3:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 17:00

23.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lišov zdolal Bukovsko


Branky


57. P. Kandl , 80. O. Mach , 90. J. Kándl - 65. R. Kokeš
0
Bukovsko i v 10ti vyrovnalo, ale Lišov početní výhodu zvládl
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková půle

   Úvodní zhruba čtvrthodinu byli aktivnější hosté. Napomohlo tomu i brzké střídání domácího stopera Brtny, takže Lišov hrál chvíli o deseti. Krom několika šancí se však gólově neurodilo. Pak domácí přeci jen zvýšili obrátky a převzali iniciativu na hřišti. Objevili se šance jako například Kandlův samostatný únik z úhlu na Paura, ale vsítit branku se domácím během první pětačtyřicetiminutovky nepovedlo. Do šaten se tak odcházelo za stavu 0:0.

Červená a výhra až v závěru

   Góly začaly padat až ve druhém poločase. Na ten první si diváci museli počkat do 57. minuty. To Petr Kandl dostal míč za beky, udělal kličku Paurovi a prostřelil dva obránce hostí, kteří se stačili vrátit do branky, 1:0. Hosté sice reklamovali ofsajd, ale nebylo jim to nic platné. Po hodině hry mířil Ota Mach proti osamocenému Paurovi, ten vyběhl a mimo vápno Macha fauloval. Mladý hlavní arbitr Leiš vytáhl červenou kartu a do branky zamířil Richard Mach. I v 10ti se Bukovsku podařilo vyrovnat a to po povedeném přímém kopu Radima Kokeše v 65. minutě, 1:1. Lišov si vzal vedení zpět deset minut před koncem. Jan Kándl našel svým centrem Otu Macha jenž svůj únik zakončil gólem, 2:1. Zhruba v 85. minutě mohl po další standardce vyrovnat znovu Radim Kokeš, ale Kotásek byl proti. Bukovsku nezbývalo než vrhnout všechny síly do útoku. Lišov to potrestal v 90. minutě kdy nejprve ubránil standardku hostí a poté Janem Kándlem do prázdné brány uzavřel skóre na 3:1.


Ohlasy k zápasu


SK Lišov
Petr Shýbal ( hráč domácí ): Měli jsme trochu problém se sestavou a brzké střídání tomu rozhodně neprospělo. Chvíli jsme hráli o 10, ale zvládli jsme to. Zhruba od 20. minuty jsme začali víc hrát a vytvořili si šance. V závěru už hráli hosté vabank a potrestali jsme to gólem do prázdné brány. Myslím, že jsme zvítězili zaslouženě. Hráčem utkání byl Jan Kándl, který toho ve středu zálohy hodně odmakal a navíc jeden gól dal a na další přihrál.

TJ Dolní Bukovsko
Pavel Kohout ( trenér hosté ): V začátku zápasu jsme byli aktivnější a měli nějaké šance. Pak jsme přestali běhat a domácí převzali iniciativu. Do druhého poločasu jsme chtěli neinkasovat a nějaký gól přidat. Po naší chybě ve středu hřiště jsme prohrávali. Ze snahy vyrovnat jsme v závěru dostali třetí gól. Byl to průměrný zápas, našim hráčům chyběl větší pohyb. Nedařily se nám ani brejky, protože nás zrazoval první dotek s míčem.



Sestavy


SK Lišov
V. Kotásek [-] - P. Shýbal [-] , L. Masnička [-] , D. Brtna [-] (9. J. Beneda [-] ) , D. Mlýnek [-] - J. Beneda ml. [-] , O. Mach [-] , D. Bouchal [-] , J. Kándl [-] - L. Mlýnek [-] (71. M. Murčo [-] ) , P. Kandl [-] -

TJ Dolní Bukovsko
K. Paur [-] - J. Klika [-] , Z. Dušek [-] , J. Vomáčka [-] , T. Pour [-] - T. Venčovský [-] (62. P. Kokeš [-] ) , F. Cihla [-] , R. Kokeš [-] , J. Vlach [-] (83. J. Mach [-] ) - R. Mach [-] , L. Chochol [-]

ŽK: 50. D. Mlýnek , 80. J. Beneda ml. - 40. T. Venčovský , 70. F. Cihla , 80. Z. Dušek . ČK: 60. K. Paur .
Hráči zápasu: J. Kándl .
Místo: Lišov. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.