1:2
(1:2)
8. J. Flaška
27. J. Flaška (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 17:00

18.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Břilice podlehly Chlumu


Branky


32. T. Skála - 8. J. Flaška , 27. J. Flaška (p.)
0
Chlum si po Suchdole vyšlápl i na Břilice
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas překvapivě pro hosty

   Hosté začali zápas poměrně aktivně a to přineslo ovoce už v 8. minutě kdy se po skrumáži prosadil Jan Flaška a Chlum se ujal vedení 0:1. Domácí se snažili a nějaké šance si vytvořit dokázali. Udeřilo však znovu na druhé straně. Do zakončení se dral Bednář, ale byl zastaven nedovoleně. Z nařízené penalty ve 27. minutě zvýšil na 0:2 znovu Jan Flaška. Po půlhodině hry se dokázali prosadit i domácí. Pohlednou akci po ose Beníšek, Kroupa a Redžepi zakončil Skála, 1:2. Zbytek poločasu už branku nenabídl a tak se do šaten odcházelo za poměrně překvapivého stavu 1:2.  

Chlum těsný náskok udržel

   Druhý poločas se odehrál v podobném duchu. Břilice byly fotbalovější, ale hosté před brankou nebezpečnější. Do asi největší šance hostů se ve druhé půli dostal agilní Bednář, ale chtěl ještě přihrát do lepší pozice Hájkovi a domácí mu míč vypíchli na roh. S centry a šancemi domácích si poradil Valeš a hosté si tak překvapivou výhru pohlídali. O další nečekaný výsledek se Chlum může pokusit v příštím kole kde na svém trávníku přivítá lídra z Včelnice. Břilice dalším kole zavítají na půdu Kardašovi Řečice.

 

   Pro čtenáře fotbalunas je nachystaná novinka. Po registraci může každý zhodnotit celé utkání. A to od klobásy a piva, přes hráče, trávník až po rozhodčí či úroveň zápasu. Brzy také dojde k tomu, že hráče kola budou moci volit jen registrovaní členové. 



Ohlasy k zápasu


Slovan Břilice
Roman Kroupa ( trenér domácí ): Do zápasu lépe vstoupili hosté z Chlumu, kteří dali první gól již v osmé minutě po naší nedůslednosti v obraně. Flaška 0:1. Poté jsme měli několik velkých šancí my, ale neproměnili jsme je, a tak přišel trest. V 27. minutě z penalty za faul ve vápně opět skóroval Flaška. 0:2. V tuto chvíli jsme již byli herně lepší a vytvořili jsme si dost gólových možností a konečně se nám podařilo v 32. minutě vstřelit kontaktní gól po pěkné akci Beníšek - Kroupa - Redžepi a střelec Skála. 1:2. Do konce poločasu měli šanci ještě Skála, Redžepi a Rossman, ale bohužel bez gólového efektu. Ve druhém poločasu jsme se snažili alespoň o vyrovnání, ale soupeř si výhru pohlídal. Pro nás další ztráta. Příští týden jedeme do Řečice, kde se pokusíme zabojovat o dobrý výsledek, neboť spodek tabulky se na nás už nebezpečné dotahuje.

TJ Jiskra Chlum u Třeboně
Karel Flaška ( vedoucí týmu hosté ): K zápasu jsme nastupovali s obavami. Dle zápisu byli totiž domácí posíleni o tři hráče Třeboně. Začali jsme aktivně a brzy vedli. Ve druhém poločase jsme si už vedení pohlídali. Břilice byly sice fotbalovější, ale my zase nebezpečnější před brankou. Musím pochválit celý mančaft. Velmi spokojen jsem byl zejména s Bednářem, Hájkem, Březinou a Míkou.



Sestavy


Slovan Břilice
J. Kopecký [-] - S. Čutka [-] , O. Beníšek [-] , M. Flaška [-] , J. Kučera [-] - M. Franěk [-] , M. Rossmann [-] , J. Gulaš [-] , R. Kroupa [-] (64. J. Kolář [-] ) - I. Redžepi [-] (79. J. Veselý [-] ) , T. Skála [-]

TJ Jiskra Chlum u Třeboně
S. Valeš [-] - J. Matoušek [-] , L. Řepa [-] , D. Míka [-] , T. Kamenický [-] - M. Kotil [-] , J. Březina [-] , J. Flaška [-] , O. Novák [-] (56. P. Eliáš [-] ) - M. Bednář [-] (88. M. Němeček [-] ) , J. Hájek [-]

ŽK: 3. J. Gulaš , 46. M. Flaška , 62. M. Franěk .
Místo: Břilice. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Picka Pavel - BUMBA František, KORANDA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.