1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

25.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Chelčicích jsme vítěze nepoznali


Branky


0

Vyrovnané utkání vítěze nakonec nepoznalo, přesto diváci viděli spoustu zahozených šancí. Touto remízou Chelčice definitivně ztratily šanci na první místo, a tak Sousedovice pomohly Hradišti slavit vítězství o den dříve.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jan Hrach vykopával míč z brankové čáry

Hned ze začátku zápasu druhé Chelčice jasně ukazovaly, proč jim patří druhá příčka. Šance si vytvářet umí, ale tentokrát ne a ne něco proměnit. Když už Chelčice překonaly brankáře Šilhana, tak ho zastoupil Jan Hrach, který vykopával míč z brankové čáry. Postupem času se do zápasu dostávaly také Sousedovice, kterým patří sedmá pozice. V tomto poločase vynikali brankáři, na straně FK Chelčice Petr Novák a na druhé straně Jaroslav Šilhan.

Absence Milana Glazunova byla znát

Ve druhém poločase se nejvěrnějších 60 diváků přece gólu dočkalo, a to hned ve 49. minutě. Domácí z pravé strany kopali trestný kop, balón letěl do vápna a Radek Varyš byl mezi malým vápnem a penaltou úplně sám, hlavou poslal Chelčice do vedení – 1:0. Hosté se nevzdávali, ale absence zraněného Milana Glazunova byla znát, především jeho zkušenosti. Sousedovice zvýšily nápor, to se jim vyplatilo. V 76. minutě utekl domácím obráncům Daniel Trégl, potom si pohrál s brankářem Petrem Novákem, kterého pěkně přehodil, jenomže střela šla o trochu vedle, ale naštěstí tam byl Ladislav Křížek, který skluzem usměrnil balón do prázdné branky. Předtím měl Křížek další 2 šance, tak mohl dát klidně hattrick. Po zbytek zápasu se hra jen dohrávala, nějaké závary před brankou byly, ale ne už vyložené šance.

Příští a poslední kolo jedou Chelčice do Volyně. Sousedovice si to rozdají doma s poslední Štěkní.



Ohlasy k zápasu


FK Chelčice
Václav Mareš, trenér: Chtěli jsme tento zápas vyhrát, protože to byl můj poslední domácí zápas v roli trenéra. S bodem, ale musím být spokojený, i když si myslím, že jsme měli k výhře blíže. Remíza je asi spravedlivá.

FC Znakon Sousedovice
Lubomír Věneček, vedoucí mužstva:: Bylo to bojovný utkání. Oni měli šance na začátku, my jsme měli 3 nebo 4 tutovky taky, takže nakonec ta remíza byla zasloužená. Celý mužstvo podalo dobrý výkon, ze začátku nás podržel Jarda Šilhan, Honza Hrachu vykopával skluzem míč z lajnové čáry a vepředu dobře zahrál Láďa Křížek.



Sestavy


FK Chelčice
P. Novák [-] - M. Kiš [-] , F. Čížek [-] , J. Turek [-] , V. Tesař [-] , M. Kopenec [-] , R. Varyš [-] , M. Lang [-] , M. Lang [-] , T. Kouba [-] (84. P. Pícha [-] ) , J. Jakš [-]

FC Znakon Sousedovice
J. Šilhan [-] - M. Mráz [-] , F. Duba [-] , V. Rom [-] , P. Kohout [-] , J. Jalůvka [-] , D. Trégl [-] , V. Křížek [-] (82. T. Glazunov [-] ) , M. Rataj [-] , J. Hrach [-] , P. Masák [-]

ŽK: 25. V. Tesař - 25. D. Trégl , 32. M. Rataj .
Místo: Chelčice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Studený Josef - NOVOTNÝ Jan, RABA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.