sestupu svazovala nohy a náhradníci v dresu hostí neměli co ztratit. Do poloviny prvního dějství měli oba soupeři po dvou velkých šancích. Po necelé čtvrt hodině hry dokonce Borovany po falu Rácika na dorážejícího Brennera kopaly penaltu. Rácik svoje zaváhání odčinil a Pilátovo zakončení vytáhl na tyč a s nelehkou dorážkou pro domácí se hosté vypořádali. Přesto se Borovany ujaly vedení, když ve 25. minutě dorážel míč Fencl, 1:0. Suchdolu se podařilo vyrovnat byť trochu kuriózně. Ve 36. minutě se Krejčího střela odrazila od tyče zpět ke střelci jemuž dorážku vychytal Janeček, ale třetí střela útočníka hostů už znamenala vyrovnání, 1:1. Tři minuty nato hosté z podobné situace otočili. Zárubův pokus se odrazil od břevna zpět k hlavě střelce a bylo to 1:2. Více už první půle nenabídla.

Z jediné střely tyč

    Ve druhém poločase hosté hlídali těsný náskok a domácí Borovany prakticky nic nevymyslely. Vyjímkou je střela Němce z nějakých 20ti metrů, kterou ovšem zastavila tyčka. I Suchdol měl jednu velkou příležitost v závěru, ale hosté situaci možná až překombinovali. Přesto se hosté mohou těšit z druhé výhry na jaře. Borovany se záchraně přiblížit nedokázaly a v příštím kole budou hrát o 6 bodů na půdě Břilic.


Ohlasy k zápasu


FK Calofrig Borovany
Václav Zeman ( vedoucí mužstva domácí ): V úvodních 20ti minutách měly oba týmy po dvou šancích. My bohužel neproměnili penaltu a naše vedení hosté zvrátili. Soupeř hrál bez respektu a uvolněně. Naše hra mi přišla křečovitá, kazili jsme přihrávky a prakticky k ničemu se nedostali. Pokud to takhle bude pokračovat nevidím záchranu moc reálně. Kdo si dneska zaslouží vyzdvihnout je veterán Račák.

Sokol Suchdol nad Lužnicí
Vlastilav Michálek ( vedoucí mužstva hosté ): Na to v jaké splácané sestavě jsme se dostavili jsem spokojený. Naše góly byly sice poněkud kuriózní, ale na to, že domácí hrají o záchranu toho mnoho nepředvedli. Ve druhé půli už jsme si vítězství pohlídali a dali i prostor mladíkům na lavičce. Zraněného kapitána Dunaje dobře nahradil Aleš Arenberger a Martin Prášil. Tradičně dobře zahrál Hešík.



Místo: dl. hlášenky. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Weidenthalerová Hana - FIALA Milan, CIBRANSKÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.