2:1
(0:1)
43. P. Kandl
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:30

16.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Břilice udolaly Lišov


Branky


0
Břilice šťastnějším týmem
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Půle těsně pro hosty

   Zápas zahájili lépe hosté z Lišova. Hráli více s míčem a dokázali si vytvářet šance. Vázlo ovšem zakončení jako například v případě Macha, který netrefil prázdnou branku nebo samostatný únik Jana Kándla jenž si však s osamoceným Skálou neporadil ke spokojenosti hostů. Domácí brankář ustál i střely ze střední vzdálenosti o které se lišovští pokoušeli. Pozvolna začaly kousat i domácí. Ve větší pohodě odcházeli do kabin hosté. Dvě minuty před koncem poločasu dostal Petr Kandl pas k lajně za obranu. Dokázal se uvolnit přes obránce a jeho střela se od zadní tyče odrazila do brány, 0:1.

Věnovaný gól a křeč v závěru

   Úvod druhého dějství byl opticky pro domácí. Už se zdálo, že se hosté dostávají zpět do tempa, když vyrobili velkou chybu. Po necelé hodině hry dostal malou domů Kotásek a byť měl na rozehru poměrně čas trefil svým odkopem cca 15 metrů vzdáleného spoluhráče Bouchala. Od něj se míč odrazil k Redžepimu a ten neměl s vyrovnáním těžkou práci, 1:1. To lišovské poněkud zmrazilo. Další rána pro hosty přišla v 68. minutě. Roh břilických propadl vápnem, ale dokázali ho z brankové čáry vrátit do ohně kde na zakončoval Jiráček. Kotásek míč sice chytil, ale dle výroku rozhodčího až za brankovou čarou, 2:1. Snaha hostů o vyrovnání v závěru zápasu byla už poněkud křečovitá a navíc se ze sporného momentu penalty nedovolali.


Ohlasy k zápasu


Slovan Břilice
Roman Kroupa ( trenér domácí ): Do první půlky vstoupili lépe hosté, kteří měli více ze hry a i více šancí. Jenže se jim v zakončení moc nevedlo. A tak jsme se začali se soupeřem vyrovnávat jak herně, tak i na příležitosti. Po několika neproměněných akcích na obou stranách se dokázali prosadit hosté ve 44. minutě, kdy se po dlouhém pasu dokázal prosmýknout k zakončení přes domácí obranu Petr Kándl. 0:1. Gól do šatny nás namotivoval do druhé půlky. Přeskupili jsme řady, vystřídali a začali jsme být aktivnější. Soupeře jsme postupně v určitých fázích zápasu začali přehrávat. Vyrovnávací branku vstřelil v 57. minutě Redžepi po velké chybě brankáře Lišova, který svým výkopem trefil před ním stojícího spoluhráče. Pro našeho útočníka již nebyl problém skórovat. 1:1. V 68. minutě se po rohovém kopu ve skrumáži nejlépe zorientoval Miroslav Jiráček, který dorazil míč do sítě. 2:1. Na tomto stavu se do konce zápasu již nic nezměnilo, i když šance měla obě mužstva. My jsme z tohoto zápasu vyšli jako šťastnější, protože jsme proměnili dvě šance, kdežto soupeř pouze jednu. Věřím, že na výkon z druhé půlky navážeme i příští týden, kdy zajíždíme do Třebětic. Našeho hráče utkání bych zvolil Matouška.

SK Lišov
Petr Shýbal ( hráč hosté ): Tenhle zápas jsme měli vyhrát a prohra nebyla zasloužená. Podali jsme o 100% lepší výkon než minulý týden proti Suchdolu. Byli jsme na míči a vytvářeli si šance, bohužel snad třikrát jsme netrefili prázdnou branku. Vyrovnávací gól nás na chvíli zmrazil a závěrečný tlak byl pak spíše křečovitý. Myslím, že jsme si to prohráli sami. Dneska bych pochválil Davida Mlýnka, hodně toho odběhal a vybojoval, když hrál na výrazného Gulaše.



Sestavy


Slovan Břilice
T. Skála [-] - J. Kopecký [-] , M. Nehoda [-] , P. Jiráček [-] , P. Voborský [-] (46. P. Tůma [-] ) - J. Matoušek [-] , J. Kolář [-] (80. R. Bašta [-] ) , R. Kroupa [-] (56. M. Jiráček [-] ) , J. Gulaš [-] - I. Redžepi [-] , S. Čutka [-] -

SK Lišov
V. Kotásek [-] - D. Bouchal [-] , D. Mlýnek [-] , D. Brtna [-] , P. Shýbal [-] - M. Murčo [-] (65. O. Grech [-] ) , J. Kándl [-] , J. Beneda ml. [-] , O. Mach [-] - L. Mlýnek [-] , P. Kandl [-] -

ŽK: 12. J. Gulaš - 41. J. Beneda ml. , 87. J. Kándl .
Hráči zápasu: J. Matoušek - D. Mlýnek .
Místo: Břilice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šíma Václav - DEVERA Radek, BROŽ Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.