0:2
(0:1)
20. L. Lenk
88. L. Lenk
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 16:30

15.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Borovany podlehly Olešnici


Branky


20. L. Lenk , 88. L. Lenk
0
Derby Borovany s Olešnicí pro hosty
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas pro hosty

   Borovany v zimě posílil Anton, který nastoupil s kapitánskou páskou. Také Kubíček a Plachta jež zasáhl až v druhé půli. V olešnickém dresu se mezi tyčemi objevil Krauskopf, v poli Horelica a Jakuba Brouska nahradil Roman Brousek.    Souboj týmů ze spodu tabulky nesl punc derby. Odpovídala tomu i velmi slušná divácká návštěva. V zápase nebylo k vidění příliš velkých šancí. O něco více jich měli přeci jen hosté. Tu první zužitkovali ve 20. minutě. O Bahenskýho křižný míč zabojoval Horelica s Husou, který míč zatáhl po lajně a předložil před prakticky prázdnou bránu Lenkovi, 0:1. Poté Borovany více vyrovnaly hru. Přesto první poločas skončil stavem 0:1.

Gól v závěru rozhodl

   Ve druhém poločase se Borovany snažily o vyrovnání. Úvodních dvacet minut tlačili domácí více, ale většinou šance končily na vápně hostů. Stejně jako první půle i ta druhá byla na vyložené šance skromná. Dvakrát se do samostatného úniku dostal Horelica, ale Pečenka situace dokázal vyřešit. Dvě minuty před koncem zápasu se střídající Hanzal prosmýkl po křídle a naservíroval míč na zlatém podnose Lenkovi a ten nabídnutou šancí nepohrdl, 0:2. Olešnice tak poskočila zatím posledním Borovanům na rozdíl 4 bodů a příští kolo je čeká další derby, tentokrát doma se Stropnicí. Borovany v příštím zápase nastoupí v Lomnici.


Ohlasy k zápasu


FK Calofrig Borovany
Jan Vodhánil ( trenér domácí ): Bylo to okresní derby se slušnou návštěvou. Řekl bych, že to bylo o tom kdo udělá první chybu a to jsme byli bohužel my. Hrálo se spíše mezi vápny a bez větších šancí. Dneska bych pochválil Antona a Pečenku.

TJ Sokol Olešnice
Martin Havel ( trenér hosté ): Bylo vidět, že je to derby a hrálo se v dobrém tempu. Měli jsme o něco více šancí a po zásluze vyhráli. Jsme za to šťastní. Musím pochválit celý tým, že se semkl a bojoval jeden za druhého.



Sestavy


FK Calofrig Borovany
K. Pečenka [-] - J. Brenner [-] (46. M. Plachta [-] ) , R. Malík [-] , J. Anton [-] , M. Džuba [-] - A. Fencl [-] (46. M. Račák [-] ) , A. Pilát [-] , B. Němec [-] , P. Langer [-] - J. Čermák [-] (26. F. Faktor [-] ) , K. Kubíček [-]

TJ Sokol Olešnice
M. Krauskopf [-] - S. Drtina [-] , B. Bahenský [-] , M. Lechner [-] , O. Husa [-] - R. Horelica [-] , T. Kačírek [-] , M. Buřič [-] (78. S. Jindra [-] ) , L. Burda [-] (81. J. Lust [-] ) - L. Lenk [-] , R. Brousek [-] (74. M. Hanzal [-] )

ŽK: 40. A. Pilát , 59. M. Džuba , 66. P. Langer , 69. B. Němec , 72. J. Anton - 5. M. Buřič , 40. R. Horelica , 59. B. Bahenský , 64. L. Burda .
Hráči zápasu: J. Anton .
Místo: dl. hlášenky. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Řehoř Petr - KOVAŘÍK Zdeněk, ŠPELINA Miloslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.