M. Kešner 25. (p.)
1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

24.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chelčice těsně porazily Štěkeň


Branky


25. M. Kešner (p.) - 3. M. Kopenec , 65. F. Čížek
0

Před tímto zápase poslední Štěkeň hostila třetí Chelčice, které mají nejlepší obranu, obdržely pouze 18 branek. Štěkeň sice vstřelila 1 branku, ale dostala dvě, a tak si Chelčice odváží 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chelčice vedení neudržely

Další zápas, kde oba týmy potřebovaly body. Štěkeň k záchraně a Chelčice, aby mohly ještě pomýšlet na první místo. Na první branku zápasu šedesát nejvěrnějších příznivců ve Štěkni nemuselo dlouho čekat. Bohužel pro ně se ujali vedení hosté. Ve 3. minutě se do míče opřel z poza vápna Martin Kopenec a nedal domácímu brankáři Tomáši Řezníčkovi žádnou šanci. Vývoj zápasu probíhal jasně pro hosty, kteří předváděli pohledný fotbal. Ale byli to právě domácí, kteří dokázali vyrovnat. Po nastřelené ruce ve vápně mladý rozhodčí Dominik Trčka správně odpískal pokutový kop. K tomu se ve 25. minutě postavil domácí hráč Marek Kešner a v klidu proměnil – 1:1. Tak se do kabin šlo za překvapivého stavu 1:1.

Štěkeň už nedokázala odpovědět, jak v prvním poločase

Druhý poločas začal velkým tlakem Chelčic. Štěkeň hrozila z nakopávaných dlouhých balónů, ale nejlepší obrana v soutěži si s tímto dokázala vždy poradit. Rozhodnutí přišlo v 65. minutě, kdy Jaroslav Křenek vybojoval na vlastní půlce míč a poslal do úniku Františka Čížka, který chladnokrevně poslal balón podél brankáře Řezníčka a dal vítěznou branku. Po zbytku zápasu se Štěkeň zvedla, ale chelčická obrana dokázala všechny jejich pokusy eliminovat. Všechny tři body si odváží hosté do Chelčic za zaslouženou výhru.



Ohlasy k zápasu



FK Chelčice
Václav Mareš, trenér: Byli jsme lepší, fotbalovější a po zásluze si odvážíme tři důležité body. Domácí nakopávali dlouhé balony a spoléhali se na odražené míče, ale naše obrana si s tím dokázala poradit. Pochvalu zaslouží celý tým zato, že udrželi především nervy ve vypjatých situacích.



Sestavy


TJ Otavan Štěkeň
T. Řezníček [-] - L. Peterka [-] , J. Kovář [-] , P. Pletka [-] , M. Havránek [-] (89. O. Michálek [-] ) , P. Vojík [-] , V. Páník [-] , M. Kešner [-] , D. Horňák [-] , V. Čížek [-] , M. Čížek [-]

FK Chelčice
P. Novák [-] - F. Čížek [-] (85. P. Pícha [-] ) , J. Turek [-] , V. Tesař [-] (89. P. Valenta [-] ) , M. Kopenec [-] , R. Varyš [-] , M. Lang [-] , M. Lang [-] , J. Křenek [-] , T. Kouba [-] , J. Jakš [-]

ŽK: 28. L. Peterka , 50. V. Páník , 83. D. Horňák - 25. M. Kopenec .
Místo: Štěkeň. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Trčka Dominik - LEPIČ Jiří, HOMOLA Miloslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.