Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

15.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby Bystřice s Včelnicí jasně pro hosty


Branky


0

Souboj druhého s prvním přscědčivě pro lídra

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas těsně pro hosty

   Hosté z Včelnice pojali zimní přípravu opravdu zodpovědně a zúčastňovali se v maximálním počtu. Hráči Včelnice myslí útok na postup vážně a odtrénovali a naběhali spousty kilometrů. Do základu se po hostování vrátil Berounský a dirigentské taktovky se z lavičky ujal Radek Vajda. Včelnice tedy byla v plné síle. Domácí branku hájil Tesař a měl se co ohánět. Už v 6. minutě se po Holického dlouhém výkopu dostal do brejku Nebeský a otevřel gólový účet zápasu, 0:1. Hosté byli nadále nebezpečnější, ale více šancí neproměnili a tak se do šaten se odcházelo za stavu 0:1.

Rychlý gól a pohodový závěr

   Hned v úvodu poločasu po rohu na 0:2 zvýšil na přední tyči hlavou znovu Nebeský. Holický se vytáhl při jedovaté střele bystřických, ale pak už úřadovala jen Včelnice. Po hodině hry dodal včelnickým klid na kopačky gólem na 0:3 kapitán Bednář. Potom hosté dali šanci na hřišti celé lavičce. A právě jeden ze střídajích hráčů, Pacholík dal 5 minut před koncem za dobré divácké atmosféry gól po úniku a kličce brankáři Tesařovi. Derby Bystřice s Včelnicí vyznělo jasně pro hosty. Včelnice by domácí Bystřici nadělila i nepopulárního bůra, ale nařízenou penaltu nezužitkovala. I tak ovšem skóre ukazuje zodpovědný přístup hostí k případnému postupu o soutěž výš.


Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Nová Bystřice
Zdeněk Steklý ( předseda klubu domácí ): Vůbec jsme Včelnici nestačili, možná prvních 5 minut vypadalo, že by se dalo hrát, pak jsme si však nechali dát laciný gól a po celý zápas jsme nenašli nic, jak na to reagovat. Včelnice po půli přidala další 3 góly a v poklidu vyhrála. Je vidět, že to u nich fotbalem žije, tak jim přejme, ať jim to vydrží i v dalších sezonách. My se musíme zkoncentrovat na další zápasy, rádi bychom se udrželi nahoře, tak se o to musíme poprat.

TJ Nová Včelnice
Libor Holec ( asistent trenéra hosté ): Asi se projevila zimní příprava. Navíc nikdo z hráčů nechyběl. Celý mančaft makal super a výhra byla zasloužená. Navíc jsme dali prostor i celé lavičce. Díky zaslouží i početná skupina našich fanoušků!



Sestavy


TJ Jiskra Nová Bystřice
M. Tesař [-] - T. Dvořák [-] (67. F. Hudeček [-] ) , P. Bobál [-] , Z. Beneš [-] , J. Zach [-] (74. M. Veith [-] ) - J. Strejček [-] , P. Jaroš [-] (82. V. Mol [-] ) , D. Frühauf [-] , P. Drábik [-] (46. Z. Březina [-] ) - J. Havel [-] , M. Feytl [-] -

TJ Nová Včelnice
L. Holický [-] - P. Berounský [-] , J. Průša [-] , O. Blažek [-] , L. Šlapanský [-] - D. Tuček [-] (46. Z. Didek [-] ) , M. Petráš [-] , T. Mareš [-] (72. P. Podolský [-] ) , V. Hornát [-] (79. J. Matějka [-] ) - T. Nebeský [-] (56. S. Pacholík [-] ) , D. Bednář [-] (62. L. Holec [-] )

ŽK: 23. J. Zach , 68. J. Havel , 88. M. Tesař - 53. P. Berounský .
Hráči zápasu: T. Nebeský .
Místo: N. Bystřice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Picka Pavel - ERNST Martin, ŠŤASTNÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.