J. Flaška 21. (p.)
1:5
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 17:00

19.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Včelnice veze výhru z Chlumu


Branky


21. J. Flaška (p.) - 28. D. Bednář , 34. D. Bednář (p.) , 72. L. Šlapanský , 82. T. Nebeský , 86. T. Nebeský
0
Chlum v zápase nepropadl, ale na lídra nestačil
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě penalty a těsný náskok hostů

   Chlum se vedoucího soutěže nezalekl a snažil se odehrát důstojnou partii. Včelnice měla během úvodní čtvrthodiny tři velké šance, ale nedokázala je proměnit. Udeřilo na druhé straně. Rozhodčí Ovčáček odpískal faul na pronikajícího Bednáře a i přes protesty hostů se kopala penalta. Tu ve 21. minutě proměnil Flaška, 1:0. Po necelé půlhodině hry domácí nedokázali odkopnout balon. Ten vybojoval kapitán Bednář a napálil ho k tyči, 1:1. Penalta se za faul pískala i na druhé straně. Ve 38. minutě jí proměnil Bednář a poslal hosty do vedení. Poločas tedy skončil výsledkem 1:2.

Včelnice druhou půli zvládla

   I ve druhém poločase se domácí snažili a vytvořili si několik šancí, ale bez gólového vyjádření. Na hostech se pozitivně začala projevovat zimní příprava a měli fyzicky navrch. Z počátku si několik úspěšných zákroků připsali oba gólmani. V 72. minutě zvýšil na 1:3 Šlapanský. O deset minut později se mezi střelce zápasu zapsal Nebeský, 1:4. V 86. minutě to byl znovu Nebeský kdo pěknou hlavičkou na přední tyči překonal Valeše, 1:5. Chlum tak třetí překvapení v řadě nezískal a podlehl lídrovi soutěže. V příštím kole zavítá Jiskra na hřiště posledních Velenic jenž jako jediné na jaře ještě nebodovaly. Včelnice se doma utká s Kardašovou Řečicí.


Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Chlum u Třeboně
Karel Flaška ( vedoucí mužstva domácí ): Včelnice je zaslouženě lídr soutěže. Neodehráli jsme špatný zápas a za odvedený výkon jsme si 1:5 prohrát nezasloužili. Ve druhém poločase jsme byli chvílemi lepší. Po naší hrubé chybě jsme dostali gól na 1:3. Poté jsme hru otevřeli a dostali další dva. Celý mančaft zahrál poměrně slušně a rozhodně jsme nepropadli.

TJ Nová Včelnice
Libor Holec ( asistent trenéra hosté ): Věděli jsme, že soupeř hraje o záchranu a z posledních třech zápasů získal 6 bodů. Přesto jsme do Chlumu přijeli získat vítězství. Měli jsme tři velké šance během patnácti minut, ale nedali jsme. Pochybnou penaltu jsme do poločasu odčinili. Ve druhém poločase bylo několik šancí na obou stranách. Ale my měli více míč na kopačkách a soupeř fyzicky odpadl. I když výsledek 1:5 možná neodpovídá vyhráli jsme zaslouženě.



Sestavy


TJ Jiskra Chlum u Třeboně
S. Valeš [-] - T. Kamenický [-] , D. Míka [-] , P. Eliáš [-] , L. Řepa [-] - J. Flaška [-] (80. J. Matoušek [-] ) , M. Kotil [-] (85. T. Bednář [-] ) , T. Smetana [-] , O. Novák [-] - M. Bednář [-] , M. Smrž [-] (38. M. Němeček [-] )

TJ Nová Včelnice
L. Holický [-] - P. Berounský [-] , Z. Didek [-] (83. J. Matějka [-] ) , L. Šlapanský [-] , L. Holec [-] (72. P. Podolský [-] ) - V. Hornát [-] , T. Mareš [-] , M. Petráš [-] , D. Tuček [-] (58. S. Pacholík [-] ) - T. Nebeský [-] , D. Bednář [-] -

ŽK: 34. T. Smetana , 48. M. Bednář , 60. M. Kotil , 61. J. Flaška - 53. L. Holec .
Hráči zápasu: D. Bednář .
Místo: Chlum u Tř.. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Ovčáček Josef - ERNST Martin, KOLLMANN Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.