2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 15:00

23.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Třebětice udolaly Bystřici


Branky


0
Bystřice v improvizované sestavě podlehla Třeběticím.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez branek

   Bystřice dorazila do Třebětic s poslepovanou jedenáctkou. Přesto byli hosté v prvním poločase o něco lepším týmem. Ze své převahy nevytěžili gól ani žádnou vyloženou šanci. Obrana domácích zvládala defenzivní činnost dobře. Podobně jako hosté Třebětice směrem dopředu nebyly příliš nebezpečné. A tak se do kabin na poločasovou přestávku odcházelo za nerozhodného stavu 0:0.

Třebětice pojistily výhru v závěru

   Druhý poločas byl přeci jen vyrovnanější. Hosté se kromě střel ze střední vzdálenosti k výraznějšímu ohrožení domácí svatyně příliš nedostávali. První gól zápasu vstřelily Třebětice. V 64. minutě zpoza vápna vystřelil na zadní tyč Švarc a domácí vedli 1:0. Bystřice se pak snažila stupňovat tlak. Tato snaha ovšem ke gólu nevedla a domácí pak měli více brejkových příležitostí. Ale nedokázali s nimi naložit k radosti diváků. Až pět minut před závěrečným hvizdem pojistil domácím vítězství střídající Jan Chvátal, 2:0. Díky tomuto vítězství poskočily Třebětice na třetí místo a na druhou Bystřici ztrácí už jen 4 body. V příštím kole Třebětice zavítají do Bukovska. Bystřice je po včerejším vítězství Včelnice definitivně venku ze hry o první místo. V příštím zápase jí čeká doma zápas s Chlumem, který se bude snažit pomoci si k záchraně.  


Ohlasy k zápasu


FK Sokol Třebětice
Jan Koutný (předseda klubu): "Nám už o nic nejde, ale s výhrou jsme pochopitelně spokojeni. V prvním poločase byli opticky lepší hosté a v tom druhém už to bylo vyrovnané. Po vedoucím gólu se nás Bystřice snažila přitlačit a nám se tím otevíral prostor pro brejky. Hráčem zápasu volím Vojtěcha Habra. Sice gól nedal, ale našim rozdílovým hráčem a umí rozdávat míče."

TJ Jiskra Nová Bystřice
Václav Kovanda (trenér): "Do utkání jsme nastoupili s hráči širší soupisky a se čtyřmi dorostenci. V prvním poločase jsme byli fotbalovější, kombinačně lepší, domácí jsme vlastně k ničemu nepustili, ale bohužel naše fotbalové umění končilo před šestnáctkou Třebětic. Do druhého poločasu jsme šli s cílem proměnit kombinaci v šance a v nějaký ten gól. Bohužel, silový fotbal domácích nám to nejen nedovolil, ale naopak jsme inkasovali z ojedinělého výpadu domácích. Ve snaze vyrovnat jsme otevřeli zadní vrátka a nakonec inkasovali podruhé. Domácí zvítězili zaslouženě, my na body ve slušně hraném zápase dnes nárok bohužel neměli."



Sestavy


FK Sokol Třebětice
R. Havlík [-] - V. Novák [-] , V. Zejda [-] , J. Habr [-] (46. S. Habr [-] ) , P. Bastl [-] - P. Švarc [-] , V. Bastl [-] , T. Chvátal [-] (68. J. Chvátal [-] ) , B. Novák [-] - V. Habr [-] , R. Sevelda [-] -

TJ Jiskra Nová Bystřice
V. Kovanda [-] - O. Nováček [-] (46. M. Feytl [-] ) , Z. Beneš [-] , T. Dvořák [-] , J. Zach [-] - A. Zimola [-] (75. J. Záhorka [-] ) , D. Frühauf [-] , V. Brabec [-] , P. Bobál [-] - F. Náprava [-] (68. J. Kaiseršot [-] ) , V. Mol [-] -

ŽK: 19. J. Habr - 39. P. Bobál , 85. V. Brabec .
Hráči zápasu: V. Habr .
Místo: Třebětice. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Zabilka Luboš - BLAŽEK Vladislav, JANÁK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.