1:3
(0:1)
13. T. Dvořák
72. M. Feytl
89. T. Pour (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

21.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Bukovsko s útočníkem v bráně nestačilo na Bystřici


Branky


83. P. Zahradník - 13. T. Dvořák , 72. M. Feytl , 89. T. Pour (vl.)
0
Oba týmy vstřelily po dvou brankách, přesto výrazně spokojenější hosté
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas pro hosty

   Domácí Bukovsko si bylo vědomo toho, že přijel soupeř z čela tabulky a přesto začalo aktivněji. Ale už ve druhé minutě jakoby se domácí hráč nabízené příležitosti zalekl. Zákonitě tedy po necelé čtvrt hodině hry udeřilo na druhé straně. Z ojedinělého protiútoku se prosadil hostující Dvořák, 0:1. Domácí to probudilo a cca do 30. minuty bystřické zatlačili, pak se hra více méně vyrovnala. Přesto mohli jít do kabiny spokojenější hosté byť s hubeným vedením 0:1. 

Z tlaku v závěru jen vlastňák

   Ve druhé půli zřejmě zapůsobil poločasový rozhovor a domácí se po křídelních akcích dostávali do šancí. Podobně jako v úvodním dějství nejen, že se nepodařilo vyrovnat, ale Bystřice se radovala podruhé. Nic platné nebyly protesty, že gólu předcházel faul a Feytl zvýšil na 0:2. Ze závěrečného tlaku vytěžili domácí jen snížení zásluhou kapitána Zahradníka po dorážce v 83. minutě. V závěru zápasu mířil pokus Radima Kokeše mimo. Bukovsku se podařilo vsítit ještě jeden gól, ale raději na něj nebudou vzpomínat. To po standartce hostů sklepával hrudí Tomáš Pour útočníkovi Machovi v domácí brance. Ten se ovšem vydal centru naproti a byl z toho gól na 1:3. Střelcem branky byl v zápise označen bystřický Strejček.  Bukovsko příští týden čeká zápas v Lomnici. Bystřice odehraje doma zápas ze špice tabulky s Lišovem.


Ohlasy k zápasu


TJ Dolní Bukovsko
Pavel Kohout ( trenér domácí ): Věděli jsme, že přijel soupeř jenž má ambice hrát o špici tabulky. Už ve druhé minutě jakoby se náš hráč zalekl nabízené šance. Ze snad prvního brejku jsme dostali gól. Pak jsme hosty dostali pod tlak, ale závěru půle se hra vyrovnala. Ve druhém poločase se nám dařila hra po stranách, ale šance jsme nedali. V drtivém závěru jen snížil Zahradník a pak jsme si dali vlastence. I tak ze zápasu nejsem zklamaný. Pokud by se hrálo na šance vyhráli bychom 5:2.

TJ Jiskra Nová Bystřice
Václav Kovanda ( trenér hosté ): V zápase nám chyběli z různých důvodů 4 hráči základní sestavy a tak nastoupili od začátku utkání dva dorostenci a třetí se k nim přidal v poločase druhém. Od první minuty jsme si dávali velký pozor, abychom nedostali brzy branku, jak se nám na jaře "podařilo" téměř v každém zápase, ale tentokráte to vyšlo a do vedení jsme šli brzy po rychlém brejku naopak my. Hrál se oboustranně pěkný fotbal plný šancí na obou stranách. V prvním poločase byl zápas vyrovnaný, ve druhém domácí ve snaze vyrovnat nás chvílemi přitlačili a získávali optickou převahu, ale na šance to bylo vyrovnané a Bukovsko podruhé inkasovalo. Domácí hrozili hlavně ze standartních situací, které mají opravdu hodně silné, my podnikali rychlé brejky do otevřené obrany. Tentokrát z našich hráčů nikdo nijak nepřevyšoval ostatní, musím pochválit všech třináct, co byli na trávníku za soustředěný, zodpovědný výkon.



Sestavy


TJ Dolní Bukovsko
R. Mach [-] - J. Klika [-] , F. Hruška [-] (69. T. Pour [-] ) , Z. Dušek [-] , O. Kokeš [-] - F. Cihla [-] , R. Kokeš [-] , J. Vlach [-] , P. Kokeš [-] , P. Zahradník [-] - L. Chochol [-]

TJ Jiskra Nová Bystřice
V. Kovanda [-] - J. Zach [-] , O. Nováček [-] , Z. Beneš [-] , P. Bobál [-] - J. Strejček [-] , M. Feytl [-] , T. Dvořák [-] , D. Frühauf [-] - Z. Březina [-] (71. V. Brabec [-] ) , V. Mol [-] (63. J. Záhorka [-] ) -

ŽK: 8. Z. Dušek , 70. P. Kokeš , 71. O. Kokeš - 44. Z. Březina , 58. D. Frühauf , 75. J. Strejček .
Místo: D. Bukovsko. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Šťastný Petr - STUDENÝ Josef, FEITL Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.