Borovany si rozdělily body s Lišovem


Branky


10. A. Pilát (p.) , 60. J. Čermák - 21. L. Mlýnek , 30. P. Kandl
2
Borovany obraly favorita o body, Lišov víc než s remízou nespokojen s rozhodčími
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzká penalta a obrat

   Začátek zápasu vyšel lépe domácím Borovanům. V 10. minutě viděl hlavní rozhodčí faul na Račáka v pokutovém území Lišova. Protesty hostů neuspěly a nařízenou penaltu proměnil Pilát, 1:0. Ve zbytku poločasu hosté potvrzovali, že nejsou v tabulce vysoko náhodou. Krom toho, že trefili tyč se jim podařilo ve 21. minutě vyrovnat zásluhou Lukáše Mlýnka jenž prostřelil všechny borovanské, 1:1. Po půlhodině hry hosté otočili. To po rohu neudržel Janeček střelu Jana Kándla a z bezprostřední blízkosti skóroval Petr Kandl, 1:2. Hosté byli přeci jen nebezpečnější a do kabin odcházeli zaslouženě ve vedení. 

Vyrovnání a červená

    Domácí ve druhém dějství vsadili na riziko. Stáhli obránce a posílili útok. A Janeček se měl co ohánět, dvakrát mu pomohla tyč a několik úniků lišovských také nedopadlo ke spokojenosti hostů. Po hodině hry se ve skrumáži nejlépe zorientoval Čermák a bylo to 2:2. Nic platné nebyly lišovským námitky o ofsajdu. Neuspěli ani s žádostí o penaltu a navíc od 78. minuty dohrávali v 10ti. To ostřílený matador a hrající trenér Beneda zatleskal po domnělém ofsajdu pomeznímu rozhodčímu a uviděl z rukou hlavního arbitra Krížka žlutou a v zápětí i druhou tudíž červenou kartu. I v početní nevýhodě se hosté snažili. A domácí gólman musel skvěle zasáhnout aby vytěsnil střelu Petra Kandla alespoň na spojnici tyčí. Borovany příliš šancí neměly a tak zápas skončil nerozhodně 2:2.  


Ohlasy k zápasu


FK Calofrig Borovany
Václav Zeman ( asistent trenéra domácí ): Začali jsme docela dobře a poměrně rychle vedli. Ale Lišov nás v první půli trápil. V té druhé už jsme byli přeci jen lepší, když jsme hráli vabank. Hostům by se mohl zdát bod málo, ale my jsme za něj rádi, protože soupeř má kvalitní tým.

SK Lišov
Petr Shýbal ( hráč hosté ): Jak se dalo čekat do vývoje utkání zasáhl rozhodčí a muselo to být zjevné všem. Od první minuty jsme hráli proti více než jedenácti. Penalta byla vymyšlená a za všechno se u nás žlutilo. Důkazem toho je i vyloučení Jirky Benedy, který snad v životě neviděl žlutou. To, že jsme dohráli alespoň v deseti je snad jediný úspěch, protože na hřišti plály emoce. Druhý poločas byl v režii rozhodčích. Myslím, že to byl Petr Kandl kdo uháněl sám na bránu byl zezadu podražen a nic. Když ne dvě jednu očividnou penaltu jsme kopat měli. Vůbec to nechápu. Všichni na to nadávají a děje se to pořád a myslím, že je to čím dál tím horší. Fotbal hraju dobrých dvacet let a dnes to byla opravdu katastrofa a směšný zápas. Přesto jsme asi měli proměnit šance a vyhrát. Jinak přeji mnoho štěstí těm co pojedou hrát do Borovan.



Místo: dl. hlášenky. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Křížek Danek - HLADÍK Pavel, HORA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
8. 5. 2016 20:34
no jo kapříci, asi nechtěj hrát okres :-D např. v Olešnici to funguje úplně stejně...
7. 5. 2016 14:47
Rozhodčí Křížek od začátku "věděl" kdo potřebuje vyhrát. Smutný příběh fotbalu.....