Vlachovo Březí marně sahalo po 1 bodu ze Strunkovic


Branky


0

V zápase, na který se přišlo podívat 120 diváků, byly šťastnější Strunkovice, které 4 minuty před koncem poslal do vedení hrající trenér a kapitán mužstva Václav Beneš.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle branku nepřinesla

Ve Strunkovicích se začalo opatrně. Oba týmy vycházely ze zajištěných obran a nedávaly útočníkům moc příležitostí ke skórování. Potom přeci přišly šance. Jenže po vyložených šancí na každé straně se skóre neměnilo. Domácí brankář Miroslav Turek lapil všechny šance Vlachova Březí a na druhé straně v bráně Martin Uher taky nedal šanci domácím. Do kabin se šlo tedy za stavu 0:0, což z pohledu tabulky více vyhovovalo hostujícímu celku.

Václav Beneš trefil šibenici

Druhý poločas začal opačně, než ten první. Už ve 47. minutě dal první gól zápasu hostující David Nosek ze skrumáže před brankou. V 58. minutě Strunkovice vyrovnaly Šimčíkem, kdy po pozemním centru ze strany dobře hrajícího Tomáše Balici přes celé malé vápno a Šimčík po zemi prostřelil brankáře Martina Uhra. Šimčík vstřelil pátý gól za poslední 3 zápasy. Zdálo se, že Vlachovo Březí konečně získá aspoň bod do tabulky, jenomže proti byl kapitán Václav Beneš. V 86. minutě po rohovém kopu Tomáše Balici, který má 2 asistence, dal branku Václav Beneš, který vyskočil nejvýš a hlavou nasměroval míč do šibenice. V závěru utkání si vysloužil potlesk kapitán Beneš, který vystřídal Dominika Kiše.

V příštím kole Strunkovice jedou do Kestřan, které remizovaly s Bělčicemi a Vlachovo Březí doma přivítá Čkyni, která nezvládla zápas proti Stachům.



Ohlasy k zápasu


TJ Blaník Strunkovice
Václav Beneš, hrající trenér: V zápase jsme byli spíše šťastnějším mužstvem. Bylo to docela vyrovnané utkání. Z našeho týmu musím vyzdvihnout všechny hráče. Podali jsme týmový výkon a z týmů hostí výborně zahrál kapitán Jan Hubáček.

FC Vlachovo Březí
Václav Holík, asistent trenéra: Opět nepovedený zápas, byli jsme lepší, ale po vstřelení gólu jsme úplně odpadli. Přenechali jsme iniciativu domácím, kteří rozhodli 4 minuty před koncem. Na jaře se nám nedaří, vyhráli jsme pouze 1 proti Stachům. Těžíme po bodech z podzimu, kdy jsme byli s 23 body na 4. místě. Příště snad porazíme Čkyni.



Místo: Strunkovice. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Hnilička Jaroslav - KLÍMA Petr, HEINZL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.