L. Hešík 57. (p.)
M. Heřman 64.
2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:30

16.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Suchdol vybojoval výhru s Třeběticemi


Branky


57. L. Hešík (p.) , 64. M. Heřman - 49. R. Sevelda
0
Zavěrečný tlak hostů vyrovnání nepřinesl
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková půle

   Duel Suchdola s Třeběticemi byl přímým soubojem o páté místo v tabulce. První minuty naznačili, že půjde o bojovné utkání kde se nasazením v soubojích nebude šetřit. V první půli byli domácí lepším týmem. Vypracovali si několik slibných šancí jako například přízemní střelu Kubašty kousek vedle. Nebo dvě nebezpečné hlavičky kapitána Dunaje, které ovšem také ukazatelem skóre nepohnuly. Třebětičtí se v prvním poločase do zakončení příliš nedostávali. Do kabin tak odcházeli přeci jen o něco spokojenější hosté a to za stavu 0:0.

Rychlý gól na body nestačil

   Do druhého dějství vstoupili lépe hosté. Už po čtyřech minutách hry si po průnikové přihrávce hodil Sevelda balón kolem obránce a vystřelil na zadní tyč, od které se míč odrazil do sítě, 0:1. Po necelé hodině hry se hostům nedařilo odkopnout míč z vápna načež faulovali. Na penaltový puntík si míč postavil Hešík a vyrovnal na 1:1. V 64. minutě dostal dlouhý míč do brejku Heřman svůj průnik za strany na Urbánka zakončil ke spokojenosti domácích fanoušků, 2:1. Hešík s Heřmanem měli ve druhé půli i další šanci skórovat ovšem své šance neproměnili. S přibývajícím časem začali více zlobit Třebětice. Jejich závěrečný tlak však branku nepřinesl a tak se mohl radovat domácí Suchdol jenž o bod přeskočil Třebětice a vyhřívá se na pátém místě tabulky.


Ohlasy k zápasu


Sokol Suchdol nad Lužnicí
Vlastislav Michálek ( vedoucí mužstva domácí ): Bylo to takové upracované a moc pěkný zápas to nebyl. V prvním poločase jsme měli více šancí, ale začalo to být takové ostřejší a nervóznější. V závěru zápasu jsme se strachovali, ale tři body jsou doma. Dneska musím za výkon pochválil Aleše Arenbergera a Lukáše Hešíka.

FK Sokol Třebětice
Jan Koutný ( předseda klubu hosté ): V prvním poločase jsme byli výrazně horší a snad jen třikrát jsme se dostali za půlku. Po rychlém gólu ve druhé půli jsme pomýšleli na body. I když jsme v závěru domácí tlačili nedokázali jsme si vypracovat větší šanci. Podle průběhu zápasu jsme prohráli zaslouženě. Pochválit mohu jen poslední půlhodinu a globále obranu, protože prakticky nic jiného nám nefungovalo. Dnes bych vyzdvihl Zejdu.



Sestavy


Sokol Suchdol nad Lužnicí
M. Rácik [-] - A. Arenberger [-] , M. Dunaj [-] , T. Záruba [-] , J. Kříž [-] (86. M. Prášil [-] ) - M. Březina [-] (55. J. Heřman [-] ) , P. Špale [-] , L. Hešík [-] , Š. Kubašta [-] (87. F. Rácik [-] ) - J. Záruba [-] , M. Heřman [-] (67. P. Krejčí [-] )

FK Sokol Třebětice
P. Urbánek [-] - P. Bastl [-] , J. Habr [-] , V. Zejda [-] - B. Novák [-] , P. Švarc [-] , V. Bastl [-] , V. Novák [-] - R. Sevelda [-] , V. Pokorný [-] (69. M. Havlík [-] ) - J. Chvátal [-]

ŽK: 47. M. Březina , 62. T. Záruba , 87. L. Hešík , 89. M. Rácik - 23. J. Habr , 56. J. Chvátal .
Hráči zápasu: L. Hešík , A. Arenberger - V. Zejda .
Místo: Tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Picka Pavel - BLAŽEK Vladislav, FILO Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.