Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 17:00

17.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bystřice urvala výhru proti Olešnici až v nastavení


Branky


0
Bystřice podruhé těsně porazila Olešnici a znovu byla na hřišti sanitka
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

   Diváci mohli sledovat celkem pohledný a útočný fotbal z obou stran. Lépe začali hosté. Už v 6. minutě po akci Brouska s Lenkem doklepával míč do sítě Hanzal, 0:1. Domácím se podařilo vyrovnat o dvacet minut později. Po narážečce se jim podařilo projít středem a Březina vyrovnal na 1:1. Olešnice šla znovu do vedení ve 35. minutě. Po rohovém kopu podobně zakončoval znovu Hanzal a bylo to 1:2. Radost hostům vydržela jen dvě minuty. To se o vyrovnání zasloužil Frühauf. Do šaten se tak odcházelo za nerozhodného stavu 2:2.

Sanita pro domácího útočníka rozhodnutí v nastavení

   Úvod druhého poločasu se naopak lépe vydařil Bystřici. Po čtyřech minutách poslal domácí do vedení kapitán Bobál, 3:2. Tento stav ovšem nevydržel dlouho. V 51. minutě se míč po Lenkově rohu odrazil na vápno kde Jindra střelou k tyči vyrovnal na 3:3. Potom bylo k vidění ještě několik šancí na obou stranách. Nepříjemnost se odehrála v 85. minutě. To po souboji zůstal na trávníku ležet Havel a stejně jako při podzimním zápase musela pro bystřického útočníka sanitka. Chvíli se nehrálo a probíhalo ošetření. Tento moment měl vliv na atmosféře zbytku zápasu. Bystřice v nastaveném čase dokázala zápas zvrátit ve svůj prospěch. Vítězství 4:3 zajistil domácím v 95. minutě po standartní situaci Bobál.


Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Nová Bystřice
Zdeněk Steklý ( předseda klubu ): V bráně zaskočil Kovanda a zaslouží pochvalu, hodně nám pomohl. Byli jsme kombinačně lepší, ale v obraně dělali chyby a nedorazy a tak bylo v půli 2:2, když jsme 2x vyrovnali po krásných akcích zakončených Březinou a Frühaufem. Na začátku druhé půle se trefil Bobál, naopak hosté brzy srovnali. Pak už to byl spíše boj, kombinace nám vázla a příležitosti byli po chybách. Bohužel v 85. minutě prošlápli zezadu Havla a volala se rychlá. Nakonec to snad není zlomené, ale na jaře už Jirka nebude. Za sebe myslím zbytečný zákrok, hráč musí vědět, jak do toho jde, ale paradoxně jsme blíž k červené měli my. S Olešnicí jsme získali 6 bodů a na podzim zlomeninu Idrizaje a teď tohle. Vyměnil bych to. Nemyslím, že by Olešnice hrála extra jinak než ostatní, ale takovéto momenty by si každý hráč měl ohlídat. Nakonec jsme v 95 po standardce vyhráli, ale převládá pachuť.

TJ Sokol Olešnice
Martin Havel ( trenér hosté ): Hrál se zápas nahoru dolů a převládal spíše útok než obrany. Bohužel jsme po nedisciplinovanosti jednoho hráče přišli v závěru o bod. Dát venku tři branky a nevyhrát je smůla. Měli jsme i další šance, ale proměňování je našim kamenem úrazu. Za bojovnost si celý mančaft ode mě zaslouží palec nahoru.



Sestavy


TJ Jiskra Nová Bystřice
V. Kovanda [-] - Z. Březina [-] (76. V. Brabec [-] ) , T. Dvořák [-] , P. Bobál [-] , J. Strejček [-] - Z. Steklý [-] , D. Frühauf [-] - P. Drábik [-] , V. Mol [-] , J. Havel [-] (90. M. Běhounek [-] ) , M. Feytl [-] -

TJ Sokol Olešnice
M. Krauskopf [-] - B. Bahenský [-] , O. Husa [-] , S. Jindra [-] , S. Drtina [-] - T. Kačírek [-] , M. Lechner [-] , M. Hanzal [-] (79. L. Burda [-] ) , R. Horelica [-] - R. Brousek [-] (74. P. Fiala [-] ) , L. Lenk [-]

ŽK: 85. J. Havel , 85. V. Kovanda - 88. L. Burda .
Místo: N. Bystřice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Křížovský Jiří - NOVÁK Matěj, BLAŽEK Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.