Hory ve Vožici vedly, ale nakonec padly


Branky


0

Jeden ze šlágrů kola se hrál v Mladé Vožici, kam přijeli Ratibořské Hory. Ty se zásluhou Válclava Hoffmanna dostaly do vedení už ve druhé minutě, ale vedení neudržely a domácí se nakonec radovali z vítězství 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté rychle vedli

První branka přišla už ve druhé minutě a k převapení domácích fanoušků ji vstřelili hosté z Ratibořských Hor. Hory zahrávaly volný kop z poloviny hřiště, na velkém vápně si míč zpracoval nikým nehlídaný Václav Hoffmann a ten si s touto situací věděl rady a bez problémů poslal svůj tým do vedení. Mladá Vožice se poté dostala do hry, ale žádnou větší šanci si nevypracovala. Až ve 42. minutě přišla vyrovnávací branka domácího celku. Vožičtí vhazovali dlouhý out, míč se dostal k Lorencovi, který ještě našel volného Martina Kříženeckého a ten krásnou střelou zpoza vápna vyrovnal na 1:1. To bylo do konce poločasu vše a do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

Vožice dokonala obrat

Druhý poločas nabídl bojovný fotbal a na Vožických bylo znát, že chtějí skóre otočit ve svůj prospěch. A to se nakonec povedlo. V 75. minutě přišel centr od Svatka z pravé strany. Na něj si naskočil Petr Kukla, který si prvním dotykem balon zpracoval a druhým poslal Mladou Vožici do vedení. Domácí fotbalisté už si další průběh pohlídali a nakonec se tak radují z další tří bodů.



Ohlasy k zápasu



SK Ratibořské Hory
Václav Hoffmann (trenér): Vstup do derby utkání s Mladou Vožicí se nám povedl náramně a již ve 2. minutě jsme se po pěkné individuální akci Václava Hoffmanna ujali vedení. Poté jsme víceméně naše vedení hlídali a domácí měli opticky více ze hry. Bohužel jsme ale ve 42. minutě neuhlídali zcela volného Martina Kříženeckého a ten pěknou střelou stav utkání vyrovnal. Ve druhém poločase jsme si vypracovali dvě gólové šance, které jsme ale bohužel nedokázali využít. Bylo zřejmé, že o osudu utkání rozhodne jeden obdržený gól. Nakonec byli šťastnější domácí hráči, kteří v 75. minutě Petrem Kuklou strhli vedení na svoji stranu. Myslím si, že jsme předvedli bojovný a snaživý výkon, bohužel jsme se ale nevyvarovali dvou chyb v defenzívě a domácí tak získali pro ně tolik potřebné tři body v boji o postup do I. A třídy. My v našem příštím utkání přivítáme na domácím hřišti v neděli 29. května od 17.00 hodin mužstvo FK Řepeč / Opařany. Tímto zvu na toto utkání všechny naše věrné diváky, kteří nás přijeli ve velmi hojném počtu podpořit i do Mladé Vožice.



Místo: Ml. Vožice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Pravda Luboš - LANDÍK Filip, PINC Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.