Břilice remizovaly se Suchdolem


Branky


69. T. Skála (p.) - 34. L. Hešík
0
Břilice zabraly, ale dokázaly jen vyrovnat z penalty
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté ve vedení

   V prvním poločase se diváci mnoha šancí nedočkali. Hra se odvíjela převážně mezi vápny. Jedinou branku první půle dokázali vstřelit hosté ze Suchdola. Přesto, že prakticky žádnou vyloženou šanci neměli. Po půl hodině hry se prosadil Hešík jenž dostal křižnou přihrávku do pravé strany. Využil podklouznutí domácího obránce, navedl si míč do středu hřiště a střelou na zadní tyč otevřel skóre, 0:1. Domácí i přes snahu kýžený gól dát nedokázali. A tak výsledkem 0:1 skončil první poločas a obě mužstva se odebraly do šaten.

Břilice zvýšily obrátky a dokázaly vyrovnat

   Ve druhé půlce Břilice přitlačily. Možná i díky tomu se hosté poněkud zatáhli. Přibývalo také množství standartek a rohů. Po necelé hodině hry museli domácí vystřídat Gulaše jenž patřil k těm lepším hráčům na hřišti. V 69. minutě se po faulu na domácího hráče kopala penalta. Tou nepohrdl Skála a bylo vyrovnáno, 1:1. Domácí se dál snažili urvat všechny body, ale to se jim už nepodařilo. V nadcházejícím zápase čekají oba týmy těžcí soupeři. Břilice se mohou pokusit uspět doma hned v příštím kole kdy v derby hostí druhou Lomnici. Suchdol sice po třech zápasech dokázal prolomit střeleckou smůlu, ale stačilo mu to jen na bod. V následujícím zápase vyzve doma vedoucí Včelnici.


Ohlasy k zápasu


Slovan Břilice
Roman Kroupa ( trenér domácí ): Do zápasu jsme vstoupili aktivně. Vytvořili jsme si výraznou územní převahu, ale bez gólového efektu. Suchdolští prakticky z jediné šance dali v 34. minutě branku. Hešík 0:1. Tak skončil i první poločas. Ve druhé půlce jsme pokračovali stejně, ale naše šance gólem nekončili. V 55. minutě se zranil náš do té doby nejlepší hráč Jan Gulaš a musel nuceně střídat. Během dalších patnácti minut jsme vystřídali další tři hráče. V 69. minutě jsme kopali penaltu a Tomáš Skála s přehledem proměnil. 1:1. Bohužel vítěznou branku jsme již nevstřelili, i když šance na to byly. Pro nás je to ztráta, protože jsme byli jednoznačně lepší. Bohužel nás stále trápí mizerná koncovka. Pozitivní na tom ale je, že se nám daří do týmu zapracovávat i dorostence, aniž by tím utrpěla kvalita naší hry. Příští týden hostíme Lomnici. Takže se na derby už těšíme. Nejlepší hráči podle mého názoru byli Jan Gulaš a Jan Kučera.

Sokol Suchdol nad Lužnicí
Vlastislav Michálek ( vedoucí mužstva hosté ): V prvním poločase jsme měli více ze hry, ale končili jsme na vápně. Ve druhé půli domácí přidali a my se zatáhli. Řekl bych, že po vyrovnání se zápas už jen dohrál. Výsledná remíza je spravedlivá. Nám směrem dopředu chyběla větší agresivita a důraz. V zápase bylo minimum šancí a hrálo se mezi vápny myslím, že to nebylo nic extra koukatelného.



Místo: Břilice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Plaček Tomáš - ERNST Martin, FILO Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.