1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

17.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby rozhodla jediná šance


Branky


0
Chlum se postaral o překvapení a porazil Suchdol
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod rozhodl

 Derby mezi předposledním Chlumem a pátým Suchdolem, který mohl při zaváhání Lišova pomýšlet na čtvrtou příčku sledovala velmi slušná návštěva čítající 200 diváků. Kdo se na svém příchodu jen o malou chvíli opozdil zmeškal prakticky vše důležité. Už ve 3. minutě totiž po dlouhém autu vybojoval hlavičku ve vápně Smrž pro Eliáše jenž v pohodě zakončil, 1:0. Hosté sice reklamovali faul, ale vedení domácích tím nezměnili. Dění na hřišti poté víceméně odpovídalo tabulkovému postavení obou mužstev. Suchdolští ovšem končili své šance na vápně domácích a k vyložené šanci se nepropracovali. Velmi podobně na tom byli i domácí, kteří také velkou příležitost neměli. Do poločasu tedy odcházeli překvapivě spokojenější domácí hráči s vedením 1:0.    

Druhá půle bez šance

Ve druhém poločase se obrázek hry příliš nezměnil. Hosté byli fotbalovější, ale i kvůli váznoucí rozehrávce se do vyložené šance nedostali. Podobně na tom byli i domácí jenž se také do závažnějšího ohrožení suchdolské branky nedostali. Derby bez šance, tak rozhodl úvod zápasu po kterém zisk tří bodů slaví Chlum. Domácí díky vítězství poskočili na 10. místo a v příštím kole zavítají na půdu Břilic. Hosté se naopak doma znovu jako favorité utkají s Kardašovu Řečici.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Chlum u Třeboně
Karel Flaška ( vedoucí mužstva domácí ): Byl to zápas prakticky bez šancí. My jsme využili tu jedinou a ubojovali fotbalovost Suchdola. Tři body z derby jsou skvělé. Ač nemám ve zvyku se vyjadřovat k divákům a nekomentuji výkon rozhodčích. Musím zmínit, že s 200 diváky jsem spokojen a jsem rád, že lidi přijdou. Ovšem to co předvedli hostující fanoušci na fotbal podle mého nepatří! Naopak výkon rozhodčích včetně delegáta byl myslím si profesionální.

Sokol Suchdol nad Lužnicí
Vlastilav Michálek ( vedoucí mužstva hosté ): Dostali jsme rychlý gól a potom už byli ve zbytku zápasu nervózní. Sice jsme svého soupeře i přehrávali, ale byli jsme jakoby bez šťávy. Šance končili na vápně, chyběla nám přihrávka, pohyb a myšlenka. Byl to zatím asi náš nejhorší zápas.



Sestavy


TJ Jiskra Chlum u Třeboně
S. Valeš [-] - L. Řepa [-] , M. Kotil [-] , P. Eliáš [-] , D. Míka [-] , T. Kamenický [-] - J. Březina [-] (80. J. Matoušek [-] ) , J. Flaška [-] , M. Bednář [-] (75. O. Novák [-] ) - M. Smrž [-] , J. Hájek [-]

Sokol Suchdol nad Lužnicí
M. Rácik [-] - A. Arenberger [-] , M. Dunaj [-] , T. Záruba [-] , J. Kříž [-] (46. J. Heřman [-] ) - Š. Kubašta [-] (23. P. Krejčí [-] ) , L. Hešík [-] , P. Špale [-] , M. Březina [-] - J. Záruba [-] , M. Heřman [-] (70. L. Kuchyňka [-] )

ŽK: 5. L. Řepa , 10. M. Smrž - 18. J. Záruba .
Hráči zápasu: J. Hájek , J. Flaška .
Místo: Chlum u Tř.. Počet diváků: 200. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Petr - ERNST Martin, ŠŤASTNÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.