F. Cihla 52.
1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

17.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bukovsko neoslnilo, ale porazilo Velenice


Branky


52. F. Cihla
0
Bukovsko uhájilo tři povinné body s Velenicemi
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Půle bez šancí i gólů

   Domácí Bukovsko se v případě výhry mohlo posunout před Třebětice na pěkné 6. místo. Veleničtí naopak čekají na první jarní body. Přesto, že k zápasu dorazili jen v 11ti lidech byli v prvním poločase důstojným soupeřem. Asi jen Kopecký ví proč jeho únik s Kicou neskončil gólem. Za hosty to byl znovu Kopecký jenž se dostal do šance i přes uzdraveného brankáře Paura, se kterým se zřejmě i dostal do kontaktu. Situaci se snažil ustát, míč si předkopl a bylo po šanci. Stejnou úspěšnost zakončení měli i domácí po šanci navrátilce Cihly a tak se do kabin odházelo za stavu 0:0.       

Kdo dá gól vyhraje

   Gól v úvodu a pak znovu hra s minimem pološancí. To je stručná charakteristika druhého poločasu. Fotbal to nebyl vyloženě špatný, ale diváky ze sedadel také nezvedal. V 52. minutě usměrnil Klikův centr hlavou za záda šestnáctiletého Marouška Cihla a domácí se mohli radovat, 1:0. Velkou šanci zazdil kapitán Zahradník. Bukovsko bylo po zbytek zápasu opticky lepším týmem, ale stejně jako hosté po náznacích šancí z centrovaných míčů neuspělo. Přesto mohou být domácí spokojeni se třemi body za výhru 1:0. Hosté zatím na první jarní body čekají. Bukovsko v příštím kole navštíví hřiště v Olešnici. Velenickou Lokomotivu čeká silný Lišov, který by po dvou porážkách v řadě jistě rád bodoval.  

 



Ohlasy k zápasu


TJ Dolní Bukovsko
Pavel Kohout ( trenér domácí ): Fotbal to nebyl nijak oslnivý, ale ani vyloženě špatný. Velenice dorazily jen v 11ti a v první půli nám byly rovnocenným soupeřem. Ve druhém dějství se nám podařilo dát gól a hosty jsme k ničemu závažnému nepustili. Za výkon bych pochválil Cihlu, který se vrátil po dvouletém zranění a uzdraveného Paura jenž s přehledem sbíral míče.

TJ Lokomotiva České Velenice
Karel Macho ( vedoucí družstva hosté ): Jsem zklamaný z toho, že dopoledne mi přišlo pět omluvenek a byli jsme rádi, že jsme odjeli alespoň v 11ti. První poločas byl poměrně vyrovnaný a mohlo se zdát, že kdo dá gól vyhraje. Ten jsme bohužel dostali my a šanci jsme si potom prakticky nevytvořili. Ve druhé půli byli domácí lepší a výhru si zasloužili.



Sestavy


TJ Dolní Bukovsko
K. Paur [-] - T. Pour [-] , O. Kokeš [-] , Z. Dušek [-] , J. Klika [-] - R. Mach [-] , P. Zahradník [-] , P. Kokeš [-] (70. J. Matoušek [-] ) , J. Vlach [-] - T. Venčovský [-] , F. Cihla [-] (75. J. Mach [-] )

TJ Lokomotiva České Velenice
B. Maroušek [-] - P. Bambule [-] , M. Mezera [-] , F. Dvořák [-] , M. Srpek [-] - J. Bittengl [-] , M. Filip [-] , M. Břenek [-] , J. Kotrba [-] - T. Kopecký [-] , J. Pospíchal [-]

ŽK: 25. O. Kokeš , 42. P. Zahradník , 55. P. Kokeš , 87. R. Mach - 20. F. Dvořák , 26. J. Pospíchal , 57. J. Kotrba , 83. M. Filip .
Hráči zápasu: K. Paur , F. Cihla .
Místo: D. Bukovsko. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Pravda Luboš - LANDÍK Filip, CHURÁŇ Rudolf.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.