2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

14.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V záchranářském souboji uspěly Velenice


Branky


0
Velenice porazily oslabené Borovany
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

   Oběma soupeřům šlo o to aby rozšířili sbírku shodně získaných deseti bodů a nepřezimovali na samotném chvostu tabulky. Úvod zápasu zahájili lépe hosté z Borovan. Během zahajovací desetiminutovky se dostali do dvou možná třech slibných šancí. Ale například standardku zahranou do malého vápna zakončili jen střelou nad. Domácí Velenice se do šancí dostávali jen sporadicky. Ve 20. minutě chyboval borovanský Janeček, když chytil míč rukou mimo velké vápno a po červené kartě pro něj zápas skončil. Mírná útěcha pro hosty mohla být, že s sebou přivezli i náhradního gólmana. Více vzruchu první dějství nenabídlo a tak se oba týmy odebraly do šaten za stavu 0:0.

Dva góly pro domácí a druhá červená hostům

   I přes oslabení živily Borovany ve druhé půli šanci na body a nechtěli zápas odevzdat. Domácí se dočkali gólu v 55. minutě kdy využili chyby střídajícího gólmana Pečenky. Tomu se nezdařil výkop a míč se ocitl u Kotrby, který chytrým lobem otevřel skóre. Bylo odehráno lehce přes hodinu a hry a hostující obránce chyboval rozehrávce. A míč se po Samcovi a Kotrbovi dostal až k Mikudimovi, který střelou z voleje rozjásal domácí fanoušky podruhé. Domácí Lokomotiva si pak už náskok pohlídala. A pro hosty nastala další nepříjemnost v 85. minutě. Kdy Tomášek nezasáhl balon, ale jen domácího Jabůrka což rozhodčí Křížek ocenil rovnou červenou kartou.


Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva České Velenice
Karel Macho ( trenér domácí ): Věděli jsme, že s Borovama půjde o existenční utkání. Několik hráčů nám opět chybělo a tak ani v posledním podzimním utkání jsme nebyli kompletní. Začátek utkání se nám moc nepovedl a hosté si vytvořili dvě slibné brankové příležitosti, které ovšem nedokázali proměnit. Zlomový moment utkání přišel ve 20. Minutě, kdy naší gólovou příležitost zastavil borovanský gólman pouze za cenu hraní rukou mimo pokutové území, za což nemohl vidět nic jiného než červenou kartu. Od té doby jsme převzali otěže utkání do svých rukou a zbytek poločasu se převážně odehrával na polovině hostujícího týmu. Do přestávky branka nepadla. Ve druhé části utkání šel na hřiště Sokol, který podpořil naší ofenzívu. Branky jsme se dočkali v 55. Minutě, kdy brankář hostů rozehrál na kopačky Kotrby, který nás následným mazáckýn lobem dostal do vedení. V 62. Minutě našel Samec ve druhém poločase aktivního Kotrbu, který přihrál pod sebe Mikudimovi, jenž dělovkou z voleje pojistil naše vedení. Utkání se poté dohrávalo v naší režii, kdy jsme z dalších šancí již nedokázali navýšit brankový účet. Hosté se ještě nechali před koncem utkání zbytečně vyloučit, kdy borovanský hráč zezadu bez míče surově srazil Jabůrka. Fotbal to nebyl pohledný, ale tři pro nás důležité body jsme si zasloužili. Dneska bych asi vyzdvihl Kotrbu. Jeden gól dal a druhý připravil.

FK Calofrig Borovany
Václav Zeman ( vedoucí mužstva hosté ): Během úvodních deseti minut jsme měli tři šance, bohužel jsme je neproměnili. I po vyloučení jsme byli lepším týmem a domácí pouštěli do šancí jen sporadicky. S našim výkonem jsem byl až na proměňování šancí spokojený. Nebýt chyby a vyloučení gólmana ve 20. minutě mohlo to být jiné, ale to je kdyby. Přišlo mi i, že rozhodčí tlačil. Měli jsme asi sedm žlutých za poločas, ale to nechci více komentovat. Dobře zahrál Malík a i Faktor.



Sestavy


TJ Lokomotiva České Velenice
J. Pospíchal [-] - M. Mezera [-] , M. Srpek [-] , F. Dvořák [-] (61. M. Břenek [-] ) , P. Bambule [-] (46. P. Sokol [-] ) - M. Jabůrek [-] , J. Kotrba [-] , V. Samec [-] , J. Bittengl [-] - R. Mikudim [-] , R. Škácha [-]

FK Calofrig Borovany
D. Janeček [-] - P. Broum [-] , R. Malík [-] , F. Faktor [-] , J. Čermák [-] - B. Kratoška [-] (70. M. Pečman [-] ) , J. Hruška [-] (20. K. Pečenka [-] ) , B. Němec [-] , A. Fencl [-] - M. Tomášek [-] , S. Čutka [-]

ŽK: 40. M. Jabůrek , 56. R. Mikudim , 60. J. Bittengl , 65. V. Samec - 12. M. Tomášek , 28. P. Broum , 40. S. Čutka , 56. F. Faktor , 80. J. Čermák . ČK: 20. D. Janeček , 85. M. Tomášek .
Hráči zápasu: J. Kotrba - R. Malík .
Místo: Tráva. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Křížek Danek - KOŘÍNEK Luboš - CIGÁŇ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.