Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 17:00

25.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradiště potvrdilo první místo výhrou nad Volyní


Branky


0

Hradiště šlo do zápasu už jako 100% vítěz této soutěže, v sobotu Chelčice nedokázaly vyhrát proti Sousedovicím, a tak ztratily veškeré šance. Volyně ještě mohla pomýšlet na druhé místo v tabulce, v první minutě sice vedla, ale potom Hradiště zabralo a zaslouženě zvítězilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Němeček otevřel skóre v první minutě

Hradiště do zápasu vstoupilo jako mistr I.B třídy skupiny B a po roce se pravděpodobně vrací opět do I.A třídy. Na domácí stadion se přišlo podívat na mistra 160 diváků! Jenomže Volyně do zápasu vlítla jako uragán, hned v první minutě využil nedorozumění domácích stoperů nejlepší střelec soutěže Jiří Němeček st., který přehodil brankáře a připsal si svou 31 branku v sezóně! Ve 14. minutě hostující hráč fauloval ve vápně aktivního Tomáše Rybára a rozhodčímu Luboši Zabilkovi nezbylo nic jiného, než odpískat pokutový kop. Balón na puntík si donesl kapitán domácích Michal Čítek a prostřelil brankáře Mráze – 1:1. Ve 29. minutě strhl vedení na stranu domácích Marek Šafárik, kdy dostal balón ze strany, prolétl vápnem a skóroval. Ve zbytku poločasu se hrál již vyrovnaný fotbal bez žádné větší šance, a tak do kabin se šlo za stavu 2:1 pro Hradiště. 

Šafárik pojistil vedení

Jak hosté v první polovině vstřelili branku, tak domácí se nenechali zahanbit v tom poločase druhém a již ve 48. minutě si převzal balón domácí forvard Marek Šafárik, vlétl do vápna, poslal si míč kolem brankáře a skóroval do prázdné brány – 3:1. Zbytek zápasu se hrál pohledný fotbal, ale výhra Hradiště byla zasloužená, domácí po zbytek zápasu si hru užívali v čele s hráčem zápasu Michalem Čítkem. Domácí zápas si užili hráči Hradiště bezvadně a už je čeká dohrát poslední kolo proti Stachům, Volyně doma přivítá druhé Chelčice.



Ohlasy k zápasu


TJ Hradiště
Alois Švarc, předseda: Bohužel jsme v první minutě dostali gól, ale otřepali jsme se z toho a pak jsme byli jednoznačně lepším týmem. Dneska podal famózní výkon kapitán Michal Čítek, byl hráčem zápasu.




Sestavy


TJ Hradiště
P. Novotný [-] - L. Vyrostek [-] , M. Chassard [-] , T. Žalud [-] , P. Žalud [-] (81. J. Vepřovský [-] ) - J. König [-] , T. Rybár [-] (72. L. Hubička [-] ) , D. Čejka [-] (85. O. Matějka [-] ) , M. Čítek [-] - M. Šafárik [-] , L. Pichlík [-] (88. A. Slavíček [-] ) -

SK Slavoj Volyně
T. Mráz [-] - P. Gašpar [-] (70. P. Rojík [-] ) , J. Kubeš [-] (65. R. Prihara [-] ) , M. Chvosta [-] , A. Mack [-] , J. Němeček st. [-] , J. Němeček ml. [-] , M. Dvořák [-] , M. Malina [-] , J. Havlíček [-] , F. Gašpar [-]

ŽK: 17. M. Čítek , 55. L. Vyrostek , 81. M. Chassard , 87. J. König - 14. M. Chvosta , 15. M. Dvořák , 40. J. Havlíček , 56. M. Malina .
Místo: Hradiště. Počet diváků: 160. Rozhodčí: Zabilka Luboš - AMBROŽOVÁ Hana, LANDÍK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.