2:3
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 15:00

18.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


34. D. Chvosta , 71. P. Kozák - 19. A. Fišer , 45. S. Mareš , 61. D. Kutiš
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



SK Ratibořské Hory
Václav Hoffmann (trenér): V dalším venkovním utkání jsme chtěli bodově navázat na naše předchozí domácí vítězství. Vstup do utkání se nám vydařil, dařila se nám kombinace a domácí mužstvo jsme přehrávali. Zaslouženě jsme se v 19. minutě po pěkné akci ujali Fišerem vedení. Bohužel, jako již po několikáté, jsme po vedoucí brance přestali hrát. Po naší chybě v defenzívě soupeř ve 34. minutě Chvostou srovnal skóre utkání. V posledních sekundách prvního poločasu po odvážné individuální akci vrátil vedení na naši stranu Slavomír Mareš. Ve druhém poločase nás soupeř přehrával a ze standardních situací neustále hrozil. My jsme měli několik slibných příležitostí k rychlým protiútokům do otevřené obrany, ale naše řešení těchto situací bylo nepřesné a někdy i zbytečně zbrklé. Přesto jsme jeden rychlý protiútok dokázali využít a v 61. minutě jsme Kutišem navýšili naše vedení. Soupeř ale dokázal v 71. minutě nestárnoucím Kozákem snížit na 3:2. Od tohoto okamžiku jsme už naše vedení někdy i se štěstím spíše jen bránili. Hráče musím opět pochválit za bojovný výkon. Z jednotlivců bych chtěl vyzdvihnout výkon brankáře Tomáše Hoffmanna, který nás, zejména ve druhém poločase, svými zákroky podržel. Tímto vítězstvím jsme se v tabulce posunuli na třetí místo. V dalším utkání přivítáme na domácím hřišti aktuálně druhý tým tabulky, mužstvo Meteoru Tábor. Tímto zveme na toto utkání, které sehrajeme v sobotu 30.4. od 17.00 naše věrné diváky.



Sestavy


TJ Malšice
V. Lutovský [-] - V. Rejlek [-] (68. R. Kloc [-] ) , M. Švec [-] , O. Roztočil [-] , J. Stejskal [-] , K. Starý [-] , D. Čech [-] , M. Tůma [-] , D. Neužil [-] , D. Chvosta [-] , J. Krám [-] (71. P. Kozák [-] )

SK Ratibořské Hory
T. Hoffmann [-] - P. Komárek [-] (46. D. Kutiš [-] ) , S. Mareš [-] , P. Krejčí [-] , B. Greguš [-] - V. Hoffmann [-] , F. Kment [-] (59. S. Katolický [-] ) , J. Vaněček [-] , J. Dařílek [-] - A. Fišer [-] (68. D. Feichtinger [-] ) , L. Janovský [-] -

ŽK: 54. J. Stejskal - 80. V. Hoffmann .
Místo: Malšice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Plaček Tomáš - ŠPLÍCHAL David, VÁŇA Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.