2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

15.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bukovsko si poradilo s Břilicemi


Branky


0
Bukovsko proměnilo šance a vyhrálo
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez branek

   Bukovsku se mezi tyče navrátil z hostování gólman Vítek a po skončení hokejové sezóny může také počítat s Mikeskou. Hosté z Břilic nastoupili s Benhákem a Gulašem.    Na utkání bylo vidět, že jde o první kolo a to nejen na stavu trávníku. Příliš šancí první poločas nenabídl. Na každé straně jednu velkou a dvě tři pološance. Asi tu největší měl pár minut před koncem půle Gulaš, ale přetavit jí v gól nedokázal. Úvodní dějství tak skončilo nerozhodným výsledkem 0:0 .

Standartky rozhodly

   Druhý poločas už branky nabídl a obě po standartních situacích. Nejprve se po hodině hry dostal k hlavičce Venčovský a domácí mohli slavit, 1:0. Hosty to na nějaký čas ochromilo. Navíc v 71. minutě Mikeska náramně trefil přímý kop, když z nějakých 25ti metrů vymetl šibenici, 2:0. Tím bylo prakticky rozhodnuto. Přesto se břiličtí do konce zápasu snažili nepříznivý vývoj zvrátit. Do vyložené šance už se jim nepodařilo dostat a tak zápas skončil 2:0 a tři body zůstávají v domácím. Bukovsko se tak v poklidu drží ve středu tabulky. Naopak Břilicím se začíná přibližovat sestupové pásmo.  Břilice budou mít šanci na reparát doma proti silnému Lišovu. Bukovsko čeká také těžký soupeř, když ho v příštím kole čeká zápas na půdě lídra z Nové Včelnice.


Ohlasy k zápasu


TJ Dolní Bukovsko
Pavel Kouhout ( trenér domácí ): Bylo vidět, že soutěž teprve začíná. I trávník nebyl v nejlepším stavu. První půle byla poměrně vyrovnaná. Krásný druhý gól Mikesky de facto o zápase rozhodl. I když hosté tlačili do větší šance se nedostali. Myslím, že jsem dnes podali solidní výkon, i když tempo nebylo nějak závratné. Hlavní je, že jsme zvítězili.

Slovan Břilice
Roman Kroupa ( trenér hosté ): Do zápasu lépe vkročili domácí, kopali i několik rohů, ale k vážnějšímu ohrožení naší branky se nedostali. Zhruba po 15. minutách se role obrátily a otěže hry jsme převzali my. Bohužel jsme nedali gol ani z té nejvyloženější šance, kterou měl asi ve 40. minutě Gulaš. Poločas tak zůstal 0:0. Na začátku druhého poločasu jsme Bukovsko zatlačili na jejich půlku a nedali jsme jim porostor ke hře. Jenže nás stále trápí koncovka a proto uhodilo na druhé straně. Po jedné z ojedinělých šancí kopali domácí trestný kop, který zakončil hlavičkou v 60. minutě Venčovský a domácí se mohli radovat. Tento gól nás zmrazil a nějakou dobu jsme se nemohli dostat do hry. V 71. minutě se navíc z 25 metrů nádherně do šibenice trefil Mikeska po našem zbytečném faulu. Poté jsme se snažili aspoň o zkorigování stavu, ale ani střídání nám v tom už nepomohla. Bohužel se fotbal hraje stále na góly, které my dáváme hodně těžko. Nejlepší hráči, dle mého názoru byli Kamil Benhák a Jan Gulaš.



Sestavy


TJ Dolní Bukovsko
J. Vítek [-] - T. Pour [-] , O. Kokeš [-] , J. Mikeska [-] , P. Zahradník [-] - F. Hruška [-] (77. J. Mach [-] ) , J. Vlach [-] , P. Kokeš [-] (79. J. Matoušek [-] ) , R. Mach [-] - T. Venčovský [-] (89. L. Malecha [-] ) , L. Chochol [-] (33. J. Cihla [-] )

Slovan Břilice
J. Kopecký [-] - J. Gulaš [-] , K. Benhák [-] , M. Flaška [-] , J. Kolář [-] (63. T. Zvánovec [-] ) , R. Kroupa [-] , I. Redžepi [-] (83. R. Bašta [-] ) , P. Voborský [-] (74. P. Jiráček [-] ) , M. Jiráček [-] (84. T. Houdek [-] ) , J. Kučera [-] , O. Beníšek [-]

ŽK: 59. R. Mach - 66. M. Jiráček , 89. M. Flaška .
Místo: D. Bukovsko. Rozhodčí: NOVÁK Matěj - ONDŘEJ Adam, PILEČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.