2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 17:00

23.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj dvou týmů z opačných pólů tabulky přinesl překvapení


Branky


66. J. Varyš , 78. J. Bače - 35. T. Škopek
0

Vodňany B hrající o záchranu se utkaly s Volyní, která bojuje o postup. V základní sestavě Vodňan se objevilo několik hráčů A mužstva a dorostenců, což mělo velký vliv na zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Volyně vstřelila branku jako první

Již od začátku zápasu bylo vidět, že půjde o tvrdý fotbal. Vodňany B vstoupily do zápasu aktivněji a po celý první poločas byly lepším týmem, ovšem jejich úsilí nevedlo k žádné vyložené šanci a všechny akce končily spíše na hranici vápna. Naopak Volyně po své jediné větší šanci v prvním poločase udeřila jako první, když ve 35. minutě centr za obranu převzal samotný Škopek a prostřelil Nováka. Do kabin se odcházelo za stavu 1:0 pro hosty.

Dokonalé otočení Vodňan

Druhý poločas začali aktivněji hosté, kdy měli dvě opravdu vyložené šance, ale nestárnoucí brankář domácích Jiří Novák vše likvidoval. Postupem času se hra vyrovnala a iniciativu začaly přebírat Vodňany. V 66. minutě Varyš vyrovnal na 1:1, když dostal krásný pas mezi dva obránce a téměř z poloviny hřiště utekl obráncům hostů a pohodlně překonal volyňského brankáře. Za vyrovnaného stavu se hra začala opět přiostřovat a některé zákroky od volyňských hráčů byly opravdu k nepochopení. V 70. minutě sáhl rozhodčí pro červenou kartu, kterou udělil domácímu Färberovi, který strčil do protihráče po odehrání balonu, následně udělil červenou kartu volyňskému Škopkovi, který oplácel, ten ještě při odchodu do kabin nepochopitelně napadl vodňanského pořadatele. V této části hry byl zápas spíše o bojovnosti ve středu hřiště, kde pomalu Volyně začala domácí tlačit. Pro Vodňany by byl remízový výsledek s druhý týmem v tabulce výborným výsledkem. Ovšem s tímto výsledkem se nechtěl smířit výborně hrající domácí Bače a v 78. minutě otáčí zápas na 2:1, když se balonem nakopli dva hostující obránci a odražený míč poslal podél gólmana. V závěru zápasu hosté podtrhli svůj agresivní výkon, když domácí Rauscher dostal naprosto nepochopitelně loktem do krku od Martina Maliny, v době kdy byla přerušená hra. Konec zápasu si již Vodňany pohlídaly a senzačně tak zvítězily nad Volyní, nutno ovšem dodat, že výsledek je zasloužený, protože Vodňany byly po většinu zápasu lepší a aktivnější. Velkou zásluhu na tomto senzačním výsledku mají  hráči z A mužstva Vodňan.



Ohlasy k zápasu



SK Slavoj Volyně
Zdeněk Raba, jednatel: Úroveň utkání nepřevyšoval průměr. I když se zápas příliš nepovedl trojici rozhodčích, emocí bylo v hledišti i na hřišti zbytečně moc. Vše vyvrcholilo nechutnou taškařicí po utkání. Za tu by se měli všichni účastníci stydět.



Sestavy


FK Vodňany B
J. Novák [-] - D. Janda [-] , J. Rauscher [-] , J. Hajný [-] (58. P. Štěch [-] ) , F. Malcher [-] , M. Machnyk [-] (46. M. Polanský [-] ) , M. Färber [-] , T. Šmíd [-] , J. Bače [-] , J. Varyš [-] (90. S. Želízko [-] ) , L. Filip [-]

SK Slavoj Volyně
T. Mráz [-] - P. Rojík [-] , T. Škopek [-] , M. Chvosta [-] , A. Mack [-] , J. Němeček st. [-] , J. Němeček ml. [-] , J. Koloušek [-] , M. Malina [-] , J. Havlíček [-] , F. Gašpar [-]

ŽK: 80. P. Štěch , 83. T. Šmíd - 6. J. Koloušek , 8. M. Malina , 54. T. Škopek , 83. A. Mack . ČK: 72. M. Färber - 72. T. Škopek .
Hráči zápasu: J. Bače , J. Varyš - A. Mack , M. Chvosta .
Místo: Vodňany. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Klimeš Jiří - OVČÁČEK Josef, SADLAK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.