Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 17:00

22.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Foto: Bystřice otočila zápas s Lišovem


Branky


27. P. Jaroš , 51. P. Bobál , 78. D. Frühauf , 90. D. Frühauf (p.) - 7. J. Beneda ml. , 21. M. Werner , 37. J. Kándl
0
Penalta v nastavení rozhodla o třech bodech pro domácí
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lišov v první půli lepším týmem

   V prvním poločase byli lepším týmem hosté. A dostali se poměrně brzy do vedení. V 7. minutě dostal míč za obranu Beneda navedl si jej na střed a s pomocí teče domácího hráče otevřel skóre, 0:1. Druhý gól Lišov přidal ve 21. minutě. Po Bouchalově centru se hlavou prosadil Werner, 0:2. O 6. minut později dokázali domácí korigovat zásluhou Jaroše, 1:2. Hosté byli nebezpečnější a snad jen Lukáš a David Mlýnkové vědí proč jejich šance neskončily gólem. Přesto si Lišov vzal dvoubrankový náskok v 37. minutě zpět. A to díky střele kapitána Bouchala zpoza vápna, 1:3. Tímto výsledkem skončila první půle.

Bystřice zabrala a otočila v nastavení

   Ve druhém poločase Bystřice zabrala a hosté působili vláčněji. Stejně jako úvodním dějství padl poměrně rychlý gól. Po šesti minutách hry si jej připsal kapitán Bobál, 2:3. Kontaktní gól domácí nabudil a do svého soupeře se zakousli. Lišov dokázal vstřelit branku, ale nebyla uznána pro ofsajd. Vyrovnání přinesla 78. minuta kdy se prosadil Frühauf, 3:3. Střídající Mach mohl hostům vrátit vedení, ale neuspěl. Už se zdálo, že zápas skončí dělbou bodů, když už v nastaveném čase viděla sudí Weidenthalerová faul ve vápně hostů. S nařízenou penaltou si poradil Frühauf a rozhodl o výhře Bystřice 4:3. 


Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Nová Bystřice
Václav Kovanda ( trenér domácí ): Diváci viděli atraktivní, dramatické utkání. V prvním poločase vládli na hřišti hráči hostí. Nestíhali jsme jejich rychlou kombinační hru a zaslouženě jsme první poločas dost jasně prohráli. My neudrželi vpředu míč, hráli jsme pomalu a téměř nestříleli. Do druhé půle jsme ale vstoupili úplně jiní, náhle nás bylo plné hřiště, byli jsme u každého míče dříve, začala se dařit střelba a hosty jsme dostali pod tlak. Jak se měnilo skóre, tak hosté začali být nervózní, začali více faulovat, diskutovat než hrát, což byla voda na náš mlýn a povedlo se 3 brankami nakonec výsledek otočit v náš prospěch. Vezmu-li celý zápas, asi by byla na místě remíza, ale nakonec díky velké bojovnosti se štěstí v závěru přiklonilo na naší stranu. Za druhý poločas musím všem hráčům poděkovat.

SK Lišov
Petr Shýbal ( hráč hosté ): Tenhle zápas jsme si prohráli sami a tři body nám tím unikly. V prvním poločase jsme byli jasně lepší a měli jí vyhrát 4 nebo 5:0. Inkasovaný gól jsme si v podstatě dali sami. Ve druhé půli jsme byli vlažnější a jakoby nám odešel střed hřiště. Domácí kontaktní gól nakopl. Penalta v nastavení byla podle mého vymyšlená. Vyzdvihl bych asi výkon Dana Brtny, je to mladý hráč a často si musel poradit s přečíslením Bystřických.



Sestavy


TJ Jiskra Nová Bystřice
M. Tesař [-] (46. V. Kovanda [-] ) - J. Zach [-] , Z. Beneš [-] , P. Bobál [-] , Z. Steklý [-] - T. Dvořák [-] (63. F. Hudeček [-] ) , D. Frühauf [-] , M. Feytl [-] , J. Strejček [-] - O. Brus [-] (69. F. Náprava [-] ) , P. Jaroš [-] -

SK Lišov
V. Kotásek [-] - P. Shýbal [-] , J. Beneda ml. [-] , D. Brtna [-] , D. Mlýnek [-] - M. Murčo [-] , M. Werner [-] , D. Bouchal [-] , J. Kándl [-] - L. Mlýnek [-] , P. Kandl [-] (75. O. Mach [-] ) -

ŽK: 61. P. Shýbal , 81. J. Kándl , 83. D. Mlýnek .
Hráči zápasu: D. Brtna .
Místo: N. Bystřice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Weidenthalerová Hana - ONDŘEJ Adam, JANÁK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.