6:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 15:00

17.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebětice roznesly Břilice


Branky


38. V. Bastl , 51. V. Bastl , 56. R. Sevelda , 78. V. Habr , 82. J. Dolák , 86. J. Dolák
0
Břilice inkasovali pětkrát během 35. minut
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný začátek a šťastný konec pro domácí

   Začátek utkání nenasvědčoval dominantní výhře jednoho z týmů. První půlhodinka byla na šance poměrně vyrovnaná. O něco blíže úvodnímu góly byli hosté, ale dokázali trefit jen břevno třebětické branky. První a zároveň vítězný gól přinesla 38. minuta. Po centru domácích neměl těžkou práci doklepnout míč do branky Vojtěch Bastl, 1:0. Tímto výsledkem skončila i první půle.

Pět gólů a neproměněná penalta

   Ve druhém poločase byli přeci jen lepší domácí a na ukazateli skóre to bylo hodně vidět. Svůj druhý gól přidal podobným způsobem jako ten první Vojtěch Bastl a v 51. minutě to bylo 2:0. O pět minut později se po průnikové přihrávce mohl z gólu radovat Sevelda, který zvyšoval už na 3:0. V 70. minutě mohl čtvrtý gól domácích přidat z penaltového puntíku Vojtěch Habr, ale Kopecký předvedl jeden ze svých výborných zákroků a pokutový kop vyrazil. O necelých 10 minut později se Vojtěch Habr nakonec mezi střelce zapsal a zvýšil na 4:0. V 82. minutě přidal pátý gól čerstvě střídající Dolák. Byl to znovu Dolák kdo se necelých 5 minut před koncem zapsal mezi střelce a dal výsledku definitivní podobu 6:0. Tento krutý výsledek se Břilice budou snažit příští týden odčinit doma s Chlumem. Třebětice čeká těžký zápas na hřišti lídra z Včelnice.


Ohlasy k zápasu


FK Sokol Třebětice
Jan Koutný ( předseda klubu domácí ): Výsledek 6:0 neodpovídá celkovému průběhu zápasu a pro hosty je poněkud krutý. Prvních cca 30 minut bylo vyrovnaných a možná i s optickou převahou hostů. Druhý poločas jsme byli lepším týmem. Dneska bych mohl vyzvednout skoro každého, ale volím Vojtěcha Bastla.

Slovan Břilice
Roman Kroupa ( trenér hosté ): Tento zápas se mi hodnotí těžce. První půle byla ještě vyrovnaná alespoň na šance. S jediným rozdílem. Domácí ze čtyř tutovek jednu proměnili, zatímco my také ze čtyř nedali ani jedinou. Ale druhá půlka byla o něčem úplně jiném. Třebětičtí začali hrát s nadšením a chutí, na rozdíl od nás. A výsledek se brzy dostavil. Pět obdržených branek mezi 51. a 86. minutou hovoří za vše. Jediný, koho bych dnes pochválil, je i přes obdržené góly, brankář Jakub Kopecký, který nás uchránil od ještě většího debaklu. Chytil minimálně další čtyři obrovské šance a navíc i penaltu. Musíme co nejdřív zapomenout na tento zápas a připravit se na příští týden, kdy hostíme Chlum. Snad se nám bude dařit lépe.



Sestavy


FK Sokol Třebětice
R. Havlík [-] - V. Novák [-] , V. Zejda [-] , J. Habr [-] , P. Bastl [-] - V. Habr [-] , V. Havlík [-] (80. J. Dolák [-] ) , P. Švarc [-] , B. Novák [-] - R. Sevelda [-] (63. V. Pokorný [-] ) , V. Bastl [-] (71. J. Chvátal [-] ) -

Slovan Břilice
J. Kopecký [-] - P. Jiráček [-] (66. J. Veselý [-] ) , M. Flaška [-] , P. Voborský [-] , O. Beníšek [-] - R. Kroupa [-] , M. Nehoda [-] (55. J. Kučera [-] ) , M. Jiráček [-] , J. Gulaš [-] - I. Redžepi [-] , J. Kolář [-] (85. R. Bašta [-] )

ŽK: 53. R. Sevelda - 53. J. Gulaš .
Hráči zápasu: V. Bastl - J. Kopecký .
Místo: Třebětice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Svoboda Jan - PICKA Pavel, BROŽ Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.