3:1
(1:0)
70. J. Barda
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

15.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chyšky jsou stále předposlední. V Sepekově třikrát inkasovaly


Branky


36. J. Hadáček , 78. L. Hadáček (p.) , 79. J. Bolek - 70. J. Barda
0

Sepekov nastupoval do utkání v roli mírného favorita. Tuto pozici začal potvrzovat po půl hodině hry, kdy se dostal do vedení. Klíčové okamžiky se ale odehrály od 70. do 78. minuty, kdy padly tři branky. Z toho dvě do sítě Chyšek. Sepekov tak doma zvítězil 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na špatném terénu šli do vedení domácí

Hned na začátku utkání mohli jít do vedení hosté z Chyšek. Ve druhé minutě centroval z levé strany Kasík a po šťastném odrazu směřoval míč do odkryté brány, ale vše zachránil domácí Novák, který balon na poslední chvíli vykopl. Chyšky se vinou špatného terénu uchylovaly pouze k nákopům, ale jejich útočníci si na domácí defenzivu nepřišli. Ve 22. minutě se opřel do balonu Jaroslav Hadáček, ale Krause předvedl výborný zákrok. A ve 36. minutě viděli diváci první branku zápasu. Doubek vyslal kolmici za obranu na Tupého, ten předložil balon Jaroslavu Hadáčkovi a ten už s přehledem poslal domácí do vedení. To vydrželo Sepekovu až do konce prvního poločasu.

Sepekov rozhodl během dvou minut

I do druhé půle vstoupili lépe domácí borci. Hned po pauze prošel mezi obránci Jaroslav Hadáček, který přihrál pod sebe na Beňatinského, který ale branku netrefil. V 65. minutě mohli hosté z Chyšek vyrovnat. Jeden ze záložníků šel sám z úhlu na Procházku, ale ten předvedl jistý zákrok a míč za svá záda nepustil. Přesto vyrovnání přišlo. A to v 70. minutě. Po rohovém kopu se hlavou prosadil Jiří Barda. Tři minuty na to mohli jít domácí opět do vedení, ale Novákova hlavička skončila na břevně hostující branky. Poté zkoušel štěstí jeden z hostujících hráčů, ale hodně netrefil. V 78. minutě si vybral slabší chvilku gólman Krause, kterému vypadl balon a následně musel faulovat Smrčinu. Následoval tak pokutový kop, ke kterému se postavil Lukáš Hadáček a poslal svůj tým opět do vedení. O minutu později bylo v domácím týmu ještě veseleji. Z hranice vápna se opřel levačkou do odraženého míče Jan Bolek a zvýšil na 3:1. Pět minut před koncem hlavičkoval po Tupého centru ještě Staněk, ale neuspěl.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sepekov
Jan Staněk (útočník): Začátek zápasu byl z naší strany velmi nepřesný, z čehož těžili pouze naši protihráči. Ti si na rozdíl od nás dokázali vytvořit nějakou tu šanci, která naštěstí neskončila v naší síti. Nám se podařilo ke konci prvního poločasu hru trošku srovnat a díky tomu se nám povedlo vstřelit vedoucí branku. Do druhého poločasu jsme nastupovali s tím, že musíme ještě víc zabrat a hrát převážně na jejich polovině. To se nám celkem dařilo, ale jak je to u nás zvykem, tak jsme si v 70. minutě nechali dát dle mého názoru laciný gól z rohového kopu. Kluky ta inkasovaná branka naštěstí nakopla a dvěma rychlými góly, s přispěním hostujícího gólmana, jsme hru otočili a pak už se jenom těšili z naší první jarní výhry. Všechny chci pochválit za předvedený výkon a hlavně kluky v obraně, kde fungovali perfektně. Věděli jsme, že tam mají šikovné kluky, kterým to naše obrana hodně znepříjemnila. Další víkend jedeme do Záhoří, kde se pokusíme potvrdit formu z předchozího zápasu.




Sestavy


TJ Sokol Sepekov
J. Procházka [-] - J. Bolek [-] (89. J. Dušek [-] ) , D. Smrčina [-] , L. Hadáček [-] , J. Staněk [-] , P. Palus [-] , J. Beňatinský [-] , V. Doubek [-] , J. Hadáček [-] , M. Tupý [-] , M. Novák [-]

FC Chyšky
J. Krause [-] - S. Čapek [-] , O. Brož [-] , J. Barda [-] (82. L. Šitner [-] ) , R. Vačlena [-] - L. Lívanec [-] , T. Vaverka [-] (46. L. Souček [-] ) , M. Kukač [-] , M. Kosík [-] - M. Prášek [-] (84. O. Špánek [-] ) , V. Kosík [-]

ŽK: 69. M. Kukač , 72. R. Vačlena .
Hráči zápasu: J. Procházka .
Místo: Sepekov. Počet diváků: 180. Rozhodčí: Lepič Jiří - TRČKA Dominik, ČERNÁ Klára.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.