7:1
(2:0)
74. M. Filip
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 15:00

19.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebětice si smsly na Velenicích


Branky


32. V. Habr , 44. P. Bastl , 52. V. Habr , 55. V. Novák , 78. V. Habr , 86. V. Habr (p.) , 88. V. Havlík - 74. M. Filip
0
Velenické trápení pokračovalo sedmigólovým přídělem v Třeběticích
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas jen 2:0

   Prakticky od začátku zápasu bylo jasné kdo bude tahat za kratší konec. Veleničtí se zatím nedokázali vypořádat s odchodem svých opor a mají problém s poskládáním sestavy. Zatím co Třebětice dali na jaře ve dvou domácích zápasech 11 gólů. Domácí měli prakticky od úvodního hvizdu zápas pod kontrolou. Maroušek se v zápase rozhodně nenudil a držel velenické akcie nad vodou. Odolávat dokázal do 32. minuty kdy ho překonal po rohu hlavou nejlepší střelec domácích Vojtěch Habr, 1:0. Ve 41. minutě ulehčil domácím práci Kica, který po zákroku na Seveldu uviděl červenou kartu. Třebětice dokázali převahu využít ve 44. minutě kdy se mezi střelce zapsal kapitán Pavel Bastl, 2:0.

Pět branek domácích a korekce hostů

   Druhé dějství začali domácí dobře. Po sedmi minutách hry zvýšil na 3:0 Vojtěch Habr. V 55. minutě už na 4:0 dával další z pěti Vojtěchů v základní sestavě domácích a to Novák. Pátou branku mohl v 70. minutě přidat z penalty Vojtěch Bastl, ale nezamířil mezi tři tyče. Čestného úspěchu se čtvrt hodiny před koncem dočkali hosté. Škácha se probil do palebné pozice, vystřelil, ale Koupil míč vyrazil. Ovšem jen k nohám Filipa, který s pomocí břevna domácího brankáře snížil na 4:1. V 78. minutě dokonal Vojtěch Habr hattrick a bylo to 5:1. To mu nejspíš bylo málo a tak se v 86. minutě ještě ujal penalty a svým čtvrtým gólem v zápase Vojtěch Habr upravil na 6:1. Definitivu výsledku obstaral dvě minuty nato Havlík, 7:1.


Ohlasy k zápasu


FK Sokol Třebětice
Jan Koutný ( předseda klubu domácí ): Krom jedné červené se zápas nesl v normálním duchu. Dá se říct, že od začátku byly karty více méně rozdané a měli jsme zápas pod kontrolou. Myslím, že výsledek odpovídá průběhu zápasu. Jestliže by neodpovídal měli jsme vyhrát výrazněji. Inkasovaný gól mě trochu mrzí, ale sedm vstřelených to kompenzuje.

TJ Lokomotiva České Velenice
Karel Macho ( vedoucí mužstva hosté ): Dorazili jsme opět ve slátané sestavě a navíc den po májce. Zápas jde zhodnotit velmi jednoduše. Hrálo se prakticky jen na jednu bránu a my jsme nebyli schopni nic vytvořit. I přes 7 gólů znovu velmi dobře zachytal brankář Maroušek.



Sestavy


FK Sokol Třebětice
P. Koupil [-] - V. Novák [-] , V. Zejda [-] , V. Havlík [-] , P. Bastl [-] - J. Habr [-] (70. P. Kelbler [-] ) , V. Bastl [-] , B. Novák [-] , P. Švarc [-] - V. Habr [-] , R. Sevelda [-] (46. J. Chvátal [-] ) -

TJ Lokomotiva České Velenice
T. Maroušek [-] - M. Mezera [-] (46. J. Mikl [-] ) , K. Macho [-] , T. Zemánek [-] , J. Pospíchal [-] - K. Janda [-] , P. Bambule [-] , P. Sokol [-] , J. Bittengl [-] - J. Mikl [-] (37. M. Filip [-] ) , R. Škácha [-] -

ŽK: 19. P. Sokol , 55. M. Filip , 88. K. Macho , 88. J. Bittengl , 89. R. Škácha . ČK: 41. J. Pospíchal .
Hráči zápasu: V. Habr , P. Bastl .
Místo: Třebětice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Picka Pavel - DEVERA Radek, JANÁK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.