0:1
(0:1)
40. M. Bubal
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 17:00

19.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Suchdol podlehl Lomnici


Branky


40. M. Bubal
0
Suchdol potřetí v řadě neskóroval a Lomnice slaví výhru
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnutí pár minut před půlí

   Suchdol zahájil utkání poměrně dobře a v prvním poločase byli domácí o něco lepším týmem. Zahrávali spoustu rohů a standartek, ale šance lomnických držel gólman Boček. Poradil si například i s šancemi Březiny a Dunaje. Ale i Rácik na druhé straně musel být ve střehu. Neuhlídal až zakončení Bubala ve 40.minutě, kterému míč přiťukl hlavou Šachl po Zákosteleckého standartce z půlky hřiště, 0:1. Přesto oba brankáři předvedli několik velmi dobrých zákroků. Do kabin tedy v poločase mohli odcházet spokojenější hosté díky průběžnému vedení 0:1. 

Druhá půle bez branek

   Suchdol neskládal zbraně a snažil se nepříznivé skóre zvrátit. Ale ve druhém poločase to už nebylo ono a navíc díky otevřené hře dávali prostor hostům k nebezpečným šancím. Jak domácí, tak ani hosté ovšem ve druhé půli branku vsítit nedokázali. A tak je určitě šťastnějším týmem hostující Lomnice, která si připsala tři body za hubené vítězství 0:1. Suchdolský střelecký půst trvá už bezmála 300 minut a domácí během něj získali jen jediný bod za remízu s Kardaškou minulý týden. Jistě se jej budou snažit protrhnout už v příštím kole na půdě Břilic. Lomnice se po těsné výhře drží na druhém místě o bod před Bystřicí se kterou v příštím zápase svedou ve šlágru kola přímý souboj o druhé místo na svém hřišti.


Ohlasy k zápasu


Sokol Suchdol nad Lužnicí
Vlastislav Michálek ( vedoucí mužstva domácí ): První poločas byl celkem dobrý a měli jsme optickou převahu. Měli jsme snad 10 rohů a další standartky, ale bohužel se nám skórovat nepodařilo. Druhý poločas už byl horší. Bylo to více bojovnější, ale byli jsme jakoby v křeči a kopili nepřesnosti. Hosté jsou tak šťastnějším týmem.

TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
Vladimír Vrána ( trenér hosté ): K utkání do Suchdola, které se hrálo, dle mého dost nešťastně - po Čarodějnicích, jsme odjížděli s obavami. Bohužel ani trávník nebyl v ideálním stavu a nutno přiznat, že domácí byli prvních 60. minut lepším týmem a několikrát nás výrazně podržel gólman Boček. Trochu paradoxně jsme v této fázi hry dali branku my. Zákostelecký poslal trestný kop z půle na hlavu Šachla, který dal na druhou tyč a Bubal halvolejem nedal domácímu brankáři šanci. V závěru se domácí hnali za vyrovnáním a my tak měli dost příležitostí na navýšení vedení, ale bez efektu. Závěr se nesl již v emocích a je s podivem, že všichni dohráli bez vážnějšího zranění. Hráčem zápasu byl od nás Boček.



Sestavy


Sokol Suchdol nad Lužnicí
M. Rácik [-] - A. Arenberger [-] , M. Dunaj [-] , T. Záruba [-] (75. M. Prášil [-] ) , J. Kříž [-] - P. Krejčí [-] , R. Arenberger [-] (46. L. Štěpánek [-] ) , Š. Kubašta [-] , P. Špale [-] (54. V. Soudek [-] ) - M. Březina [-] , J. Záruba [-]

TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
J. Boček [-] - P. Heger [-] , M. Zákostelecký [-] , M. Šachl [-] (81. P. Hrubý [-] ) , D. Štěcha [-] - P. Pancíř [-] , M. Bubal [-] , P. Řehoř [-] , M. Šálený [-] - V. Mikuláštík [-] (52. L. Čáp [-] ) , V. Kaštánek [-] (64. M. Dušák [-] ) -

Hráči zápasu: J. Boček .
Místo: Tráva. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Křížovský Jiří - ONDŘEJ Adam, BROŽ Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.