3:1
(2:1)
25. V. Habr
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

14.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlum oplatil Těběticím porážku


Branky


0
Chlum navázal na dobrý výkon v Bukovsku a vyhrál
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodující gól do šatny

   Domácí se museli obejít bez svého tradičního brankáře Černocha a řešili jak ho nahradit. Mezi tři tyče se nakonec postavil hráč z pole Němeček. V prvním poločase hosté o něco lépe kombinovali, ale domácí měli trochu více šancí. První branku utkání mohli diváci oslavit ve 22. minutě. Po hezké akci Březiny se mezi střelce zapsal Vaníček. Radost z vedení vydržela Chlumu jen několik málo minut. Nepovedený odkop zaskakujícího brankáře Němečka dopadl před Vojtěcha Habra jenž zvedl hlavu a poslal lobem balon do brány, 1:1.  Podobné řešení zvolil i ve 44. minutě domácí Vaníček a vrátil Chlumu vedení i lepší náladu do poločasové přestávky.

Gólová pojistka v závěru

   Trable s gólmanem postihly i hosty. Během první půle se zranil Roman Havlík a v poločase byl vystřídán. Role brankáře se zhostil třebětický kapitán Bastl. S trochou nadsázky lze říci, že si na míč sáhl prakticky jen jednou a to, když ho lovil ze své sítě. Po vystřídání zraněného Flašky zhruba po hodině hry se třebětičtí dostávali více do tlaku. Ovšem branku nejen, že vstřelit nedokázali, ale navíc 10 minut před koncem znovu inkasovali. To se domácí dostali do brejku a Vaníček přihrál střídajícímu Bednářovi, který šel sám na Bastla a svou šanci k radosti domácího publika proměnil a tím pečetil výhru Chlumu.


Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Chlum u Třeboně
Karel Flaška ( vedoucí mužstva domácí ): Podařilo se nám navázat na slušný výkon z Bukovska. I proti kvalitnímu soupeři jakým jsou Třebětice jsme začali poměrně dobře a vytvořili si nějaké šance. Po zhruba hodině hry nás hosté přitlačili, ale vyloženou šanci neměli. Celý mančaft hrál slušně a předvedl poměrně dobrý fotbal. Dnes musím pochválit více hráčů. Němeček se s postem gólmana popasoval dobře. Vaníček dva góly dal a na jeden přihrál. Velmi dobrý výkon podal i Březina s Eliášem.

FK Sokol Třebětice
Jan Koutný ( předseda klubu hosté ): Byl to takový neurovnaný zápas plný nepřesností a řekl bych, že šlo spíše o podprůměrné utkání. Ve druhé půli jsme se sice opticky snažili, ale bylo to takové neslané nemastné. Když už to vypadalo, že bychom mohli srovnat dostali jsme třetí gól a bylo rozhodnuto. Domácí vyhráli zaslouženě, protože dali góly.



Sestavy


TJ Jiskra Chlum u Třeboně
M. Němeček [-] - L. Řepa [-] , P. Eliáš [-] , D. Míka [-] , T. Kamenický [-] - O. Novák [-] (77. M. Kotil [-] ) , J. Flaška [-] (56. M. Smrž [-] ) , J. Matoušek [-] (71. T. Bednář [-] ) , J. Březina [-] - Z. Vaníček [-] , J. Hájek [-]

FK Sokol Třebětice
R. Havlík [-] (46. P. Kelbler [-] ) - V. Novák [-] , P. Bastl [-] , J. Habr [-] , S. Habr [-] - V. Habr [-] , P. Švarc [-] , B. Novák [-] , T. Chvátal [-] (46. J. Chvátal [-] ) - J. Dolák [-] (53. V. Havlík [-] ) , R. Sevelda [-]

ŽK: 10. J. Flaška , 32. L. Řepa , 59. J. Březina , 66. Z. Vaníček , 74. T. Bednář , 85. M. Němeček - 51. V. Novák .
Místo: Chlum u Tř.. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Weidenthalerová Hana - VOTAVA Pavel - FILO Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.